İstersen bir Discord adresi ilistir mesajına, yavaştan toplanmaya başlayalım orada
Ekip Arkadaşları Aranıyor
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ekip Arkadaşları Aranıyor
arkadaşlar forumdan tanıştıgımız arkadaşlarla 22 kişilik bir ekip oluşturduk . wp grbu ve dc mevcut katılmak isteyen özelden mesaj atarsa ekibe alabiliriz.
Üstad bende katılmak isterim ancak bu kritik hata mevzusu yüzünden oyuna giriş yapamıyorum. Bu konu da hiç öneriniz var mı? Var ise hemen gelmek isterim. 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Discord: selimkaraca57
Merhabalar, betadan buyana oynayan eski oyuncular olarak bir büyücü ve bir şifacı olarak lonca açarak bir grup oluşturacaksanız ve yeriniz var ise biz de dahil olmak isteriz.
Son yorumdaki hocam kritik hata uyarısının çözümü için yardımcı olabilirim, özelden mesaj atamıyorum fakat bana dc hesabınızı yazabilirseniz yardımcı olayım.
Son yorumdaki hocam kritik hata uyarısının çözümü için yardımcı olabilirim, özelden mesaj atamıyorum fakat bana dc hesabınızı yazabilirseniz yardımcı olayım.
- tekvurus11
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hocam selamlar, ben de herkes gibi eski bir oyuncuyum yeni sunucu beni gerçekten heyecalandırdı, yer varsa ben de katılırım aranıza, nickimi bilmiyorum ama buradan hem dc için hem forum için haberleşebiliriz,
Eski oyuncuyum lonca kurulsun babada yer açın 
Lonca kurun gelelim.15 seneden beridir girmiyorum ama 39 levele kadar olan herşeyi hatırlıyor gibiyim