Sevenleri olarak Desteğe Akif YILDIZ ın adını yaşatmak amacıyla form atabilirmiyiz arkadaşlar.umut76 yazdı: ↑25 Mar 2026 00:17 Amin ALLAH razı olsun dostlar ..
Zamanında ' da ki İKV için çok değerli insanların ismini oyuna hatıra olarak Ekleme yaptılar.
MA saygılı Gibi , @İKVADMİN ricamız AKİF Yıldız kardeşimizin 2007 den beri aktif oynayan Hayatının en kıymetli hallerini zamanını verdiği sevildiği bir oyunda İsmini yaşatmasını rica ediyoruz .
arkdaşları ve kardeşleri olarak ..
AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..
- vaSloG
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: AKİF YILDIZ & YAYINCI VEFAT ..
2013- SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Çok üzücü...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine sabırlar diliyorum
- Meqan
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Çok zor...

- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Gerçekten çok üzüldüm
tanıdığım en düzgün ve mükemmel insanlardan biriydi Onu tanımak büyük bir şanstı Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
Başımız sağolsun
Başımız sağolsun
Amin amin...
- moderna
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kemik Kadro
Allah Rahmet Eylesin 
Reşit
Resit
Reşıt
KEMİK KADRO
Eskiler, eskiden güzeldi...
Resit
Reşıt
Eskiler, eskiden güzeldi...
Başımız sağolsun
Rabbim rahmet eylesin
1 gün evvel yayın açmış. İşte ömür değin belki de 1 gün.
Rabbim rahmet eylesin
1 gün evvel yayın açmış. İşte ömür değin belki de 1 gün.
-
tankut01
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Motor kazasında vefat eden yayıncı arkadaşımız Akif’i derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisi yayıncılık camiasının değerli bir ismiydi; ekranlardaki samimiyeti ve emeği hep hatırlanacak. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm yayıncılık camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun…
Gerçekten cok kıymetli bir kardesimizdi.
Hala inanamiyorum..
"Bismillahirrahmanirrahim. Esselamu aleykum ehli'd-diyari minel-mu'minine ve'l-muslimin. Ve inna in sha Allah bikum lahikun. Nestuğfirullahe lena ve lekum. Es'elullahe en yu'affiyena ve iyyakum."
Hala inanamiyorum..
"Bismillahirrahmanirrahim. Esselamu aleykum ehli'd-diyari minel-mu'minine ve'l-muslimin. Ve inna in sha Allah bikum lahikun. Nestuğfirullahe lena ve lekum. Es'elullahe en yu'affiyena ve iyyakum."
Haberi alınca gerçekten çok üzüldüm. Akif, tanıdığım en kibar ve en beyefendi insanlardan biriydi. Onu her zaman o sakinliği, güzel sohbeti ve hayatın küçük anlarından keyif almayı bilen haliyle hatırlayacağım.
Böyle elim bir motor kazasıyla aramızdan ayrılması insanın içini parçalıyor. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.
Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Unutulmayacak…
Böyle elim bir motor kazasıyla aramızdan ayrılması insanın içini parçalıyor. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.
Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Unutulmayacak…
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."