Öncelikle Soulofxkrlnk kardesime tşkkrlerimi sunarım . ve sen korkusuzzxşifa , loncaya girmek için neler yaptığını neden yazmadın yada neden ayrıldıgını yazmadın . onları yazsan zaten oyuna bir daha girmeyi göze alamazsın . Herneyse sen çıkmasan ben atıcaktım zaten seni . Loncamız senin gibi ipi kopukları barındıramaz ..
Respitexrash yazdı:Öncelikle Soulofxkrlnk kardesime tşkkrlerimi sunarım . ve sen korkusuzzxşifa , loncaya girmek için neler yaptığını neden yazmadın yada neden ayrıldıgını yazmadın . onları yazsan zaten oyuna bir daha girmeyi göze alamazsın . Herneyse sen çıkmasan ben atıcaktım zaten seni . Loncamız senin gibi ipi kopukları barındıramaz ..
İyi Forumlar
Saygı Hakedene .. !
RespitexRash
Senin kadar #@!?,ahlaksız #@!? birini görmedim.Lan köpek Ne yaptım lan senin s.. loncana gırmek ıcın.Sen yalvardın alalh askına gel loncaya dıye.Gelmedım gelmedım.Yazın gelırım dedım.Sen dedin aç ben kasarım sımdı ac falan fılan yalvardın.Açtım hesabı.Ayrılma sebebinide yazayım forumda Sivasliyiğido nun yorumunu gordum sana pkk lı falan demısler.Pyunda geldım sana soracaktım oyunda değildin.tahire sordum.Evet öyle dedi Pkk lı dedi.osmana sordum kuzenine oyunla sıyası gorusu bır tutma evet pkk lı dedi.bunları duyar duymaz charı sıldım.ben cıkmasam sen atacakmıssın.Embesil loncanın kasası olarak goruyordun lan benı.Benım sırf kendı charımdakı para senin loncanın alayında yok it.benı atacakmıs mıs mıs.Kendi dizli charların duruken ben oyunda deılken benım hesaplarıma gırerdın lan .Sesımı cıakrdım mı hayır.Benı atacakmıs mıs ta yok boyle boyle mıste kopek herif.Allah belanızı versin.Oyuna gırecek yuz bulamazmısım haha.Anlattıklarımdan tanesı yalansa allah belamı versinSeninde cevabını beklıorm.Kopek.
Topla Lonca kasanı.Eminönü bankaya gel.Senin ve lonca uyelerının nakıt paralarını itemlerini değeri kdar para madenlerı değeri kadar para hepsini nakıt olarak hesaplayacağız.Bende sırf nakıtımı koyacağm.Ne ıtemı ne madenı sadece nakıt. Kımın parası fazla gelırse az olanın parası yuksek olanda kalır ? oyunda demıstın ya 3 kurus paran yok.buna karsılık soluorum.Topla lonca kasanı gel bankaya parası olan tum parasını parası cok olana verır.tamam mı ? İmzaxaşkböceği mi desem ? Akad Mı desem ? Choosensxwanted mı desem ? Hepsiyle para karsılastırması yaptık.Nıye acaba onların paralarıda bende kaldı. aaa .Sor bakayım hele Akad a Aşkböceğine onlara gosterdıım nakıt kac chara anca sığıyor ? Gösterdiğim maden sayıları Geo da bıle yok.
Sen sıcak yatağında uyurken biz 3 kurusluk koltuğumuzda geceleri 30 hesaptan maden cekerdk.sunun surasında ne cok buyuğum ne cok kucuğum 17 yasındayım.25 yasındakı yasımı bılmeyen adam bana abı dıyordu.Kholpashalix loncasında 18 yas sınırı varken kemal abi beni loncaya davet etti leo yla konusacaktı ben gıtmedım.o zaman 16 yasındaydım. bır konu mevzu olduugunda benden büyükler benim fikrimi sorar benım dusunceme gore hareket ederdi.
Siz dağda vurduğunuz 3 şehit için sevinirken biz şehitlerimize ağlıyorduk.Sizlere lanet okuyorduk.Sen hala kendını adam sanıp suraya cıkıyorsun ya allah belanı versn
Respitexrash yazdı:Öncelikle Soulofxkrlnk kardesime tşkkrlerimi sunarım . ve sen korkusuzzxşifa , loncaya girmek için neler yaptığını neden yazmadın yada neden ayrıldıgını yazmadın . onları yazsan zaten oyuna bir daha girmeyi göze alamazsın . Herneyse sen çıkmasan ben atıcaktım zaten seni . Loncamız senin gibi ipi kopukları barındıramaz ..
İyi Forumlar
Saygı Hakedene .. !
RespitexRash
Senin kadar #@!?,ahlaksız #@!? birini görmedim.Lan köpek Ne yaptım lan senin s.. loncana gırmek ıcın.Sen yalvardın alalh askına gel loncaya dıye.Gelmedım gelmedım.Yazın gelırım dedım.Sen dedin aç ben kasarım sımdı ac falan fılan yalvardın.Açtım hesabı.Ayrılma sebebinide yazayım forumda Sivasliyiğido nun yorumunu gordum sana pkk lı falan demısler.Pyunda geldım sana soracaktım oyunda değildin.tahire sordum.Evet öyle dedi Pkk lı dedi.osmana sordum kuzenine oyunla sıyası gorusu bır tutma evet pkk lı dedi.bunları duyar duymaz charı sıldım.ben cıkmasam sen atacakmıssın.Embesil loncanın kasası olarak goruyordun lan benı.Benım sırf kendı charımdakı para senin loncanın alayında yok it.benı atacakmıs mıs mıs.Kendi dizli charların duruken ben oyunda deılken benım hesaplarıma gırerdın lan .Sesımı cıakrdım mı hayır.Benı atacakmıs mıs ta yok boyle boyle mıste kopek herif.Allah belanızı versin.Oyuna gırecek yuz bulamazmısım haha.Anlattıklarımdan tanesı yalansa allah belamı versinSeninde cevabını beklıorm.Kopek.
SahMeraN yazdı:Topla Lonca kasanı.Eminönü bankaya gel.Senin ve lonca uyelerının nakıt paralarını itemlerini değeri kdar para madenlerı değeri kadar para hepsini nakıt olarak hesaplayacağız.Bende sırf nakıtımı koyacağm.Ne ıtemı ne madenı sadece nakıt. Kımın parası fazla gelırse az olanın parası yuksek olanda kalır ? oyunda demıstın ya 3 kurus paran yok.buna karsılık soluorum.Topla lonca kasanı gel bankaya parası olan tum parasını parası cok olana verır.tamam mı ? İmzaxaşkböceği mi desem ? Akad Mı desem ? Choosensxwanted mı desem ? Hepsiyle para karsılastırması yaptık.Nıye acaba onların paralarıda bende kaldı. aaa .Sor bakayım hele Akad a Aşkböceğine onlara gosterdıım nakıt kac chara anca sığıyor ? Gösterdiğim maden sayıları Geo da bıle yok.
SahMeraN yazdı:Sen sıcak yatağında uyurken biz 3 kurusluk koltuğumuzda geceleri 30 hesaptan maden cekerdk.sunun surasında ne cok buyuğum ne cok kucuğum 17 yasındayım.25 yasındakı yasımı bılmeyen adam bana abı dıyordu.Kholpashalix loncasında 18 yas sınırı varken kemal abi beni loncaya davet etti leo yla konusacaktı ben gıtmedım.o zaman 16 yasındaydım. bır konu mevzu olduugunda benden büyükler benim fikrimi sorar benım dusunceme gore hareket ederdi.
bu laflarımda Saygı hak edene dediğin için
SahMeraN yazdı:Siz dağda vurduğunuz 3 şehit için sevinirken biz şehitlerimize ağlıyorduk.Sizlere lanet okuyorduk.Sen hala kendını adam sanıp suraya cıkıyorsun ya allah belanı versn
DedikLErin Dogru Ama Bu adam İcin deil bu adam ÖyLE biri deil Dobra Sevimli Komik İyiLiksever biri ve eger bu adamı iyi tanıyosan seni s*kLemez biLE[/color]
Ne dıorsun oLum cıns Mısın Lan sen ? Dediklerim doğru ama bu adam sevimli biri ha ? Salak ya herif .
Adam pkk lı türklere bela okuyor.Onlara karsı savasıyor.Ama -Sevimli - Sendede bır kanı bozukluk war herhalde ?
Ne dıorsun oLum cıns Mısın Lan sen ? Dediklerim doğru ama bu adam sevimli biri ha ? Salak ya herif .
Adam pkk lı türklere bela okuyor.Onlara karsı savasıyor.Ama -Sevimli - Sendede bır kanı bozukluk war herhalde ?
Bak aptal kardesm 1. si Ben Kadir değilim . 2. si kadire yaptıgın asılsız ve şerefsizce düşüncelerini kendine sakla . herhangi Bi kanıtın varmı ? yok . olamazda ! tanımadıgın bilmedigin kişiler hakkında yorum yapma ve bunada hakkın yok . Ne desem boş aptallık diz boyu .