Kolay ve Muhteşem Tavsiye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: Kolay ve Muhteşem Tavsiye

Mesaj gönderen manyetix »

Oyuna her girişte 100 akçe kesilsin diyen var ama oyun oynarken kaç kere alt çekip geri girildiğinin ya da oyunun bazı oyuncular tarafından kaç saat oynandığının farkında mı acaba :thinking_face: Oyunun hala oynanmasında oyuna harcanan akçelerin elbette katkısı büyüktür ama oyunu oynayacak oyuncu olmazsa akçe harcayanlarda zamanla akçe harcamayacaktır. Kimse boş sunucuda akçe alıp tek başına oynamak istemez bunu kapanan sunucularda tecrübe ettim. Boş sunucuda ayda bir giriyodum şimdiyse vakit buldukça oynamaya çalışıyorum. Bilseydim en azından bir iki tane karakterimi aktarıp en başından oynardım. Oyuncuların genelini düşünerek hamle yapmak lazım. Ben de bazen keşke oyuna bono tarzı bir materyal gelse de bir kısım oyuncu akçe ile satın alsa alışveriş ile karşı oyunculara satabilse, satın alan oyuncuda işportaya sattığında aynı akçeyi kazanabilse. Ama bunlarında kopyalanması düşüncesi gelmemesi gelmesinden daha iyidir dedirtiyor. Bu sefer oyunun fişini çekerler :unamused:
Resim
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Konuyu güncel tutalım ki bu mantıklı fikri, muhtemelen çoktan haberleri vardır. Küçük ama bir o kadar da faydalı bir gelişme olacağından eminim.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ed67ed »

Herkes bir fikir vermiş. Mantıklı olan bence de bir şekilde gelmesi yönünde. Ana fikrim ise genel fikirlerin toplanıp birleştirilmesi ve aşağıda yazdığım şekilde olması yönünde.

3. Banka slotu = Kasa Erişimi ürününü alanlara ücretsiz veya 995 Akçe (Kasa Erişimini almak istemezse.)

4. ve sonraki her banka slotu = 995 Akçe

Maximum banka slotu sayısı = 5 olabilir. (Oyundaki tüm maden ve karakter başına düşen itemleri düşünürsek.)

Bu sistemle sadece isteyen kişilerin alması sağlanır. Kimseye bir zorunluluk dayatılmamış olur. En mantıklı ve herkesin memnun kalacağı fikir bence bu.
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

ed67ed yazdı: 20 Oca 2026 17:45 Herkes bir fikir vermiş. Mantıklı olan bence de bir şekilde gelmesi yönünde. Ana fikrim ise genel fikirlerin toplanıp birleştirilmesi ve aşağıda yazdığım şekilde olması yönünde.

3. Banka slotu = Kasa Erişimi ürününü alanlara ücretsiz veya 995 Akçe (Kasa Erişimini almak istemezse.)

4. ve sonraki her banka slotu = 995 Akçe

Maximum banka slotu sayısı = 5 olabilir. (Oyundaki tüm maden ve karakter başına düşen itemleri düşünürsek.)

Bu sistemle sadece isteyen kişilerin alması sağlanır. Kimseye bir zorunluluk dayatılmamış olur. En mantıklı ve herkesin memnun kalacağı fikir bence bu.
Çok mantıklı düşünceler, burada ki ana kuram ise kasa slotlarının bir şekilde eklenebilmesi. Ek kasa slotu İstanbul Kıyamet Vakti için artık şarttır diyebiliriz. Oyunu yoracak kadar binlerce kasa karakteri yerine her şey tek karakter üzerinden dönecektir. Hemde sistemi daha fazla yormamış olacaktır. Binbir türlü ticaretler yerine tekil karakterler ile yapılan ticaretler de kayıt altında tutulacaktır ve sistemi de yormayacaktır.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön