Karaköyde hype yok muydu . Ben oynamıyorum sonuç nedir karaköyde oynayanlar ayıltsınLighthouse yazdı: ↑05 Oca 2026 20:20IIMUCKII yazdı: ↑05 Oca 2026 16:59
Pandemi döneminde Galata / Bab-ı ali sunucuları, bugün konuştuğumuz birçok sunucudan kat kat daha fazla hype’a sahipti.
8 sunucu doluydu, eminönü Beyaz Köşk bu 2 sunucu şuan ki gibi pluslu bile giremiyordu oyuncu ilgisi, forum hareketliliği ve topluluk enerjisi oldukça yüksekti.
Sandbox ile 10-15 çar açanlar vardı ki ona rağmen eminönü çok nadiren "Dolu" oluyordu. Şu anki hype'ın yanından geçemez.
Artık sorun bulmasak ta oyunumuzu oynasak...
Oyun: Pandemi Dönemi ve Kaçırılan Büyük hatalar
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun: Pandemi Dönemi ve Kaçırılan Büyük hatalar
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
bu nasıl tavsiye üstadım , maden çekerek çt eşyalarını üreterek dizmesi 5 ay sürer o zamana kadar çoktan kk açılmış olur direkt şimdiden halley malzemesi toplamaya başlasın daha mantıklıLighthouse yazdı: ↑05 Oca 2026 21:371. Maden çekmekpankuscagiz yazdı: ↑05 Oca 2026 17:03 O yüzden solo ilerlemenin de önünün açılması gerek. İnsan bazen ne gruba girmek istiyor ne de başkalarıyla konuşmak. Bakalım ya, yeni yönetim gayretli. Ben güzel adımlar atılacağını düşünüyorum.
2. Holde peptit-salgı kasmak
Bunlarla ticaret yaparak, solo olarak reçetelerle istediğini üretebilirsin.
- ApolloBrown
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
Youtubedan biraz takip edersen kendisinin güzel bir arkadaş grubu var. Bu sebeple oyun çok berbat olsa bile sevdiği arkadaşlarıyla bir şekilde zaman geçirdiği için oyundan keyif alabiliyor. İş bireysellige geldigi zaman oyunda ne kadar gerçek problemler olduğuna inanamıyor.hattihumayun yazdı: ↑06 Oca 2026 00:13bu nasıl tavsiye üstadım , maden çekerek çt eşyalarını üreterek dizmesi 5 ay sürer o zamana kadar çoktan kk açılmış olur direkt şimdiden halley malzemesi toplamaya başlasın daha mantıklıLighthouse yazdı: ↑05 Oca 2026 21:371. Maden çekmekpankuscagiz yazdı: ↑05 Oca 2026 17:03 O yüzden solo ilerlemenin de önünün açılması gerek. İnsan bazen ne gruba girmek istiyor ne de başkalarıyla konuşmak. Bakalım ya, yeni yönetim gayretli. Ben güzel adımlar atılacağını düşünüyorum.
Ben oldukça geçimli, verimli, katma değer üretebilen biri olmama rağmen grupla değil, bireysel faaliyetimle oyunda ilerlemek istiyorum ama bunun mümkünatı yok. 39 lvl döneminde tek başına itemsiz de olsam maksimum seviye sınırına ulaşabiliyordum. Eminönü, meteor, sivri ada madenleri çekmek hoşuma gitmezse kimisinin grupla, en kral itemle keserek düşürdüğü alman ok ucu takıyı hızlı koşan keserek de düşürebiliyordum. Şimdi canım savaşçı açmak iserse eğer, sığınak ve migrata girebilmek icin 5 kişiye adeta yalvarmam gerekiyor ki birkaç itemim olabilsin.
- Punisherxx33
- İri Fare Avcısı

Ben bilmediğim için soruyorum. Örümcek gözü gibi itemler sadece görevde mi düşüyor yoksa görev dışında da düşüyor mu? Eğer cevap sadece görev varken ise neden reçete bundan 2 tane istiyor? Mantık tam olarak neApolloBrown yazdı: ↑06 Oca 2026 01:59Youtubedan biraz takip edersen kendisinin güzel bir arkadaş grubu var. Bu sebeple oyun çok berbat olsa bile sevdiği arkadaşlarıyla bir şekilde zaman geçirdiği için oyundan keyif alabiliyor. İş bireysellige geldigi zaman oyunda ne kadar gerçek problemler olduğuna inanamıyor.hattihumayun yazdı: ↑06 Oca 2026 00:13bu nasıl tavsiye üstadım , maden çekerek çt eşyalarını üreterek dizmesi 5 ay sürer o zamana kadar çoktan kk açılmış olur direkt şimdiden halley malzemesi toplamaya başlasın daha mantıklıLighthouse yazdı: ↑05 Oca 2026 21:371. Maden çekmekpankuscagiz yazdı: ↑05 Oca 2026 17:03 O yüzden solo ilerlemenin de önünün açılması gerek. İnsan bazen ne gruba girmek istiyor ne de başkalarıyla konuşmak. Bakalım ya, yeni yönetim gayretli. Ben güzel adımlar atılacağını düşünüyorum.
Ben oldukça geçimli, verimli, katma değer üretebilen biri olmama rağmen grupla değil, bireysel faaliyetimle oyunda ilerlemek istiyorum ama bunun mümkünatı yok. 39 lvl döneminde tek başına itemsiz de olsam maksimum seviye sınırına ulaşabiliyordum. Eminönü, meteor, sivri ada madenleri çekmek hoşuma gitmezse kimisinin grupla, en kral itemle keserek düşürdüğü alman ok ucu takıyı hızlı koşan keserek de düşürebiliyordum. Şimdi canım savaşçı açmak iserse eğer, sığınak ve migrata girebilmek icin 5 kişiye adeta yalvarmam gerekiyor ki birkaç itemim olabilsin.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Örümcek Salgısı Tılsım Reçetesinde istenilen item, Örümcek Ağı Görev itemiPunisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 02:53 Ben bilmediğim için soruyorum. Örümcek gözü gibi itemler sadece görevde mi düşüyor yoksa görev dışında da düşüyor mu? Eğer cevap sadece görev varken ise neden reçete bundan 2 tane istiyor? Mantık tam olarak ne
Peptit Tılsım Reçetesinde istenilen item, Akrep Gözü Görevi itemi
böyle birşeydi...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- Punisherxx33
- İri Fare Avcısı

Ben bunu sormamıştım ama neyseLighthouse yazdı: ↑06 Oca 2026 03:30Örümcek Salgısı Tılsım Reçetesinde istenilen item, Örümcek Ağı Görev itemiPunisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 02:53 Ben bilmediğim için soruyorum. Örümcek gözü gibi itemler sadece görevde mi düşüyor yoksa görev dışında da düşüyor mu? Eğer cevap sadece görev varken ise neden reçete bundan 2 tane istiyor? Mantık tam olarak ne
böyle birşeydi...
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

Evet dediğin gibi sadece görevden bir tane veriyor başka da yok nasıl ama güzel kafaPunisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 05:54Ben bunu sormamıştım ama neyseLighthouse yazdı: ↑06 Oca 2026 03:30Örümcek Salgısı Tılsım Reçetesinde istenilen item, Örümcek Ağı Görev itemiPunisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 02:53 Ben bilmediğim için soruyorum. Örümcek gözü gibi itemler sadece görevde mi düşüyor yoksa görev dışında da düşüyor mu? Eğer cevap sadece görev varken ise neden reçete bundan 2 tane istiyor? Mantık tam olarak ne
Peptit Tılsım Reçetesinde istenilen item, Akrep Gözü Görevi itemi böyle birşeydi...
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

Yanlış anlamışım. Pardon.Punisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 05:54Ben bunu sormamıştım ama neyseLighthouse yazdı: ↑06 Oca 2026 03:30Örümcek Salgısı Tılsım Reçetesinde istenilen item, Örümcek Ağı Görev itemiPunisherxx33 yazdı: ↑06 Oca 2026 02:53 Ben bilmediğim için soruyorum. Örümcek gözü gibi itemler sadece görevde mi düşüyor yoksa görev dışında da düşüyor mu? Eğer cevap sadece görev varken ise neden reçete bundan 2 tane istiyor? Mantık tam olarak ne
böyle birşeydi...
2 tane istemesi oyunun sana en az 2 karakter oynamaya itmesi...
Ve Evet sadece görevin olduğunda elde edebiliyorsun.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyun adına bir şeyler yapılabilecek olsa yaparlar sorun bence temelde yani oyunun hakları varlığından haberdar bile olmayan bir yönetime ait olabilir. Burada çırpınan ve mücadele veren birkaç yönetici arkadaş var sanırım onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyorlar sanırım ama elden gelen bu kabullenmek lazım belki son 1-2 yılı oyunun belki son 5 yılı bilemeyiz ama sonu yaklaştığı kesin bu son günlerin keyfini çıkarmak lazım.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

Hocam başka bir konuda söyledim yine söylüyorum. Yönetim değişti. TT bünyesinde altyükleniciye devrettiler.VicTorY yazdı: ↑06 Oca 2026 11:33 Oyun adına bir şeyler yapılabilecek olsa yaparlar sorun bence temelde yani oyunun hakları varlığından haberdar bile olmayan bir yönetime ait olabilir. Burada çırpınan ve mücadele veren birkaç yönetici arkadaş var sanırım onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyorlar sanırım ama elden gelen bu kabullenmek lazım belki son 1-2 yılı oyunun belki son 5 yılı bilemeyiz ama sonu yaklaştığı kesin bu son günlerin keyfini çıkarmak lazım.
KAP bildiriminden anlayabilirsin.
Agustos ayında TT bu tarz içeriklerini kendi iştiraki olan bir şirkete devr etti. Yeni İKVAdmin'in zuhur ettiği zaman. TT Ventures ve-veya diğer şirketleriyle ilişkisi olan bir şirket, o yüzden İKV'deki potansiyeli görüp şu anda yatırım yapıyorlar. Karşılığını da yeni sunucularda aldıklarını söylememe gerek yok. "Şirket adını vermeyeceğim KAP bildiriminden bakabilirsiniz."
KAP Bildiriminde direk yazan yazı şu: " Elektronik ortamdaki ürün ve bu ürünlere ait yazılım ve hizmetlerin satılmasına ve buna ilişkin katma değerli hizmetlerin verilmesi için faaliyette bulunması hususunda yatırım yapılması"
Şu anda; son yılları olması aksine, pozitif eksende bir yönelim olduğundan emin olabilirsin. Galata ve Bab-ı Ali sunucuna olan ilgi de bunun en büyük kanıtı.
Ayrıca TT'nin el-eteği olan Redbull Gamerszone'da da son zamanlarda sıklıkla İKV zikr edilmekte...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali