Kadim olan 1 grub topla ben ve arkadaşlarım yardım edicez...
Eski Beyaz Köşk-Yeni Beyaz Köşk. [Fark]
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eski Beyaz Köşk-Yeni Beyaz Köşk. [Fark]

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
saykom biraz senin dediklerini toplayayım sayko sanırım artık herkezin çıakrlarını kovaladığını söylemeye çalışmış buna kesinlikle hem katılıyom hem katılmıyorum yardım etmeye çalınşan hala bir yerlede var bieşy söylemek istiyorum 2 yada 3 lonca gidiyor kadime yeşile birbirlerine giriyorlar resmen ilk bize diye iyide bizim ne suçumuz varki biz kaynıyoruz ayıptır yapmayınCccxsaykoxccc yazdı:İlk olarak Merhaba Arkadaşlar.
Bu konuyu açma sebebim herkes birbirine girmesi.Biliyorsunuz Kadimler geldi uğraştık kestik ürettik . ? Fakat O yardım edipte bir türlü sırası gelmeyen insanlar? Eskiden bölemiydik ? Bir phi icin 10 grub bulunurdu VE O 10 GRUBADA KESİLİRDİ ! Ama şimdi millet. Bana dokunmayan yılan Bin yaşasın politikasyıla yaşıyor. Acaba Ne zaman dur Diceksiniz ? Bir konuda değinmek istiyorum Unrly ler. Mehmet abinin kurdu lonca. Taktir Ediyorum... Çünkü Amaçları herkeste Şaheser olması... İşte asıl İNSANLIK , BİRLİLİK BUDUR ! Burda onların loncasını Savunmuyorum reklam yapmıyorum...
Ben 2008 in sonundan beri Bu oyundayım... Beni Cccxsaykoxccc olarak bilirsiniz... Köşkte Cok dostluklarım,abilerim,kardeşlerim oldu...Ama artık bende bıraktım Niye biliyomusunuz ? Kadimden... Kutupum 15 di ve 3 hafta cuma cumartesi günleri örgülü , normal grub olarak hep yardım hep yardım gene yardım gene yardım... Sonuç mu ?Hep aynı sıranı bekle
Gelelim Kendi loncama CCC . köşkün ilk loncası... Helal olsun millete Bu loncayıda dağıttılar. Bir Türk DÜnyaya Bedeldir bundan geliyor galiba. Millet birbirini çekemiyor...Bende Şaheser olsun Sende olmasın... Artık CCC loncasından değilim. ama bilinki bi zamanların CCC si şimdilerin Bizansı , Gencfb siydi...
Eğer Oyuna dönersem ... Xotobanxfaresi Büyücü Karakterimle döneceğim... Veya Teşkilata Eski Yuvama döneceğimBunuda demeden Edemeyeceğim... KıyametCelladı HERŞEY PARA DEĞİLDİR FORUMDA SALAVAT KONU ACIYOSUN . 1 AY ÖNCESİNDE PARANLA MİLLETİ EZMEK DEĞİL ONLARA YARDIM ETMEKTİR .!
Bunları yazmak istemezdim ama... Bu gün askeri lise sınavından cıktım... Sözelim in hepsi doğru matematik 10 yanlıs... Bi Sevinç geldi![]()
Beni Seven Sayan Dostlarım... Görüşmek Üzere Esen Kalın...
Eskilerden Cccxsaykoxccc(Yalnız Bozkurt)
İyi günler dilerim

- oquzhanxalkanat
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Zirvedekiler
qüNCeL....
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe
Tskxdxnakres