turkoxHAMSTER yazdı: ↑29 Ara 2025 14:16İKV'nin PvP sitemi berbata yakın. Full charlarla neyin savaşı PvP'si yapılıyor yıllardır anlamış değilim. MMO'ların en keyifli yanı yeni baştan karakter kasmak, ilk kez bir şeyleri düşürmenin hevesidir bana göre.
+1 ikv pvp kadar kötü başka bir şey yok
Eğer genel anlamda söylüyorsanız kesinlikle katılmıyorum.!!! o 1-39 zamanlarında meteorda dönen klan savaşları o kadar güzel ve zevkliydi ki hala aklımda... Eğer güncel olarak söylüyorsanız evet şuanda denge falan kalmadı klan savaşı da yok maalesef...
49 dönemi de meteor savaşları da harikaydı kral. millet çt'ye grup kurmayı ya da içerideki grupların çıkmasını beklerken iki taraftan da oluşan oyuncuların birikmesiyle sağlam bir klan savaş dalgası başlardı. savaşı başlatan arzları ta lodos sancaktan arz kaleye tıktığımız günler bir daha gelmez. kimimiz tepe göz yolundan deparla giderdik. kimimiz babı ali ayrımından kurt mağara kaçar oradan pusulardık. karaköyde bu zevki gram alamadım. lodos sancak düşünülmüş yine ama arz sancak öyle rastgele konumlanmış ki arz oyunculara saçma bir avantaj sağlıyor. ayrıyeten balona kaçma olayı ya da karaköy bankadan yukarı umut dergisine kaçma olayı oyunun tadını azaltıyor.