Madenlerin silinmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: Madenlerin silinmesi

Mesaj gönderen Windowss »

Dofians yazdı: 05 Haz 2024 01:17 Yönetim bir gün "Emekle toplanamayacak derecede yüksek olduğu tespit edilen madenler silinmiştir." diye bir şey yapsa destekler miydiniz itiraz mı ederdiniz? Kopya ve sarma sorunları da giderildiğine göre sizce böyle bir hamlenin oyuna etkisi nasıl olurdu?
bırakıp giden oyuncuların birçoğu muhtemelen geri döner diye düşünüyorum şahsen yönetimin böyle bir adım atmasını çok isterim
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Madeni hayatta silmezler, silerlerse hangi silaha ^ basacaklar ':)
Maden silmek oyunun ömrünü kısaltır net
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

Merhaba Bu konu hakkında düşüncem şudur madenler ve reçeteler çok zorlu olduğu için silah zırh zibilyon tane şey istendiği için ve maden saflarının çok zor çıktığı için arttırıcı bile alsanız çok zor çıkacağı için üretimde çok zorlanırdık bu demek değilki kopyayı destekliyorum fakat iyi yanlarıda var gelişmeyen oyunda en son silah bile dandik mesela o yüzden bence olumlu yönden bakmak lazım bu olay olmasa hala maden çekenler olcaktı millet üretimden bıktı bir an önce çarı fulleyip klan savaşı meteorda keyif atsak daha iyi olur bunun hakkında önerilerim mevcut bu linkten okuyabilirsiniz https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173761
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

aktarımsız yeni sunucu gelsin madenler silinmesin isteyen istediği sunucuda oynasın bol maden yada maden yokluğu tarafını seç :')
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

aktarımsız yenı sunucu gelirse otomatık olarak boyle bir problem kalmaz yenı sıfırdan bir sunucu gelirse 49 level kilit veya 59 da olabilir güzel emek ve vakit verilebilir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön