**M*A*V*I*R*U*Y*A**
Re: **M*A*V*I*R*U*Y*A**
şahsen lekelemek gibi olmasın ama oyun oynamayı hak etmiyorsun Uniquexxslyboy isimli char gelmiş emde oturuyor bekliyo em bitene kadar bunu gören arzlarda var ne yüzle konu açıyorsunuz bilmemki
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
slm apo benı bul kardesım
slm apo benı bul kardesım[img][img][img]
apooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
[/img][/img][/img] kadıme gıtcez hazırlan kardesım bırak kımseyle ugrasma sen ben onları halletcem bana bırak bunları
[/img][/img][/img] kadıme gıtcez hazırlan kardesım bırak kımseyle ugrasma sen ben onları halletcem bana bırak bunları
ara sıra bazı ıcımızdekı cakalları kazanmasıındıye em de savasmıyoz hırsızların olugu emde mesela kp aclarının oldugu emde meselagaox yazdı:şahsen lekelemek gibi olmasın ama oyun oynamayı hak etmiyorsun Uniquexxslyboy isimli char gelmiş emde oturuyor bekliyo em bitene kadar bunu gören arzlarda var ne yüzle konu açıyorsunuz bilmemki
slm kardeslerım
benı burdan bulabılırsınız
yada oyundan
mavıruyaxxbaskan burda
benı burdan bulabılırsınız
yada oyundan
mavıruyaxxbaskan burda
- MRxxjohny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bn o charı karizma satmanın dışında kullanmıyorum cnm arkadaşım ne zaman ve ne şekilde gördüğün umurumda değil ama bi yönden haklısın sorumululuğu bnm yinede çoçukça konular açıp milleti meşgul etme tamam mıgaox yazdı:şahsen lekelemek gibi olmasın ama oyun oynamayı hak etmiyorsun Uniquexxslyboy isimli char gelmiş emde oturuyor bekliyo em bitene kadar bunu gören arzlarda var ne yüzle konu açıyorsunuz bilmemki
olum her önüne gelene adres verme anneni ziyarete gelirler bak ona göre
:):):)
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
BEN VE BAŞKENTXLONCASINDAKİ HERKES BAŞARILAR VE HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ İLE VE BİR TAVSİYEM VAR KURAL KATIN VE HER GİRMEK İSTİYORUM DİYENİ ALMAYIN NASIL BİRİ OLDUĞUNU BİLEMEZSİNİZ AMA EN AZINDAN 1 ADET 49 ÇARI OLMUŞ OLSUN ONU BÖLGEDEN VE TANIYANLARA SORMANIZI TAVSİYE EDERİM ÖNEMLİ OLAN ÇOK KİŞİ OLMAK DEİL ÖNEMLİ OLAN AZ VE ÖZ OLMAK İNSANLAR LONCANIZDA VARSA İT ONLARIN YÜZÜNDEN SİZİNDE ADINIZ KİRLENİR BENCE LONCA ALIMINI DURDURUN KURAL KOYUN.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- MRxxjohny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
serserixmustafa yazdı:BEN VE BAŞKENTXLONCASINDAKİ HERKES BAŞARILAR VE HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ İLE VE BİR TAVSİYEM VAR KURAL KATIN VE HER GİRMEK İSTİYORUM DİYENİ ALMAYIN NASIL BİRİ OLDUĞUNU BİLEMEZSİNİZ AMA EN AZINDAN 1 ADET 49 ÇARI OLMUŞ OLSUN ONU BÖLGEDEN VE TANIYANLARA SORMANIZI TAVSİYE EDERİM ÖNEMLİ OLAN ÇOK KİŞİ OLMAK DEİL ÖNEMLİ OLAN AZ VE ÖZ OLMAK İNSANLAR LONCANIZDA VARSA İT ONLARIN YÜZÜNDEN SİZİNDE ADINIZ KİRLENİR BENCE LONCA ALIMINI DURDURUN KURAL KOYUN.