Sonunda
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sonunda
hemen hemen her gün google'da f'basıp forum yazısını gördükten sonra enter'a basıp kontrol etme alışkanlığı oluşmuştu. sonunda açıldı.

Mesajları okuyunca yalnız olmadığıma sevindim. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Şifresini unutmuşum, zor hatırladım 
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Oyunu oynamıyorum kalan tek bağım forumdu. Çok mesaj yazmasamda hemen hemen her saat başı foruma girip konulara bakıp yeni mesajları okurdum.
Forumun kapalı kaldığı bu sürede şunu fark ettim;
Oyun tamamen tarihten silindiğinde hem oyunu hem forumu hem oyuncuları hemde yönetimi ile ruhumda iz bırakmış olacak.
Böyle bir oyunu ortaya çıkartan başta Mevlüt Dinç'ten olmak üzere oyuna başlayıp Kızgın Kum'u geçemeyip oyunu bırakan oyuncuya kadar herkese teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Bu uzun sürede oluşan duygu boşalımını yaşadıktan sonra;
Herkese merhaba arkadaşlar iyi forumlar, iyi oyunlar
Forumun kapalı kaldığı bu sürede şunu fark ettim;
Oyun tamamen tarihten silindiğinde hem oyunu hem forumu hem oyuncuları hemde yönetimi ile ruhumda iz bırakmış olacak.
Böyle bir oyunu ortaya çıkartan başta Mevlüt Dinç'ten olmak üzere oyuna başlayıp Kızgın Kum'u geçemeyip oyunu bırakan oyuncuya kadar herkese teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Bu uzun sürede oluşan duygu boşalımını yaşadıktan sonra;
Herkese merhaba arkadaşlar iyi forumlar, iyi oyunlar
Asıl bir diğer fark edilen etkisi bence şu oldu. Oyunun forumu kapandığında Google'da oyunla ilgili bir araştırma yapmak, aklınıza gelen şeyi bulmak imkansız oluyor. Oyun kapansa bile forum açık kalsaydı oyun tarihten silinmemiş olurdu. Diğer kaynaklarda oyunla ilgili bir şey hiç yok.istanbulunsesi yazdı: ↑27 Oca 2025 09:53Forumun kapalı kaldığı bu sürede şunu fark ettim;
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Kesinlikle katılıyorum. Doğru tespit.TOLGARDA yazdı: ↑27 Oca 2025 10:25Asıl bir diğer fark edilen etkisi bence şu oldu. Oyunun forumu kapandığında Google'da oyunla ilgili bir araştırma yapmak, aklınıza gelen şeyi bulmak imkansız oluyor. Oyun kapansa bile forum açık kalsaydı oyun tarihten silinmemiş olurdu. Diğer kaynaklarda oyunla ilgili bir şey hiç yok.istanbulunsesi yazdı: ↑27 Oca 2025 09:53Forumun kapalı kaldığı bu sürede şunu fark ettim;