Karaköy Sunucusunda Azalma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sunucusunda Azalma

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

benibanladilar yazdı: 12 Ağu 2024 21:47 Grup bölgelerinin hatalı dizaynı yüzünden ikv çoğu kişi için 49 levelde biten bir oyun.

Mesela ben, sığınak görevlerini yaptım ama bilge asa düşmedi, 10 kez falan motor kestim sadece fevzi asa düştü.
migrata gidiyorum başında herkes asasını parlatmış, ejder üretmiş insanlar var.
zaten bütün grup bölgeleri full dolu, grup bulsanda giremiyorsun.

girebilmek için sabah 7de girmek lazım. ee çalışıyoruz nasıl giricez?
gecen cumartesi sabahı uyumadım sıgınak girdim, asa düşmedi BAŞ düştü.
bir sonraki cumartesi 300 elektrik hasarımla migrata girmeyi deneyebilirim ama genel olarak oyunda yapılacak bir şey kalmadı benim için...

hadi diyelim migratı yaptık. o zamanda çemberlitaşı yapamayacağız.
arkadaşlarınla veya güzel bir loncan varsa o zaman yaparsın anca.
beni loncamdan atmışlar :grinning:
Bilge asa konusuna kitlenip kalan büyücülere anlam veremiyorum, normal bir bilge asa parlat geç , aradaki fark en fazla 40 hasar olacaktır. Boşu boşuna zaman kaybediyorsunuz bilge asa konusuna kilitlenip. Dün bilge asasız nitrojen dişli büyücüye gaffar görevi yaptım ve tek denemede kestik.
Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Akşamları an itibari ile ;

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Karaköy sunucusundan sıkılmaya başladı insanlar. Özellikle bireysel oyuncular 49'a ulaşınca saldılar.

Normal olan da o zaten. Bir süre sonra tekrar kalabalık sağlamak için sunucuya el altından çipler, bujiler, ipekler yığılacak diye düşünüyorum. Zaten şu anda el altından birşeyler verildiğini de düşünüyorum. Birçok insan m1, y2 üretiyor. Ben boş sunucuda full çarla ırklarda geziniyorum 6 saatte 3 xeno düşüyor ortalama. Bu adamlar Y2'siz 50 kişi ile birlikte nasıl kasıyorlar o madenleri de tılsım basıyorlar? Çok mantıksız.
Resim
Kullanıcı avatarı
xHassaSKaLPx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xHassaSKaLPx »

Bazı arkadaşların da dediği gibi sunucuda azalma yerine aksine grup bölgeleri ve kilit görevlerde kesilmesi gereken patron yaratıkların başında yığılma söz konusu. Bu da sunucunun çökmesine en büyük sebep. İkinci olarak bazı insanlar tılsım üretmiş falan diyen arkadaşlar mevcut. Sunucu açılalı 20 gün oldu nerdeyse. Tılsım üretmeyi zor zannediyorsunuz ama o tılsım üreten arkadaşların saatlerce hol bölgesinde maden ve materyal kastığından bir haber olmalısınız. Bireysel oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunları. İstanbul kıyamet vakti oyununun yapısını bilmiyorsan eğer gelişmen de o kadar zor olacaktır. Sunucu açıldıktan 5 gün sonra Karaköy bölgesine girip 1 hafta sonrasında karakterimi 59 a attım ve su an da ikinci bir karakter kasmış bulunuyorum . Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Oyunun mantığını kavrayın yeter.
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Karaköy Loncası

Mesaj gönderen deveng »

IFonQzrail yazdı: 13 Ağu 2024 01:49 Akşamları an itibari ile ;

Resim

Böyle bir kalabalık görmek güzel :)

Tüm talepleriniz teknik ekibe iletiliyor ve çözüm üretilmesi için yoğun olarak çalışma yapmaktalar. Güncellemeler için takipte kalın !

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Görev Takip için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Maden Haritası için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Reçete Maden Hesaplama için Tıkla!

Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

deveng yazdı: 13 Ağu 2024 09:10

Resim

Tüm talepleriniz teknik ekibe iletiliyor ve çözüm üretilmesi için yoğun olarak çalışma yapmaktalar. Güncellemeler için takipte kalın !
Teknik ekip mi?

baya teknik bir ekip öyle mi?

valla bravo.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

BLITZKRIEG yazdı: 13 Ağu 2024 09:29
deveng yazdı: 13 Ağu 2024 09:10

Resim

Teknik ekip mi?

baya teknik bir ekip öyle mi?

valla bravo.
Hızlı destek 2 gün sonra cevap veriyor öyle bir hızlılık yani. Teknik ekipte ivedi şekilde müdahale eder bu tarz önerilerimize :)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

xHassaSKaLPx yazdı: 13 Ağu 2024 07:16 Bazı arkadaşların da dediği gibi sunucuda azalma yerine aksine grup bölgeleri ve kilit görevlerde kesilmesi gereken patron yaratıkların başında yığılma söz konusu. Bu da sunucunun çökmesine en büyük sebep. İkinci olarak bazı insanlar tılsım üretmiş falan diyen arkadaşlar mevcut. Sunucu açılalı 20 gün oldu nerdeyse. Tılsım üretmeyi zor zannediyorsunuz ama o tılsım üreten arkadaşların saatlerce hol bölgesinde maden ve materyal kastığından bir haber olmalısınız. Bireysel oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunları. İstanbul kıyamet vakti oyununun yapısını bilmiyorsan eğer gelişmen de o kadar zor olacaktır. Sunucu açıldıktan 5 gün sonra Karaköy bölgesine girip 1 hafta sonrasında karakterimi 59 a attım ve su an da ikinci bir karakter kasmış bulunuyorum . Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Oyunun mantığını kavrayın yeter.
Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.

1000 ırk kessen 1 tane düşmüyor xeno ( boş sunucuda y2 ile çok denedim)

Yani 24 xeno çok çok zor. İnsanlar çatır çatır tılsım basıyor. Benim anlamadığım şu an bomboş sunucuya full çarlarla girsem, günde 6 saat maden ve xeno kassam yine de 1 haftada y2 madeni kasamıyorum. Düşmüyor yani o kadar peptit, salgı, xeno, jadeit... Adamlar o kalabalıkta her gün bi tılsım nasıl basıyorlar?

Bir taktiği falan mı var?
Resim
Kullanıcı avatarı
Secretwizard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Secretwizard »

yeCs yazdı: 13 Ağu 2024 11:57
xHassaSKaLPx yazdı: 13 Ağu 2024 07:16 Bazı arkadaşların da dediği gibi sunucuda azalma yerine aksine grup bölgeleri ve kilit görevlerde kesilmesi gereken patron yaratıkların başında yığılma söz konusu. Bu da sunucunun çökmesine en büyük sebep. İkinci olarak bazı insanlar tılsım üretmiş falan diyen arkadaşlar mevcut. Sunucu açılalı 20 gün oldu nerdeyse. Tılsım üretmeyi zor zannediyorsunuz ama o tılsım üreten arkadaşların saatlerce hol bölgesinde maden ve materyal kastığından bir haber olmalısınız. Bireysel oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunları. İstanbul kıyamet vakti oyununun yapısını bilmiyorsan eğer gelişmen de o kadar zor olacaktır. Sunucu açıldıktan 5 gün sonra Karaköy bölgesine girip 1 hafta sonrasında karakterimi 59 a attım ve su an da ikinci bir karakter kasmış bulunuyorum . Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Oyunun mantığını kavrayın yeter.
Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.

1000 ırk kessen 1 tane düşmüyor xeno ( boş sunucuda y2 ile çok denedim)

Yani 24 xeno çok çok zor. İnsanlar çatır çatır tılsım basıyor. Benim anlamadığım şu an bomboş sunucuya full çarlarla girsem, günde 6 saat maden ve xeno kassam yine de 1 haftada y2 madeni kasamıyorum. Düşmüyor yani o kadar peptit, salgı, xeno, jadeit... Adamlar o kalabalıkta her gün bi tılsım nasıl basıyorlar?

Bir taktiği falan mı var?
Reel parayla satın alıyolar muhtemelen
Resim
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

bugün karar verdim bu oyunu günde en fazla iki saat oynayıp bırakacaksın, sağlığınız için mola vermenizi tavsiye ederiz yazısını görünce kapatıp normal hayatlarımıza dönmek en faydalısı.

bir de oyunda gereksiz bir karaköy öncesi madenlerinde piyasada yığılma var, bu da bu madenlerin fiyatının azalmasına sebep olacak.
benim gibi normal oyunculara tavsiyem az oynayın, öz oynayın. zaten erkenden bitiren oyuncular sayesinde sizlere de yollar açılacak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön