Enteresan doğrusu, ayakkabılar da yol savaşçısından düşecekmiş, GBM-X'i protesto falan mı ediyorsunuz siz?hattihumayun yazdı: ↑06 Eki 2024 20:26kardeş stuart'tan çt eldiveni yerine karaköy eldiveni atsın demek istemiş işte neyini anlayamadın , nasıl bir açıklama yapalım sana anlaman içinUstrahs yazdı: ↑06 Eki 2024 16:29Şu cümleden kaç farklı anlam çıktığını sayamadım. "Stuart Eldiven" nedir, açıklar mısınız?sonsuzadek45 yazdı: ↑04 Eki 2024 22:00 Yol Savaşçısının Bıçak Sırtı Zırhı yerine, Oğuz Kağan Ayakkabısı ve Stuart Eldiven düşme ihtimali sağlanabilir.
yönetime Karaköy Bölgesi ve Boss Kaçırma Sorununa Çözüm Önerisi
Re: yönetime Karaköy Bölgesi ve Boss Kaçırma Sorununa Çözüm Önerisi
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
karaköyde 4 bos var demi her birinde ayrı item atıyor açıklamaya tek tek yazayım mı item isimlerini anlayan vardır gmler ve forum üyeleri anlar diye düşünüyorum ben sadece örnek verdim ikv oynıyorsan Stuart Eldiveni diye bişiy yok karaköyden örnek verdim halley eldiven diyelim o zamanUstrahs yazdı: ↑06 Eki 2024 20:41Enteresan doğrusu, ayakkabılar da yol savaşçısından düşecekmiş, GBM-X'i protesto falan mı ediyorsunuz siz?hattihumayun yazdı: ↑06 Eki 2024 20:26kardeş stuart'tan çt eldiveni yerine karaköy eldiveni atsın demek istemiş işte neyini anlayamadın , nasıl bir açıklama yapalım sana anlaman içinUstrahs yazdı: ↑06 Eki 2024 16:29Şu cümleden kaç farklı anlam çıktığını sayamadım. "Stuart Eldiven" nedir, açıklar mısınız?sonsuzadek45 yazdı: ↑04 Eki 2024 22:00 Yol Savaşçısının Bıçak Sırtı Zırhı yerine, Oğuz Kağan Ayakkabısı ve Stuart Eldiven düşme ihtimali sağlanabilir.
Hayatımda duyduğum en kötü fikir. Sorry not sorry, oyunun hikayesini boş verip bossları başka bölgelere mi taşıyalım? Bence hepsi eminönünde olsun, hatta fareden düşsün itemler (:
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Sen fare kesebilirsin dostum, belki güzel bir şey düşer
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
boss kaçırmak için sabah akşam savaşçı kasmaya devam et dostum o zaman
Yapılabilecek en mantıklı şey Karaköy'ü solucanların olduğu kısımdan duvarla kapatıp ikiye ayırmak ve uçağın ordan girilen kısmı grup bölgesi haline getirip içeriye biraz daha fazla ve canları daha yüksek olan slotlar koymak.
Since 2008
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
harbiden oyle birsey olsa cok guzel olur boylelikle kan emici boss kaciricilari bosluga dusup namaza felan baslarlar insallah
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...