Zamanı Gelmişti...Boncuk

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dancerinthedark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Zamanı Gelmişti...Boncuk

Mesaj gönderen Dancerinthedark »

Sizin loncanız daha dün benim çar 37 lewleken peşimden koşuyordu kesmek için özellikle görev gruplarına falıp (arkadan dalıp) kesemeyince zorlanıp şikayet ettğimizde ise oyapar deyip bizi boş bırakan sizin loncanız değilmi bende size bölgedne üfür ettim bunu sizin loncadan 1 kişi değl 3-4 kişi yaptı.. şimdi ne diyeceksin bende bu nedenlerle bırakcağı bıktım .kasma yeri yoq şunn buna saygısı yoq 2dkk lewel atlıyacağız diyoruz inadımıza sinir ediyorlar. Biz zaen stres atmak için giriyoruz millete artistlik yapmak için değil uğraşmak için değil. Biz ergenekonx değiliz ki admları keip düzeltelim böyle bir inancım yoq:D
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Majisyen »

Ruhh kardeş veya abla (tam bilemedim)

Genel konuştum evet ama orda bir cümleme takıldınız..Bende size ordaki diğer cümlemi bir daha yazayım..

""Onun içindir ki kurulup sönen bir sürü lonca arasından biz adımızı hiç kapanmayan loncalar adına yazdırdık""

Ben bu cümlemle Rdm...Bizans( bizansda bile yanlış adamlar görmeme rağmen yine bizans) OaL...Göktürk...vb loncaları yani açıldığı günden beri istifini bozmayanları ayrı bi yere koydum...

Benim konuştuğum loncalar açıl susam açıl, kapan susam kapan loncalardı...Tamam belki bizim lonca bir kaç susam loncası gibi güçlü değil ama açıldğımızdan beri bi tarzımız var ve kapanmayacağız..Öyle insanlar var adamlar loncalarındaki adamları tanımıyor...

Neyse oyunda bazen bölgede sorulur en iyi lonca hangisi diye...Kendi loncam olmasına rağmen Rdm loncası demişimdir genelde...Genel konuştum biliyorum ama beni tanıyan abilerim veya kardeşlerim cümlelerimden hangi isimlerin çıkarılacağı leblebi misali anlamışlardır...

Ben eskiden beri lodoslarla arzların bi arada takılabileceğine inanan bi insanım ve birçok lodos arkadaşım var...Onun içindir ki lodosların arasında gayet rahat gezebiliyorum ve sohbet edebiliyorum...

Neyse bi alınmışlık ve kalp kırılması varsa yapmam gereken şey özür dilemektir...Gerçekten özür dilerim...
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Kullanıcı avatarı
alfonso
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alfonso »

abi senin bıraktıgın gün bende bıraktım oyunu geldiğin gün başlarım hadi eyvallah
Bir Gün Gelecek, Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Lanet Okuyacaksınız. . . ! Adolf Hitler
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Majisyen »

Sana loncayı emanet edende kabahat Furkan ;) sadece sen deil hemen her Göktürk bırakmış...

Bi ayar çekeriz en kısa zamanda:)
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Kullanıcı avatarı
Kralbeqo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kralbeqo »

bnde pyuna ilk basladıgımda tılsımda oynuodum carım caslnınca beyazköskteki arkadslarla oynamaa basladım :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön