Karaköy sunucusundaki ittifak savaşı
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Karaköy sunucusundaki ittifak savaşı
Selam, saçma sapan ittifakları bizim adımıza siz kurmuşsunuz. Kimse ile ittifak olmadığımız gibi kimseye de doğrudan düşman değiliz. Yayında arkadaşımızın charını soyup millete ağır küfürler eden 2 loncaya karşı bosslarda herhangi bir kural tanımıyoruz. Bu iki loncanın hırsızlık gibi yüz kızartıcı bir suçu racon adı altında yayın kesiti paylaşıp kendini aklamaya çalışması da ayrı ironi... Bosslara geldiğimizde bu iki lonca varsa sonraki kesimi ks ile alıyoruz. Bu zamana kadar doğrudan boss kaçırma girişiminde bulunmadık. Ancak bir arkadaşımız yanlışlıkla banlanma ihtinaline karşı "banlanacaksam hakkını vereyim " düşüncesi ile boss kaçırıp 2 hafta ban yemiştir. (Karşı taraf boss kaçırdığında 1 hafta yiyor) bu oyunda ks atmanın normal olduğunu öğrenene kadar ikv oyuncularının yaşı kaç olursa olsun benim gözümde hala çocuk kalacaklar. Kendi aralarında bugün benim sıram yarın şu loncanın sırası gibi saçma sapan sahiplenenler olduğu sürece biz ks atmaya devam edeceğiz. Oyunu öğretemem ancak kurallarını öğreteceğim.
- tugcmert12
- Salgın Koruyucusu
senin oyun bilgin mi var asalak oyuncu sen git yumurta satxstreetglowx06 yazdı: ↑11 Eyl 2024 10:21 Bu Samara meclisi ayan üyesi zaten.Zekaya bakar mısın burada kendi kendine ittifak kurmuş yazmış.Kendisi oyunculuk kavramının en dibidir.Klan savaşı falan konusuna gelecek olursak er meydanı atabiliriz herşey eşit nasıl olsa orda
- xstreetglowx06
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kimde ne kadar oyunculuk var gösterelim istersen kim olduğunu bile söyleyemezsin gerçi
tugcmert12 yazdı: ↑12 Eyl 2024 11:01senin oyun bilgin mi var asalak oyuncu sen git yumurta satxstreetglowx06 yazdı: ↑11 Eyl 2024 10:21 Bu Samara meclisi ayan üyesi zaten.Zekaya bakar mısın burada kendi kendine ittifak kurmuş yazmış.Kendisi oyunculuk kavramının en dibidir.Klan savaşı falan konusuna gelecek olursak er meydanı atabiliriz herşey eşit nasıl olsa orda
Kesinlikle bende şu fikirdeyim ki eğer boss/maden/slot ne olursa olsun etik çerçevede anlaşılamıyorsa ben kimseyi beklemek zorunda değilim. O yüzden o tekeline almış bu böyle yapmış vs. daha iyiyseniz siz alın...
Fakat hali hazırda kesimi yapılan bir şef var ise ve bunu kaçırmak niyetiyle bir tutum oluyorsa bunun yaptırımı ağır olmalı. Gruplar 6 kişilik ve herkesin bireysel hakkı söz konusu. 1-2 haftanın yeterli bir yaptırım olduğunu düşünmüyorum. Tabi burada kasıt gözetilmeli.
Burada makro kullananlara da parantez açmak isterim. Bu her ne kadar hile olmasa da 3. parti bir uygulama olması sebebiyle başkalarının hakkına girmeye sebeptir. Oyunun mevcut mekanikleri ile oynayabiliyorsanız buyurun oynayın. Artık sene 2007/2015 değil işlemci farkı o/bu/şu farkı olsun herkesin mevcut sistemi oyunu fazlasıyla rahat çalıştıracak seviyede o sebeple hodri meydan yapabiliyorsanız/becerebiliyorsanız doğal şekliyle oynayın oyunu...
Fakat hali hazırda kesimi yapılan bir şef var ise ve bunu kaçırmak niyetiyle bir tutum oluyorsa bunun yaptırımı ağır olmalı. Gruplar 6 kişilik ve herkesin bireysel hakkı söz konusu. 1-2 haftanın yeterli bir yaptırım olduğunu düşünmüyorum. Tabi burada kasıt gözetilmeli.
Burada makro kullananlara da parantez açmak isterim. Bu her ne kadar hile olmasa da 3. parti bir uygulama olması sebebiyle başkalarının hakkına girmeye sebeptir. Oyunun mevcut mekanikleri ile oynayabiliyorsanız buyurun oynayın. Artık sene 2007/2015 değil işlemci farkı o/bu/şu farkı olsun herkesin mevcut sistemi oyunu fazlasıyla rahat çalıştıracak seviyede o sebeple hodri meydan yapabiliyorsanız/becerebiliyorsanız doğal şekliyle oynayın oyunu...
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
İttifak konusuyla ilgili birşey söyleyemem herkes birbiriyle dost veya düşman olabilir.Bizim tercihimiz dost olmaktan yana ancak olmayan gücüyle önüne gelene ters yapmaya çalışan, kibirinden gözünün önünü göremeyen, bu oyunu kendi kafasına göre düzen ve kural koyup oynamaya çalışan kim olursa olsun onunla sorunumuz var.Youtubeda paylaştıgım videoda kimin ak kimin kara oldugu gayet ortada.Yaşı 30 a varmış ama akıl yaşı ergenliğe bile girememiş tipleri izleyebilirsiniz o videoda.
Klana girme meselesine gelecek olursak klana girdikleri anda 2018 yılı Eminönü sunucusunu hatırlarlar.Ancak bu sefer1 ay bile dayanamadan kaçıp gidecekleri bir Meran yok.
Klana girme meselesine gelecek olursak klana girdikleri anda 2018 yılı Eminönü sunucusunu hatırlarlar.Ancak bu sefer1 ay bile dayanamadan kaçıp gidecekleri bir Meran yok.