Öncelikle bu konudaki sagduyun ve ortaya sergilemis oldugun tavrin icin cok tesekkür ederim. Özellikle son zamanlarda artmis olan bu seviyesizlikler IKV yönetiminin yogunlugundan ve daha taslarin yerine oturtulamamasindan kaynaklandigina ve su an gelecek olan yeni bölümlerin bunun daha da zorlastigina inaniyorum! Bu konudaki kesin fikrim su ki ; Bu zamana kadar bi cok efendi kisi tanidigim bu camiada bir cogu oyunu bu veya benzeri sebeplerle birakmakta gerek baska oyunlara gitmekle gerek arkadaslarina tavsiyesiyle IKV bu kisilikleri kaybetmekle BÜYÜK ve GERCEK kayiplarini yasamaktadir! Eger IKV yönetimi acil ve kesin bir cözüm bulamazsa bu konuya bir cok kisiyi de kaybedecegini ve hedefledigi dünya kaliteli oyunlar arasinda ki yerine degilde sadece cocuklarin veya cocuk akkillarin oynadigi siradan bi oyun olacagi gercegini belirtmeden edemeyecegim.
Etrafimda bi cok online oyun var ve ben sirf Türkce diye burada duruyorsam seninde dedigin gibi ya katil olacagim yada serefsiz olip milletin küfürlerine kulak tikayacagim ve ya en kolayi herseyi silip bir sonraki oyuna bakacagim!
Arkadaslar bu konuya duyarli oldugumuzu gösterelim!
Saygilarimla
UMUT
ARTIK YETER DİYENLER ?
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Re: ARTIK YETER DİYENLER ?
Ya Allah´tan korkar ondan baska hic birseyden korkmazsin;
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
Selam
Gercek hayatta yasadigimiz sorunlari bir nebze olsun atacak yer aradigimiz bu oyuna bi cogumuz stres atmaya giriyoruz!Burasi bizim hepimizin evi gibi sanki bi cogumuz burada bi hayat yasiyoruz ben ve Loncamda burayi böyle görüyor ve her daim Lonca bilincinin vermis oldugu bakis acisiyle Merani evi gibi, diger oyunculari da ayni duygu ve hisleri ayni sevinc ve üzüntüleri paylastigimiz icin arkadasi olarak görüyor
DengexLoncasinin bugüne kadar bi cok kisiye yardimi olmustur veya Meranda oyuncular tarafindan sevilen bir loncadir demenin geregi oldugunu düsünmüyorum!Bizi herkes taniyor! Bazi kisiler bu gibi olusumlari ister istemez bazi nedenlerden dolayi yikamiyorsan karalayacaksin politikasini güderler ama nedense reelde bu gibi kisilikler kendilerini bu kadar acik secik gösteremedigi gibi islerini su altindan yürütme geregi hissederler! Zira burada isler öyle degil parmaklari basan kabadayi elleri tutan adam olup ana baci küfredebiliyor ki maalesef bu biz IKV oyunculari olarak bizlerin gercegidir!
Arkadaslar herkes az cok herkesi bilir burasi yani Meran bizim evimiz gibi Namusluyum ayaklarina yatip millete ana baci karistiranlarida, car calip küfredenleride cok iyi bilir cünkü insan evinin icini bilir! Demek istedigim Loncam ve ben, olusan son zamanlardaki bazi tatsizliklara cok üzülmekte ve hatta oyundaki bu veya bunun gibi olusabilecek cirkinliklerin önünü almaya calismaktaydik ve hala elimizden geleni yapmaktayiz! Bugüne kadar bu seviyesizlik Merandaki kimin basina gelmisse her daim karsisinda durmus ve bunu tasvip etmemekle beraber bu gibi olaylari yapanlari dilimiz döndügünce uyarmisizdir!
Su an acilan bazi carlar var sizin deyiminizle DENGEX CAKMA CARLARI... amaclari SIFRE CALMAK HIRSIZLIK YAPMAK ve bu kisilerin destekcileride bulunmakta ne yazikki bunlar müslüman evladi ve her birisinin annesi babasi etraflarinda sevilen kisilerdir diye zannediyorum ve herbirisi Allaha inaniyor gerci kimileri inanmayip "Allahini getir" desede annesi babasi inaniyordur kanisindayim! Bizim Loncamizda bu kisilere sifre verecek kimse oldugunu düsünmüyorum amma velakin diger arkadaslarin caninin yanacagi korkusuna binaen bu konuyu acmayi uygun gördüm! Siz siz olun sizden sifre isteyen kim olursa olsun sifrenizi iteminizi vermeyin!
Burada üzüntümü dile getirmeden edemeyecegimm ;
ARKADASLAR BIRAKIN BU ISLERI ADAM OLMAK VARKEN CAKALLIGA UYMAYIN DIYECEGINIZ BISEY VARSA OYUNDA BENI BULUN GEREKENI KONUSMAYA HAZIRIM AMA BU SEKILDE COCUKCA HAREKETLER YAPMAK INSAN OLANA YAKISMIYOR!
Saygilarimla!
UMUT
Gercek hayatta yasadigimiz sorunlari bir nebze olsun atacak yer aradigimiz bu oyuna bi cogumuz stres atmaya giriyoruz!Burasi bizim hepimizin evi gibi sanki bi cogumuz burada bi hayat yasiyoruz ben ve Loncamda burayi böyle görüyor ve her daim Lonca bilincinin vermis oldugu bakis acisiyle Merani evi gibi, diger oyunculari da ayni duygu ve hisleri ayni sevinc ve üzüntüleri paylastigimiz icin arkadasi olarak görüyor
DengexLoncasinin bugüne kadar bi cok kisiye yardimi olmustur veya Meranda oyuncular tarafindan sevilen bir loncadir demenin geregi oldugunu düsünmüyorum!Bizi herkes taniyor! Bazi kisiler bu gibi olusumlari ister istemez bazi nedenlerden dolayi yikamiyorsan karalayacaksin politikasini güderler ama nedense reelde bu gibi kisilikler kendilerini bu kadar acik secik gösteremedigi gibi islerini su altindan yürütme geregi hissederler! Zira burada isler öyle degil parmaklari basan kabadayi elleri tutan adam olup ana baci küfredebiliyor ki maalesef bu biz IKV oyunculari olarak bizlerin gercegidir!
Arkadaslar herkes az cok herkesi bilir burasi yani Meran bizim evimiz gibi Namusluyum ayaklarina yatip millete ana baci karistiranlarida, car calip küfredenleride cok iyi bilir cünkü insan evinin icini bilir! Demek istedigim Loncam ve ben, olusan son zamanlardaki bazi tatsizliklara cok üzülmekte ve hatta oyundaki bu veya bunun gibi olusabilecek cirkinliklerin önünü almaya calismaktaydik ve hala elimizden geleni yapmaktayiz! Bugüne kadar bu seviyesizlik Merandaki kimin basina gelmisse her daim karsisinda durmus ve bunu tasvip etmemekle beraber bu gibi olaylari yapanlari dilimiz döndügünce uyarmisizdir!
Su an acilan bazi carlar var sizin deyiminizle DENGEX CAKMA CARLARI... amaclari SIFRE CALMAK HIRSIZLIK YAPMAK ve bu kisilerin destekcileride bulunmakta ne yazikki bunlar müslüman evladi ve her birisinin annesi babasi etraflarinda sevilen kisilerdir diye zannediyorum ve herbirisi Allaha inaniyor gerci kimileri inanmayip "Allahini getir" desede annesi babasi inaniyordur kanisindayim! Bizim Loncamizda bu kisilere sifre verecek kimse oldugunu düsünmüyorum amma velakin diger arkadaslarin caninin yanacagi korkusuna binaen bu konuyu acmayi uygun gördüm! Siz siz olun sizden sifre isteyen kim olursa olsun sifrenizi iteminizi vermeyin!
Burada üzüntümü dile getirmeden edemeyecegimm ;
ARKADASLAR BIRAKIN BU ISLERI ADAM OLMAK VARKEN CAKALLIGA UYMAYIN DIYECEGINIZ BISEY VARSA OYUNDA BENI BULUN GEREKENI KONUSMAYA HAZIRIM AMA BU SEKILDE COCUKCA HAREKETLER YAPMAK INSAN OLANA YAKISMIYOR!
Saygilarimla!
UMUT
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
BazıLarının Başına Bu Tür OLayLar GeLmeden Önce Susup , Oturup SES ÇIKARMADAN İzLedikten Sonra , Başına GeLdiğinde ise Avazı Çıkarcasına Bağırır ŞekiLde Hitap Etmesi En NormaL OLaydır.
Bu Tür OLayLarın Bizim Loncamızın Başına GeLdiğinde 1 ALLAH'ın KuLu Bize Destek Verdimi Ben HatırLamıyorum.
Benim Burda beLirtmek İstediğim İnsan Başına GeLdiğinde değiL HER ZAMAN Bu Tür OLayLara Karşı OLmaLıdır ki OrtaLık ÇakaL Kaynamasın ...!!
Bu Tür OLayLarın Bizim Loncamızın Başına GeLdiğinde 1 ALLAH'ın KuLu Bize Destek Verdimi Ben HatırLamıyorum.
Benim Burda beLirtmek İstediğim İnsan Başına GeLdiğinde değiL HER ZAMAN Bu Tür OLayLara Karşı OLmaLıdır ki OrtaLık ÇakaL Kaynamasın ...!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Platon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
önemli olan forumda destek veriyorum demek değil gercekten destek olmaktır.bu alıntıyı taşımamın sebebi ise elemin adlı arkadasın oyun kurallarına gore yasak olan hesap devretme-satın alma talebini daha once forumda okumus olmam.bu arada yanlıs anlasılmasın elemin adlı karakterle bi problemim yok sadece misal olarak gosterdim.iyi forumlar.Eleminx yazdı:HEP DESTEK TAM DESTEK.
ORTADA BİR SUÇ VARSA CEZASI AGIR OLMALIKİ CAYDIRICI OLSUN.
YOKSA SUÇ DEVAMLI İŞLENİR.
Kendini bil..
-
- Acemi Savaşçı
güncel..
Platon yazdı:önemli olan forumda destek veriyorum demek değil gercekten destek olmaktır.bu alıntıyı taşımamın sebebi ise elemin adlı arkadasın oyun kurallarına gore yasak olan hesap devretme-satın alma talebini daha once forumda okumus olmam.bu arada yanlıs anlasılmasın elemin adlı karakterle bi problemim yok sadece misal olarak gosterdim.iyi forumlar.Eleminx yazdı:HEP DESTEK TAM DESTEK.
ORTADA BİR SUÇ VARSA CEZASI AGIR OLMALIKİ CAYDIRICI OLSUN.
YOKSA SUÇ DEVAMLI İŞLENİR.
Haklısın kadeşim zaten forum hesabım kapatıldı.
Artık kimsenin hesabı beni ilgilendirmez.
Çar satın almıyorum artık kendim kasıyorum
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
Güncel...
-
- Acemi Savaşçı
Güncel