Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı
Valla hiç bir şey yazmıcam ama real e hırsızlık yapanlar real'de para için.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun Savaşım 
Adam bide utanmadan savaş anlamaz demiyormu :S Bu oyunda belli kişiler dışında kimseye güvenmicen
İyiForumlar...
Adam bide utanmadan savaş anlamaz demiyormu :S Bu oyunda belli kişiler dışında kimseye güvenmicen
İyiForumlar...
iNş BiDA oyunDa Görmeyiz SeNi.( Bu Sözüm Çaça ya Dır . ) Savaşım Sende Kafana TaKma iTEmmi iStiyon Veya KaRakTermi Bi pm nin uCunda bunu Sende biLiyorSun
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet Şimdi Herşeyı anlıyorum Bu anladıgım da bu oyun benım ıcın bosmus başka bırşey demıyorum Adama kardeşm dedım hırsız ettı bızı ve bu kısıye destek cıkanalrı da goruorm kı herşeyn bos oldgunu ALLAH yukarıda herkeze yemın ıcerım kı butun sevdklermn uzerıne ben kanakxmagıacndan bır sey almadım eer aldıysam ve ya aklımdan oyle bırsey gecırdıysem allah bın belamı versın ama anladm bu oyun boş o adama destek cıkanalrı gordum ben mlletn ıtmıne kalacak kadar dusmedm Savaş ı da kardesm oalrak bılıordum ve yakamozxlerı de cok kısılklı ve karakterlı bır lonca ve fatıhıde cok durust efendı bırıs sanıordum ama hebsı bosuanyms dıorm ya kmse benı dınlemeden yorumlarnı yabms herseyı anladm okan sagol co ksagol kardesm adamsn sen baska bırsey demıyorum .
Lilreb
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
StReetVaNdaL yazdı:Evet Şimdi Herşeyı anlıyorum Bu anladıgım da bu oyun benım ıcın bosmus başka bırşey demıyorum Adama kardeşm dedım hırsız ettı bızı ve bu kısıye destek cıkanalrı da goruorm kı herşeyn bos oldgunu ALLAH yukarıda herkeze yemın ıcerım kı butun sevdklermn uzerıne ben kanakxmagıacndan bır sey almadım eer aldıysam ve ya aklımdan oyle bırsey gecırdıysem allah bın belamı versın ama anladm bu oyun boş o adama destek cıkanalrı gordum ben mlletn ıtmıne kalacak kadar dusmedm Savaş ı da kardesm oalrak bılıordum ve yakamozxlerı de cok kısılklı ve karakterlı bır lonca ve fatıhıde cok durust efendı bırıs sanıordum ama hebsı bosuanyms dıorm ya kmse benı dınlemeden yorumlarnı yabms herseyı anladm okan sagol co ksagol kardesm adamsn sen baska bırsey demıyorum .
KÖPEKLER SADECE HAVLARLAR..... Hav hav hav hayvan oldugu için İnsanlar köpeklerin ne dediklerini duymazlar herşey ortada senin için bu oyun boş sonunda anladın...hadi simdi sie go istemiyoruz senin gibileri oyunda
BLADEII
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Resime baktım evet benım çarım fakat haal dıyorum benım kımsenın ıtemının uzerınde gozum olmadı , Savaşın sıfresını dahır hıcbırseyını de bılmezken ben boyle bir şey nasıl yapabılırım ama orada bi bir şey olmalı savaş bana demstı du ngece sen mı vardı ncarda arkadaslarla tartıstı diyerekten bende bızım sınan sanmstm meer o deılms ama o kısı yı de bılmıyorum ama bu konu burada kalmıcak herkez emın olsun ben sucsuzlugmu ortaya cıakrdıgımda benım hk bu yorumları yaban lar olunca ne dıyıcekelr bılmıyorum .
Lilreb
Savaş Geçmiş olsuN. yaptığının ayıp olduguna ınanmadıktan sonra bunca forummuş yazıymış boş herşey kendinden biter savom sen merak etme itemlerin yeri oldurulur ama kalleşliğin asla
- Kankaxmagician
- Salgın Koruyucusu
bide savaş anlamaz inş dion çaça sen benim ismimide bilion o kadar adamsan yemin et çalmadığına laf cambazlığı yapma bana
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Sana laf cambazlıgı yaban yok Savaş Ailemın uzerıne 6 yasndakı ablm ogluna yegenmn uzerın YEmın ICERIM kı ben oyle bırşey dusunmedım bıle haal dıorm ben senın carlarını napıyım senın sıfrenı nerden bulayım nası lgıreyım senın le so n1 aydır muhabbet bıle etmıorduk ben senın sıfrene nasıl ulasıyım az dusunun ya yok boyle bırsey bılıyorum oradakı çar benım haklısınz ama yemın ıcerım allah yukarda kuran-ı kerım caprsn aklmdan bıle oyle bırsey gecmedıKankaxmagician yazdı:bide savaş anlamaz inş dion çaça sen benim ismimide bilion o kadar adamsan yemin et çalmadığına laf cambazlığı yapma bana
Lilreb
- akifcantaskent
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Savaş ALLAH a havale et daha önce onun hakkında saten 100 lerce konu acıldı hırsız diye ama kimse tınlamadı...
" Bi de Millete Hırsız der q@W@T"
" Bi de Millete Hırsız der q@W@T"
BLADEII