DeathLord yazdı:Arkadaşlar birçok kişinin İKV yöneticileri oyunla ilgilenmiyor diyor ve ben buna cevap olarak bu konuyu açtım ve ayrıca bir önerimde olacak.
Arkadaşlar İKV plus paket 12 tl şu anda plus alanların sayısını biraz daha arttırırsak oyun ayda 40.000 tl gibi bir para kazanıyor.Sobee yetkilileri ve GM'ler bu parayı arasında pay ederse her yetkiliye 3 bin tl gibi bir fiyat düşüyor.Ve oyundan alınan vergiyide ekleyince 2.000-2.500 tl gibi bir fiyat a denk geliyor.Ben şahsen bu kadar bir parayla hiçbir oyunun başında günlerce duramam.Durarsam nerdeyse şirket iflas edecek duruma gelir.Ama Sobee duruyor.Evet sizler için duruyor.Ama siz hala nankörlük yaparak oyunla ilgilenilmiyor diyorsunuz.Metin2 gibi oyunlara bir bakın yüzlerce para ile alınabilecek eşya var oyunda her biride çok yüksek fiyatlar içeriyor.Ama İKV 1 aylık içinde onlarca şey olan paketi 12 tlye size veriyor.Eğer bu oyunun ilerlemesi ve güncellemeleri daha hızlı yapmasını istiyorsak oyuna plus paket haricinde para ile alınabilen OYUNCULAR ARASI GÜÇ DENGESİNİ BOZMAYACAK paketler getirilmelidir.Bu sayede 40.000 tl gibi bir para 100.000 tlye çıkabilir ve oyuna daha fazla Developer ve GameMaster alımı yapılabilir.Ben alınabilecek paketlere birkaç örnek vereyim mesela:
Miğrat ve Sığınaklar Giriş Anahtarı:3 TL karşılığında 20 adet anahtar sahibi oluyoruz ve Grup Bölgelerine 20 defa giriş yapma hakkı kazanıyoruz.(Bu paketi yüksek seviyede her oyuncu alacaktır bence.)
Çanta Genişletme Paketi :3 TL karşılığında 1 ay boyunca 2. envanterimiz olacaktır.(Eğer paket bittiğinde 2. çantada eşyalarımız varsa onlar 2. paket alınana kadar orada kilitli kalacaktır.)
Bunlar gibi onlarca paket alınabilir tabi güç dengesini bozmayacak paketler.Bu sayede İKV hem daha çok para kazanır hemde oyuncularını daha fazla memnun eder.Eğer bu önerim dikkate alınmazsa YÖNETİCİDE OYUNCUDA İSYAN EDER.
Saygılarımla . . .
Öncelikle sana şunu söylüyorum burda yazdığın öneriler o bahsettiğin metin2 deki paketlerdir ve amacımız başka oyunları benzemek değil.Para kısmına gelirsek bizim aldığımız pluslarla dönmüyo bu çark Sobee sadece reklamı için o söylediğin paraların katlarını ödüyor zaten .
Ben metin2 ye benzeyelimmi diyorum? Sadece bunun gibi oyuna para getirecek paketlerin sunulmasını istiyorum.Şu anda İKV nin nerede reklamını gördün acaba?TTnet ve Msn de bir ara vardı onuda TTNET sayesinde sundular.
aldatmaz2012 yazdı:Gm ler oyun ıcın gecesını gunduzunu felan vermıyor eger verseydı su an ne grub bolgesı ne sıgınak oyun 59 lwl dan 69 lwl a geçmek ıcın beklıyordu
Ben ilgilenmiyor demedim hak ettiği para verilse ilgilenilcek dedim.
TAYFA yazdı:Bu rakamları nereden elde ettin merak ettim Sobee'nin mali danışmanı msıın yoksa
[Bu tür Projelerde mali planlar en az 5-10 yıllık zaman dilimlerini kapsayacak şekilde yapılır kimse kâr etmediği bir projeyi sürdürmez...
Bu rakamları tahminen alınan plus sayısı olarak söylüyorum.Dediğin gibi bu projeler once planlanarak yapılır ama oyuncular verdiği paradan fazlasını istiyor.
Şu diğer oyunlara benzemeyelim mantığını anlamıyorum.Yahu bir online oyunun belli yapı taşları vardır bunların üzerine birşey eklenerek farklılık yaratılır.Epe,ya da gmlerin giydiği tarz elbiseler ,iksirler...İşte bunların satışa sunulması yeterli olacaktır bence...
DeathLord yazdı:Arkadaşlar birçok kişinin İKV yöneticileri oyunla ilgilenmiyor diyor ve ben buna cevap olarak bu konuyu açtım ve ayrıca bir önerimde olacak.
Arkadaşlar İKV plus paket 12 tl şu anda plus alanların sayısını biraz daha arttırırsak oyun ayda 40.000 tl gibi bir para kazanıyor.Sobee yetkilileri ve GM'ler bu parayı arasında pay ederse her yetkiliye 3 bin tl gibi bir fiyat düşüyor.Ve oyundan alınan vergiyide ekleyince 2.000-2.500 tl gibi bir fiyat a denk geliyor.Ben şahsen bu kadar bir parayla hiçbir oyunun başında günlerce duramam.Durarsam nerdeyse şirket iflas edecek duruma gelir.Ama Sobee duruyor.Evet sizler için duruyor.Ama siz hala nankörlük yaparak oyunla ilgilenilmiyor diyorsunuz.Metin2 gibi oyunlara bir bakın yüzlerce para ile alınabilecek eşya var oyunda her biride çok yüksek fiyatlar içeriyor.Ama İKV 1 aylık içinde onlarca şey olan paketi 12 tlye size veriyor.Eğer bu oyunun ilerlemesi ve güncellemeleri daha hızlı yapmasını istiyorsak oyuna plus paket haricinde para ile alınabilen OYUNCULAR ARASI GÜÇ DENGESİNİ BOZMAYACAK paketler getirilmelidir.Bu sayede 40.000 tl gibi bir para 100.000 tlye çıkabilir ve oyuna daha fazla Developer ve GameMaster alımı yapılabilir.Ben alınabilecek paketlere birkaç örnek vereyim mesela:
Miğrat ve Sığınaklar Giriş Anahtarı:3 TL karşılığında 20 adet anahtar sahibi oluyoruz ve Grup Bölgelerine 20 defa giriş yapma hakkı kazanıyoruz.(Bu paketi yüksek seviyede her oyuncu alacaktır bence.)
Çanta Genişletme Paketi :3 TL karşılığında 1 ay boyunca 2. envanterimiz olacaktır.(Eğer paket bittiğinde 2. çantada eşyalarımız varsa onlar 2. paket alınana kadar orada kilitli kalacaktır.)
Bunlar gibi onlarca paket alınabilir tabi güç dengesini bozmayacak paketler.Bu sayede İKV hem daha çok para kazanır hemde oyuncularını daha fazla memnun eder.Eğer bu önerim dikkate alınmazsa YÖNETİCİDE OYUNCUDA İSYAN EDER.
Saygılarımla . . .
ya biraz orjinal olun ya başka oyunlar böyle yapıyor die bu oyunda yapmak zorunda diil..... hem 40.000 deme çünkü ttnet le ortak ve bu rakam 2-3 belki 4 katına çıkıyor devler yaklaşık 5-6 bin alıyor...
Bir orjinallikmiş almış başını gidiyor.Orjinal olmak için oyun artık para da kazanmıcak dimi?Kardeşim bu bir MMORPG oyunu başka oyunlarla illa bir ortak noktası olacak !
DeathLord yazdı:Bir orjinallikmiş almış başını gidiyor.Orjinal olmak için oyun artık para da kazanmıcak dimi?Kardeşim bu bir MMORPG oyunu başka oyunlarla illa bir ortak noktası olacak !
ortak noktası olsa nolur?? kardeş adaleti olur mu o zamn örnek shaiya k.o metin 2 vesayre bu oyunlarda adalet söz konusu diil.. çünkü işin içine para girio... ikv'nin en büyük farkı bu ve inş. değişmez..