yönetime Karaköy Bölgesi ve Boss Kaçırma Sorununa Çözüm Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ustrahs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: yönetime Karaköy Bölgesi ve Boss Kaçırma Sorununa Çözüm Önerisi

Mesaj gönderen Ustrahs »

hattihumayun yazdı: 06 Eki 2024 20:26
Ustrahs yazdı: 06 Eki 2024 16:29
sonsuzadek45 yazdı: 04 Eki 2024 22:00 Yol Savaşçısının Bıçak Sırtı Zırhı yerine, Oğuz Kağan Ayakkabısı ve Stuart Eldiven düşme ihtimali sağlanabilir.
Şu cümleden kaç farklı anlam çıktığını sayamadım. "Stuart Eldiven" nedir, açıklar mısınız?

kardeş stuart'tan çt eldiveni yerine karaköy eldiveni atsın demek istemiş işte neyini anlayamadın , nasıl bir açıklama yapalım sana anlaman için
Enteresan doğrusu, ayakkabılar da yol savaşçısından düşecekmiş, GBM-X'i protesto falan mı ediyorsunuz siz?
Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

Ustrahs yazdı: 06 Eki 2024 20:41
hattihumayun yazdı: 06 Eki 2024 20:26
Ustrahs yazdı: 06 Eki 2024 16:29
sonsuzadek45 yazdı: 04 Eki 2024 22:00 Yol Savaşçısının Bıçak Sırtı Zırhı yerine, Oğuz Kağan Ayakkabısı ve Stuart Eldiven düşme ihtimali sağlanabilir.
Şu cümleden kaç farklı anlam çıktığını sayamadım. "Stuart Eldiven" nedir, açıklar mısınız?

kardeş stuart'tan çt eldiveni yerine karaköy eldiveni atsın demek istemiş işte neyini anlayamadın , nasıl bir açıklama yapalım sana anlaman için
Enteresan doğrusu, ayakkabılar da yol savaşçısından düşecekmiş, GBM-X'i protesto falan mı ediyorsunuz siz?
karaköyde 4 bos var demi her birinde ayrı item atıyor açıklamaya tek tek yazayım mı item isimlerini anlayan vardır gmler ve forum üyeleri anlar diye düşünüyorum ben sadece örnek verdim ikv oynıyorsan Stuart Eldiveni diye bişiy yok karaköyden örnek verdim halley eldiven diyelim o zaman :relaxed: :relaxed:
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

Hayatımda duyduğum en kötü fikir. Sorry not sorry, oyunun hikayesini boş verip bossları başka bölgelere mi taşıyalım? Bence hepsi eminönünde olsun, hatta fareden düşsün itemler (:
:)
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

aetra yazdı: 06 Eki 2024 23:38 Hayatımda duyduğum en kötü fikir. Sorry not sorry, oyunun hikayesini boş verip bossları başka bölgelere mi taşıyalım? Bence hepsi eminönünde olsun, hatta fareden düşsün itemler (:
Sen fare kesebilirsin dostum, belki güzel bir şey düşer :) Ama dikkat et, fareleri boss sanmasınlar, sonra kaçırmasınlar ;) ;)
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

aetra yazdı: 06 Eki 2024 23:38 Hayatımda duyduğum en kötü fikir. Sorry not sorry, oyunun hikayesini boş verip bossları başka bölgelere mi taşıyalım? Bence hepsi eminönünde olsun, hatta fareden düşsün itemler (:

boss kaçırmak için sabah akşam savaşçı kasmaya devam et dostum o zaman :') ete para vermeyin yiyin birbirinizi karaköyde , bu ikv kitlesi bunu hak ediyor maalesef
:')
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dofians »

Yapılabilecek en mantıklı şey Karaköy'ü solucanların olduğu kısımdan duvarla kapatıp ikiye ayırmak ve uçağın ordan girilen kısmı grup bölgesi haline getirip içeriye biraz daha fazla ve canları daha yüksek olan slotlar koymak.
Since 2008
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kontforum62 »

harbiden oyle birsey olsa cok guzel olur boylelikle kan emici boss kaciricilari bosluga dusup namaza felan baslarlar insallah
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön