YENİ SUNUCULARDA ÇT ZORUNLU GÖREV OLMAMALI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RayBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Re: YENİ SUNUCULARDA ÇT ZORUNLU GÖREV OLMAMALI

Mesaj gönderen RayBey »

Zorunlu olsun,
Direkt Karaköy’de 59 seviye başlamalıyız. gibi yorum yapan arkadaşlar neye göre bu tarz söylemde bulunuyorlar anlamıyorum.

ıkı adet yeni sunucu acılacak, bu sunucularda 1 veya 2 hafta sonra oyuna başlayacak bireysel tek bir yeni veya eski oyuncu o görevleri nasıl yapacak , kim yardım edecek ? sizlermi yapacaksınız ?
Karaköye oyuncular bu zaman zarfında çoktan girmiş olacak bos kesmekten inan kimse ordan dışarı çıkamaz , diyorsunuzya rica edin yardım edecek birileri çıkar diye, içeri giremiyorsun nasıl yardım isteyeceksin ?
klana gir klandan yaz diyeceksin o zaman görürler de diyebilirsin klanda oyuncu olacagını sanmıyorum oyuncu item kasmakla meşkul olacagından kimse kolay kolay klana girmez. yine boş.

hemen bir yorum, hemen bir dalga geçme, oyuncu bir şikayetini yazmış sende destek olacağına köstek oluyorsun dalga geçiyorsun.

dalga gececeğine , arkadaş senin söylediğin sey olmaz çunku böyle böyle sorunlar getiriyor. acıklamanıda yaparsın. ama şöyle bir sey isteyebilirsin güncelleme olarak da diyebilirsin.

Sohbet / Dünya Kanalı

bak sorun ortadan kalktı, oyunun alt yapısı uygunmu bilmem ama en azından bir öneri olmuş olur kimseyi kırmadan incitmeden yorum yapabilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön