Büyücü isen neden olmasınFiravun yazdı:war mı PaRAsInA wS aTaN WaRsA a Dım Firavun oyunda pm atsın yeter
Bu LodosLar İnsan deiLki :@
Re: parasına ws atan warsa gelsin 3 m den aşşa atmam ws

- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Bu LodosLar İnsan deiLki :@
Bunu diyen senmısın sakaci cocuk lan kel 49 lvl sın 43 lvl buyucu görur görmes dalan adam bu lafı lodoslaramı dıyor kapa cenenı fazla konusma ıstersen....rizeli53 yazdı:Eminonunde maden cekiorm adam geldi daldı bnde uzakşaltım kanatma atınca kestim sonra msırda bankada dalıolar illla şu lafı dedirtceklerr demiorm burda :evil:adam mısıra girio vs dio dısarı çıkınca hurra kesioalr bide bize sürü diolar
Önce kendını bı düzelt sonra cewrene laf yap oke !!!!
Menderesx Timurlarxsifacı
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

-
- FareAdam Düşmanı
Arzlar çok insan ya maşallah 2 kaş 2 göz tamam Arzlar insan :lol:
geL kopartayım seni oyunda vs kanatmasız xD
FATİHELLİÜÇ
FATİHELLİÜÇ
Onlar adam ya onlar kral onlar paşa ne yaptınız siz ya lodoslar tabi ki insan değil...DoGanSarLi yazdı:Arzlar çok insan ya maşallah 2 kaş 2 göz tamam Arzlar insan :lol:
Haklarını yeme lütfen
Arzlara sölediğim sözü dostlar üzerine alınmasın lafım kime gidiyor onlar iyi bilir
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
her harıkarda kocum ha kanatma yoq dıyorsun ama oda bı yetenek her neyse her harıkardarizeli53 yazdı:geL kopartayım seni oyunda vs kanatmasız xD
FATİHELLİÜÇ
Menderesx
[color=#00FF00]Timurlar[/color]xsıfacı
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Tımurlar kanatmayla ad vs olur ama s en güçlüsün bn güçsüzüm diyelim kudretini tuakttim kestim seni mantıksız yeteneğine daha doğrusu iteminle gel diorm vs diomm
FATİHELLİÜÇ
FATİHELLİÜÇ
Böyleleri oyunda çok var onlarda gerçek hayatta ezilip sonra oyunda kendinden küçükleri ezip kendini tatmin etmeye çalışanlar ama genelleme yapmamak lazım.rizeli53 yazdı:Eminonunde maden cekiorm adam geldi daldı bnde uzakşaltım kanatma atınca kestim sonra msırda bankada dalıolar illla şu lafı dedirtceklerr demiorm burda :evil:adam mısıra girio vs dio dısarı çıkınca hurra kesioalr bide bize sürü diolar
Hala öğrenemediniz değil mi ?rizeli53 yazdı: Tımurlar kanatmayla ad vs olur ama s en güçlüsün bn güçsüzüm diyelim kudretini tuakttim kestim seni mantıksız yeteneğine daha doğrusu iteminle gel diorm vs diomm
FATİHELLİÜÇ
49 lwl in gelmesiyle itemin değil stratejinin ön planda olduğunu .
Kimin stratejisi iyi ve güçlüyse ayakta kalan her daim o olur.İyi iteme sahip olan değil...
Karakter Adı :AmisosxxAmartis