Pişmanım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Pişmanım

Mesaj gönderen Thexwanted »

Choqoprens yazdı:Woaoawoawoaow:DSenin yaptıqın hırsızlıkların ahı tutmuş bea =)

Sen kımsın oyundakı carın ney sana benim bi zarrımmı oldu ?
Gelde bu adama kayma neyse sen dogrusun gardaş :D
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

Thexwanted yazdı:Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!

1 2 tartısmamız oldu af ola kardesım olur boyle seyler onemlı olan hatanı gecte erkende olsa anlamak
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

varsa benden yana helal olsun duhan
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Bende bıraktım arkadaşlarımda bıraktı arada girip öylesine takılıyorum :). Hayat oyunla harcanmayacak kadar değerli. Çarları silmediğin sürece geri gelme ihtimalin vardır silersende geri gelebilirsin fakat tekrardan o seviyeye ulaşmak gözünde büyür ve sonra bırakırsın .
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Ne olursa olsun İnsanlar hata yapabilir buna bende dahil önemli olan yaptıklarının farkına varabilmek senin adına çok sevindim ve tebrik ederim böyle bir karar alıp cesurca paylaşım'da bulunduğun için belki husumetimiz olmuştur ama kalıcı tabiki de olamaz benden yana Helal olsun senin de ben'de hakkın varsa Helal et .
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Thexwanted yazdı:Arkdaşlar bugune kadr kime kötü söz söyledıysem kalbini kırdıysam özür dılerım herkez hakını helal etsin.
Bu oyuna kendımı kaptırmıştım sanki oyundaki karekterıme yapılanları kendıme yapılmış gibi gördüm.
Belki sabaha kadr uyumadıgım oldu pç basında sabahladım ben en iyi oluyum die ama keşke hersey bu oyun kadr kolay olsa..!
3 4 aya kalmadı oyunda bayagı ilerledim hatta kendımı bile aştım.
Elime ne gecti hiçç uykusuz kaldım snaala kendımı kaptırdıkca gerceklerden uzaklaştım sanki hayat ordaymış gibiydi.
Hatta öyle bir hal aldıkı oyundaki samımı dostlarımın sakalrını bıle kaldıramaz hale geldım. Şakasına ezik derdi takılmak için ben ise hemn tepki verirdim! Bazen '' Sana ne oldu yav cok kaptırıdn kendını'' dedıklerı oldu ama keşke onu dedıklerınde biraz düşünseydım! Oyunda bırsıne sınırlenıyordum hemn evdede moralım bozuluyordu. Pç yı acınca bır tek oyun aklıma gelıyordu sanki bir tek oyun varmış gibi. Arkadaşlarım gel gezelım derlerdi bi bahane bulup kapıya cıkmazdım. Cünki oyun vardı o benım gozume daha hoş gözukuyordu! OYuna ayırdıgım zamnı bir işe okula felan verseydım eminım o konuda benden daha ıyısı olmazdı. Zten bu yüzdendir pişmanlıgım Bunların cok geç farkına vardım. Ama zararın neresınden donersek kardır. Neyse hadıme düşmez kimseye akıl vermek ama ben pişmanlıgımı sizlerle paylaşmak istedım.Belki 1 kişi okur bu yazdıklarımı bendemı cok kaptırdım kendımı dıye düşünür...!
Hakınızı helal eyleyin şimdi beni daha iyi anlamışınızdır bana kızan arkadşlar..!
Cesurca Bır Hareket SergıLemıssın Ve Cok DOru Bır Karar Vermıssın EtkıLenmedım Desem YaLan OLur Dogruyu Gordugune Sevındım Yenı Acmıs OLdugun Yasam Tarzında BasarıLar. ;) Zararın Neresınden Donersen Kardır.
Resim
ihsan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ihsan »

oğuz abim doru sölüyosun ama oyun gercekten cok zevkli ben oyundan 1 saat ayrı kaldım zmanlar özlüyorum oyunu sanada hayatta başarılarr hakkım varsa helal olsun

“Genel Sohbet” sayfasına dön