Tesla Küresinden Hızlı Slotlara Vurmak
Re: Tesla Küresinden Hızlı Slotlara Vurmak
İnfinite benim karakter bu konuyu açan arkadaş hiç tersten düşünemiyor sanırım ben normalim sen yavaşsın eğer söylediklerinin doğru olduğuna inanıyorsan ticket at çarı araştırsınlar bakalım herhangi bir yazılım var mı kasmayı bilmiyorsun millete çamur atma yeteneksiz kişi
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
zeka kol bilek ?
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Bu ikv kitlesine de bayılıyorum djjdnd Adam 2 ve 3 tuşlarına seri bastığını iddia ederek bende kol ve bilek var diyor djdn
Olm mouse 'nin baş parmak hizasında bulunan tuşuna bir basıyorsun sonra saniyede 100 kere 1 tuşuna basıyor pc.
Olay bundan ibaret. Ne kolu ne bileği ne zekası. Görende Wild problemini çözmüş zannedecek :d Zekaya bak 6 kişi arasında kalkan slota klavyenin 1 tuşuna basarak en hızlı vurmak dndjd Kahkaha atıyorum şu an djdj
Bu zeka buralarda heder oluyor ona çok üzülüyorum.

Kendisi ileti kasan bir troll ciddiye alma. Bir moderasyon ekibi geldiği an banlayacaklar bu velediyeCs yazdı: ↑25 Eyl 2024 14:10Bu ikv kitlesine de bayılıyorum djjdnd Adam 2 ve 3 tuşlarına seri bastığını iddia ederek bende kol ve bilek var diyor djdn
Olm mouse 'nin baş parmak hizasında bulunan tuşuna bir basıyorsun sonra saniyede 100 kere 1 tuşuna basıyor pc.
Olay bundan ibaret. Ne kolu ne bileği ne zekası. Görende Wild problemini çözmüş zannedecek :d Zekaya bak 6 kişi arasında kalkan slota klavyenin 1 tuşuna basarak en hızlı vurmak dndjd Kahkaha atıyorum şu an djdj
Bu zeka buralarda heder oluyor ona çok üzülüyorum.