HUKUKSAL HAKLAR -- İLGİLİ YÖNETİCİ/YETKİLİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: HUKUKSAL HAKLAR -- İLGİLİ YÖNETİCİ/YETKİLİYE

Mesaj gönderen Bubyo »

gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 20:51
Bubyo yazdı: 02 Ağu 2024 20:47
gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 20:45
Sufizm yazdı: 02 Ağu 2024 20:33 Günlerce oyuncular ağladı işlenmiş gümüş diye adamlar cevap verdi. Günler zincir büyücüsü dedi adam geldi yardımcı oldu. Siz ne olsun istiyorsunuz hani adamın elinde de açmıyor. Çalışıyor demek ki.
4. oldu bu fotoğrafları alıyoruz bu adam moderatör hesabı arkadaşlar galiba ya da destekçisi fotoğrafları derleyip ifşalayacağım
Adam ironi yapıyor abi, anlayın artık :D
bizde ironi yapıyoruz kardeş senide ifşalayacağım :') :') O:-) O:-) :grinning:
De ayrı
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gilgalath »

biz de ironi yapıyoruz kardeş senide ifşalayacağım :') :') O:-) O:-) :grinning:
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 20:55 biz de ironi yapıyoruz kardeş senide ifşalayacağım :') :') O:-) O:-) :grinning:
ha gayret üçüncü de doğru yazacaksın inanıyorum. ama o kadar zekisin ki bunun da ironisini yapıyorsundur sen, kusura bakma.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

https://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx Okuyorum okuyorum ama yapılacak bakımların veya oyunun oynayışını etkileyebilecek değişikliklerde bilgi vermeme hakkına sahiptir diye bir ibare göremiyorum. Bu işlerden anlayan birisi var ise yardımcı olabilir mi ? Belki gözümden kaçmış olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

ismailaslan yazdı: 02 Ağu 2024 21:00 https://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx Okuyorum okuyorum ama yapılacak bakımların veya oyunun oynayışını etkileyebilecek değişikliklerde bilgi vermeme hakkına sahiptir diye bir ibare göremiyorum. Bu işlerden anlayan birisi var ise yardımcı olabilir mi ? Belki gözümden kaçmış olabilir.
OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.
KOCAMAN YAZMIŞLAR

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Gentle Giants

Mesaj gönderen WusTy »

Arkadaşlar,

Sizden ricam konuyu sulandırmayalım.
Bazı haklar sözleşmelerden istisnadır.

Konu başka yerlerde fazla sulandığı için anlaşılacak dilde ifade etmek istedim. Üslubun her durumda önemli olduğu kanaatindeyim. Benimde çıldırdığım zamanlarda oldu ama herkes gibi oyunla birlikte büyüdük, geliştik.

Burada amacım yönetimi baskı altına alıp suçlamak değil eminim kendiler okuduysalar veya okuduklarında anlayacaklardır.

Burada amacımız bilgi almak ve bu konudaki sıkıntıları ilk elden duyup harici dedikodulardan kendinizi korumak.

Sizlerde hemfikirseniz sadece desteğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.

Teşekkürler ilginiz için.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
zethos
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen zethos »

Yazılım mühendisiyim.Sistem ağ yöneticisi uzmanlığım mevcut.Elimizden birşeyler gelirse yardımcı olmak isteriz.Kıymetli yönetim ekibi
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Sözleşmenin neresinde sunucunun planlı yada plansız bakımında erişimin kısıtlanması halinde sorumluluğu kabul etmediği yazıyor. bilen veya sözleşmeyi işaret eden arkadaşlar bana gösterebilir mi?

Sözleşmede Yetkilerin belirlenmesi ile ilgili bölümü buraya yapıştıralım bi bakalım.
6. YÜKÜMLÜLÜKLERİN SINIRLANDIRILMASI

TTNET HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ. BELİRTİLEN SINIRLAMALAR, TTNET'İN BU TİP ZARARLARDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLMASI İLE ORTADAN KALKMAZ.

OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, TTNET VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.
yani diyor ki oyunu kullanırken veya sitede gezinirken bilgisayarın yavaşlar, performansı düşer, virüs girer, truva bulaşırsa oluşacak maddi zarar veya ziyandan TTNet mesul değildir diyor.

Yani sözleşmenin herhangi bir yerinde oyun sunucusuna erişimin planlı veya plansız bakıma alınması, kısıtlanması, kapatılması sonucu 1 haftalık aldığınız şans veya Exp arttırıcının 1 gününü yerim 7 günlük verdiğim hizmetin 6 gününü kullanırsın buda beni sorumlu hale getirmez demiyor... Ben eminim yönetimimiz bu yaşanan vuku sonunda oyuncuların gönlünü alacak bir hediye vereceklerdir. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki;

"Sende arttırıcı özelliğini git başka bir sunucudaki karakterinde kullan kardeşim..."

var ya hazır cevap hızlı arkadaşlar; ama bizim öncelikli talebimiz kaybettiğimiz bir günlük hizmet karşılığından önce sanırım konuyla ilgili arkadaşların konu hakkında bizi bilgilendirmekle yükümlü olduklarıdır =) bayadır yazmıyordum foruma özlemişim. Herkese iyi forumlar O:-)
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

TriBaLEnFeKsYoN yazdı: 02 Ağu 2024 23:48 Sözleşmenin neresinde sunucunun planlı yada plansız bakımında erişimin kısıtlanması halinde sorumluluğu kabul etmediği yazıyor. bilen veya sözleşmeyi işaret eden arkadaşlar bana gösterebilir mi?

Sözleşmede Yetkilerin belirlenmesi ile ilgili bölümü buraya yapıştıralım bi bakalım.
6. YÜKÜMLÜLÜKLERİN SINIRLANDIRILMASI

TTNET HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ. BELİRTİLEN SINIRLAMALAR, TTNET'İN BU TİP ZARARLARDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLMASI İLE ORTADAN KALKMAZ.

yani diyor ki oyunu kullanırken veya sitede gezinirken bilgisayarın yavaşlar, performansı düşer, virüs girer, truva bulaşırsa oluşacak maddi zarar veya ziyandan TTNet mesul değildir diyor.

Yani sözleşmenin herhangi bir yerinde oyun sunucusuna erişimin planlı veya plansız bakıma alınması, kısıtlanması, kapatılması sonucu 1 haftalık aldığınız şans veya Exp arttırıcının 1 gününü yerim 7 günlük verdiğim hizmetin 6 gününü kullanırsın buda beni sorumlu hale getirmez demiyor... Ben eminim yönetimimiz bu yaşanan vuku sonunda oyuncuların gönlünü alacak bir hediye vereceklerdir. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki;

"Sende arttırıcı özelliğini git başka bir sunucudaki karakterinde kullan kardeşim..."

var ya hazır cevap hızlı arkadaşlar; ama bizim öncelikli talebimiz kaybettiğimiz bir günlük hizmet karşılığından önce sanırım konuyla ilgili arkadaşların konu hakkında bizi bilgilendirmekle yükümlü olduklarıdır =) bayadır yazmıyordum foruma özlemişim. Herkese iyi forumlar O:-)
Hiç böyle bir davada yer aldınız mı davacı veya davalı olarak?

Ayrıyetten, evet eskiden de böyle plansız sunucu kapanmalaır yaşandığında zaten oyuncuların hesaplarına hediye ürünler tanımlanıyordu.

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Bubyo yazdı: 02 Ağu 2024 23:56
Hiç böyle bir davada yer aldınız mı davacı veya davalı olarak?

Ayrıyetten, evet eskiden de böyle plansız sunucu kapanmalaır yaşandığında zaten oyuncuların hesaplarına hediye ürünler tanımlanıyordu.
Yok üstadım yer almadım. Aslında hediyelerin ve hak ihlallerinin fazlasıyla karşılanacağından eminim, beklentimiz en son paragrafta yazdığım gibi;
ama bizim öncelikli talebimiz kaybettiğimiz bir günlük hizmet karşılığından önce sanırım konuyla ilgili arkadaşların konu hakkında bizi bilgilendirmekle yükümlü olduklarıdır =)
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön