Ben, babam ve üç arkadaşım yıllar sonra geri dönüyoruz.
HAYIRLI OLSUN! YÖNETİM OYUNCU SÖZÜNÜ DİNLEDİ!
-
samuraylar60
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Re: HAYIRLI OLSUN! YÖNETİM OYUNCU SÖZÜNÜ DİNLEDİ!
İşte bu be, işte bu! İyeggh!
Karaköy bölgesi daha sonra açılacak mı? Eğer açılacaksa, başlamayı düşünmüyorum. Bilgisi olan var mı?
- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
İkvAdmin aynı şeylerle yerimizde saymak istemiyoruz, yeni eklenti paketi gelecek mi, bu konu hakkında çalışmanız var mı?
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle kolay gelsin hangi sorunları fixlediğinizi ve kullandığımız (çemberlitaş paketi içeriklerinin epinleri vb.) ne olacağını anlatan bir yazı yayınlayacak mısınız?
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Bu arada şaka bir yana , hikayeye göre perihan hanımcık kızımız var da işte yönetim ne dicek
bakalım adminin iyi tarqfına denk geldik
ne istediysek yaptılar
yeni bölge istiyoruz , takılar falan gurup bölgesi mümkünse , ssç olmayan sunucular lüten .
Ayrıca birşey daha söylemek istiyordum 2018 den beri yapılabiliyorduda nesen yapmadınız be ? Hayır ne degişti , yani bu vizontelenin repligi gibi oldu . “ baba akü yok “
Ayrıca birşey daha söylemek istiyordum 2018 den beri yapılabiliyorduda nesen yapmadınız be ? Hayır ne degişti , yani bu vizontelenin repligi gibi oldu . “ baba akü yok “
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Gangbangg yazdı: ↑22 Ara 2025 16:21 Bu arada şaka bir yana , hikayeye göre perihan hanımcık kızımız var da işte yönetim ne dicekbakalım adminin iyi tarqfına denk geldik
ne istediysek yaptılar
yeni bölge istiyoruz , takılar falan gurup bölgesi mümkünse , ssç olmayan sunucular lüten .
Sadece exp durdurma özelliği gelmiş oyuncuları soğutmak için söylemiyorum ben oyunu bıraktım kaldı ki sandboxu kapatmalarıda cabası ne için oynayacağım grup bölgesi ve çt içinmi ? neye seviniliyorki yine aynı itemler aynı silahlar kaldı ki oyun kalabalık olur maden açları olur saf çıkarana kadar gece gündüz maden başındamı bekleyecem ?