Yeni Sunucular ve Eski Oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Yeni Sunucular ve Eski Oyuncular

Mesaj gönderen Externorum »

Sufizm yazdı: 21 Ara 2025 16:19 Hocam bu oyunun son paketi 2018 de çıktı. 2018 den bu yana zaten sıfırdan hangi mmorpg olursa olsun kasmaya kalksan zorlanırsın. Biz 2018 de Karaköy'e girdiğimizde bitirdik bunların hepsini ilk 1 haftada. Karaköy sunucusu çıktı 2 haftada 59 olduk herkes oynadığı dönemde normal. Sonradan her mmorpg gibi zor görevleri yapmakta zorlanırsınız. Hiç bir mmorpg de bunun için ekstra çabalara girmez. Hele ki ikv gibi minimal ekiplerin yönettiği mmorpg oyunları. Daha vahimi dünya artık mmorpg dönemi değil bitti sadece wow global olarak hala güncellemeler paketler yayınlıyor o da bunların atası. Çok şey bekliyorsunuz. Takılmalık sunucu zaten eminönü sunucusu pvp yüzbinlerce iksir ve tılsım mevcut.
MMORPG bitmiş değil, Türkiye'de oynanan mmorpg'ler bitti. World of Warcraft, Final Fantasy XIV, Old School RuneScape, The Elder Scrolls Online, Black Desert Online, Guild Wars 2, Albion Online, ve Lost Ark gibi hâlâ güncelleme alan ve fazlasıyla oyuncuya sahip örnekler mevcut. İKV'den bunlardan beklenilen gibi bir şey hayatta beklenilmez ama en azından hilesiz/hurdasız, bugsız bir oyun sunabilirler ama gerçek bir geliştirici ekibe sahip olmadıkları için onu da yapamazlar tabii.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni Sunucular ve Eski Oyuncular

Mesaj gönderen turkneferi »

Hunxemrehan yazdı: 20 Ara 2025 00:54 Multiclient'ın kapanmasının ardından gördük ki oyunda aslında o kadar da çok oyuncu yokmuş. Eminönü ve Karaköy sunucularında, Prime time'da Çok Kalabalık olan sunucular artık 'Çok Kalabalık' olmuyorlar. Bu da demek oluyor ki oyunun aslında sanılan kadar çok aktif oyuncusu yokmuş. Aslında oyunu oynamak isteyen, adil bir ortam sunulursa dönmek isteyen ben gibi, Kürşat gibi, Sebo gibi bir çok kişi var. Fakat oynamıyoruz, en fazla girip bir tur atıp çıkıyoruz. Farz-ı Misal ben, Karaköy sunucusunda 57 level şifacım var daha penisilin görevi duruyor, 54 level büyücümün gaffar görevi duruyor. Oyuna girip kendimi parçalasam o görevlere yardım edecek kimseyi bulamam. Herkes ya ticaretine bakıyor ya boss kovalama derdinde ya da savaşmakla uğraşıyor. Durum bu olduğu için eski oyuncular geri dönmek istemiyor. Gerçek sorun sunucular falan değil, gerçek sorun oyunun adil, hilesiz hurdasız bir ortam sunamaması. Diyelim kapattık sunucuları, dediğiniz gibi yaptık ne değişecek? 3 ay sonra aynı sorunlar devam edecek. Yine birileri item kopyalayacak sunucu açılalı 2 ay olmasına rağmen full setle gezecek. Yok beyler yok. Sadece, çöpü halının altına süpürmüş olacağız. Şu an ki aktif yönetim adil bir oyun ortamı sağlayamadığı sürece, ölen bir yıldız gibi kendi üstüne çöküp yok olacak bu oyun. Tekrar yazıyorum. Bir oyuncu olarak benim isteğim adil, hilesiz, kopyasız bir ortam.
Sebo abiye selamlar. En son Alem-i Cihan loncası zamanı gördüm kendisini. Yazdıklarınıza katılıyorum başka bir konuya benzer şeyleri yazdıktan sonra bu mesajı gördüm. Adil ortam sağlanmadıktan sonra oyuna girip saatlerimizi verip maden biriktirmenin üretim yapmanın ne anlamı var. Önümüzde karaköy sunucusu örneği var. Hevesle başlandı gelinen nokta yeni sunucu yeni heyecan haberiyle tekrar bir heyecan yaratılıyor. 1 sene sonra aynı sorunlar yaşanacak mı şüphesi sizin gibi beni ve birçok kişiyi mesafeli tutuyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön