Item Dropları Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Item Dropları Hakkında

Mesaj gönderen Bubyo »

akif99 yazdı: 14 Ağu 2024 21:10
Bubyo yazdı: 14 Ağu 2024 20:46 Siz bence Motor sırası bekleyip Motor'dan item almamayı seviyorsunuz, bu kadar bahane sıralamanını başka anlamı olamaz.
Madalyonlarıma göre 90 tane var 45 kere kenanı kesmişim. 0 item 0 item 0 item
tamam da dediğim şey ile ne alakası var? tamam işte bu hoşunuza gidiyor ki hala yapıyorsunuz farklı bir çözüm üretmek istemiyorsunuz.

İyi oyunlar.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akif99 »

Bubyo yazdı: 14 Ağu 2024 21:51
Bubyo yazdı: 14 Ağu 2024 20:46 Siz bence Motor sırası bekleyip Motor'dan item almamayı seviyorsunuz, bu kadar bahane sıralamanını başka anlamı olamaz.
tamam da dediğim şey ile ne alakası var? tamam işte bu hoşunuza gidiyor ki hala yapıyorsunuz farklı bir çözüm üretmek istemiyorsunuz.

İyi oyunlar.

Farklı bir çözümü yok bugün de son sonra oynamam bu oyunu nostalji niyetine oynadık yeterli benim için. Gidip de saatlerce para kasmam, gidip de real para verip item almam. Eğlenceli olmayan bir oyun oynanmaz ve İKV eğlenceli bir oyun değil çünkü oyun hata dolu belki hatalar olmasa değerlendirme yapılabilir. Sen de millete tavsiye falan verme çünkü verdiğin tavsiyelerin gerçeklikle bir alakası yok boş yorum yapmak için yorum yapıyorsun.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

akif99 yazdı: 14 Ağu 2024 22:02

İyi oyunlar.

Sen de millete tavsiye falan verme çünkü verdiğin tavsiyelerin gerçeklikle bir alakası yok boş yorum yapmak için yorum yapıyorsun.
lşkjnkjljjkljlukhuoıhjjlhljkhlkjjklnjklnjklnkjlnkljnjknljnj
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Droplarda bir sıkıntı yok bence. Olsa bile yönetim değiştirmez. Çünkü şu ana kadar yönetimin herhangi bir olaya el attığını görmedim.

Totalde 5 kere kenan girdim ve aldığım itemler:

Kolye, Asa ve ayakkabı. %5'lik şans bana tutmuştur sana tutmamıştır olabilecek bir şey. 2017 yılında maraton ayakkabı için abartmıyorum 50 kez kenan attığımı bilirim. O kadar çok uğraşmışım ki, maraton düşünce telefondan fotoğrafını bile çekmişim. Galerimde duruyor
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akif99 »

Bubyo yazdı: 14 Ağu 2024 22:09
akif99 yazdı: 14 Ağu 2024 22:02

İyi oyunlar.

Sen de millete tavsiye falan verme çünkü verdiğin tavsiyelerin gerçeklikle bir alakası yok boş yorum yapmak için yorum yapıyorsun.
lşkjnkjljjkljlukhuoıhjjlhljkhlkjjklnjklnjklnkjlnkljnjknljnj

Boş tatava yapma. Hadi yol al

“Genel Etkileşim” sayfasına dön