Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
Re: Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
valla mart ayında kaçtık. 3. ayda bile yoğunluk azalmıştı. bu oyunun kaderi bu. 2018 stüdyo kapanmasıyla bitmişti. hakkını vermek lazım güzel macrolar hazırlamışlar bir üstü knigt online da var afk farm. kordinata gitme kutu açma daha seri vurma veya duvarlar içine girme gibi akla hayale gelmeyecek hileler ama tabi yüz binler oynamaya devam ediyor ikv de ise bu çapta oyun için bu sayı 150dir. Güzel eğlenceli 3 ay geçirdik yönetimin basında ki admin güzel şeyler yapmadı değil hakkını teslim edelim ama akçe vurgunundan sonra daha potansiyelli şeyler yapılabilirdi. alınmış geç kararlar vardı. bir sobee gibi asla planlı programları istikrarlı zaten olmayacaktı. kim bilir bir kaç seneye yine bi sunucu açarlar. yine 1 2 ay vakit geçiririz ötesi olamaz 
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
5 aylık süreci inceleme serimiz devam ediyor. 5 ayda sadece yönetim değişmemiş , oyuncular da bir o kadar değişmiş.
Tarih : Aralık 2025
Yönetime gargara yapan bir oyuncumuz...
Yine aynı oyuncumuz 5 ay önce gargara yaparken şimdi ise yönetime demediğini bırakmadığını iddia ediyor.
Yönetime gargara yapan bir oyuncumuz...
Tarih : Mayıs 2026
Yine aynı oyuncumuz 5 ay önce gargara yaparken şimdi ise yönetime demediğini bırakmadığını iddia ediyor.
Lighthouse yazdı: ↑07 May 2026 19:17 Beni yalakalıkla suçluyorsun da bende burada demediğimi bırakmıyorum.
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
sandal faresi günde 1 kez bana sallamazsa rahat edemiyor
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
hattihumayun yazdı: ↑30 May 2026 14:55 5 aylık süreci inceleme serimiz devam ediyor. 5 ayda sadece yönetim değişmemiş , oyuncular da bir o kadar değişmiş.
Yönetime gargara yapan bir oyuncumuz...Tarih : Mayıs 2026
Yine aynı oyuncumuz 5 ay önce gargara yaparken şimdi ise yönetime demediğini bırakmadığını iddia ediyor.Lighthouse yazdı: ↑07 May 2026 19:17 Beni yalakalıkla suçluyorsun da bende burada demediğimi bırakmıyorum.
Bazı insanlar fikir değiştirmiyor, sadece rüzgârın estiği yöne göre pozisyon değiştiriyor. Dün söyleneni bugün inkâr etmek kolay da forumun hafızası biraz inatçı. Neyse ki eski mesajlar duruyor da kimin neye karşı çıkıp neyi savunduğunu yeniden öğrenmek zorunda kalmıyoruz. Arşiv bazen insanın en büyük rakibi olabiliyor.
-
Xalperxxxx
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Bu ve ekibi böyleler .Bunlara biraz ilgi gösterildi oyun içi hidra bombacı gönderildi bunlarda dururmu hemen başladılar gargaraya.sarpbey yazdı: ↑30 May 2026 16:04hattihumayun yazdı: ↑30 May 2026 14:55 5 aylık süreci inceleme serimiz devam ediyor. 5 ayda sadece yönetim değişmemiş , oyuncular da bir o kadar değişmiş.
Yönetime gargara yapan bir oyuncumuz...Tarih : Mayıs 2026
Yine aynı oyuncumuz 5 ay önce gargara yaparken şimdi ise yönetime demediğini bırakmadığını iddia ediyor.Lighthouse yazdı: ↑07 May 2026 19:17 Beni yalakalıkla suçluyorsun da bende burada demediğimi bırakmıyorum.
Bazı insanlar fikir değiştirmiyor, sadece rüzgârın estiği yöne göre pozisyon değiştiriyor. Dün söyleneni bugün inkâr etmek kolay da forumun hafızası biraz inatçı. Neyse ki eski mesajlar duruyor da kimin neye karşı çıkıp neyi savunduğunu yeniden öğrenmek zorunda kalmıyoruz. Arşiv bazen insanın en büyük rakibi olabiliyor.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Evet dostlar... forumun aktifliği de bitti. Önümüzdeki kasım-aralık ayında yeni açılacak olan "Tangriss" ve "Çınaraltı" sunucularında görüşmek dileğiyle sağlıcakla ve esenlikle kalın
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
Niye haksız mı adam? Yalakalık yapmıyor muydunuz yönetime 2 ay öncesine kadar yayınlarda daha ne yapsın adamlar çalışıyorlar diye?
Bombacı atıyordu kafanıza kahkahalarla gülüyordunuz ya
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Galette
- Cin Avcısı

- Lonca: Ottoman Nobility
-
omeqla
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yalakalık böyle birşey değil 2 ay öncesine kadar oyunla ilgilenen yonetim vardi kim yok diyebilir sahibi değiştirdikten sonra anlaşmazlık gibi bir sorun oldu sanırım yada yeni bir hazırlık surecindeler en kötüsü bir bilgilendirme yapılmalıdır yönetim tarafından buna hakkımız var