aynen kanka 3 gün oldu aynı hesaptaki savaşçı şifacı açılıyor büyücü açılmıyor
Bu zamana kadar olan en saçma hata!
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: Bu zamana kadar olan en saçma hata!
destek bölümünde bazı kısımlardan geri dönüş alıyoruz ama bazı kısımlardan 1 aydır gerı donus bıle alamadık maalesef acı gercekler
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
halen kutupta zihinde sarsılmazda yürüyebiliyoruz ne demek oyun hatası yok holdeki saklı ırklar ilk günden beri buglı ilgilenen yok yönetimi şap şup yalayacağım diye bomboş argümanlar sunma dostum 10 mesajın 15'i yönetimi övmek.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- bymehmett
- Demirci Çırağı
sarsda kutupda yürümek oyun hatasımı dostum kolu olan yapabiliyor 10 kişiden kaçı yapabilir bunu ? sırf boş yorum atmak yönetımı kotulemek ıcın dumenden sars kutubu bahane edıyorsun komık ınsan diğer hatalardan cokmu buyuk bir sorun
hızlı giriş bitti , geri sarma bitti , adam gelmıs kutup sars yürüme diyor :DDDDDD
- flybaris12
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dikduran Piyasakuran
Sana kalsa insanlar hiç bir şey istemesin eşşek gibi ikvyi bu halde oynasın. yok öyle bir şey mehmet efendibymehmett yazdı: ↑05 Haz 2024 13:21sarsda kutupda yürümek oyun hatasımı dostum kolu olan yapabiliyor 10 kişiden kaçı yapabilir bunu ? sırf boş yorum atmak yönetımı kotulemek ıcın dumenden sars kutubu bahane edıyorsun komık ınsan diğer hatalardan cokmu buyuk bir sorun
hızlı giriş bitti , geri sarma bitti , adam gelmıs kutup sars yürüme diyor :DDDDDD
Good bye...

- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
bymehmett yazdı: ↑05 Haz 2024 13:21sarsda kutupda yürümek oyun hatasımı dostum kolu olan yapabiliyor 10 kişiden kaçı yapabilir bunu ? sırf boş yorum atmak yönetımı kotulemek ıcın dumenden sars kutubu bahane edıyorsun komık ınsan diğer hatalardan cokmu buyuk bir sorun
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
bymehmett yazdı: ↑05 Haz 2024 13:21sarsda kutupda yürümek oyun hatasımı dostum kolu olan yapabiliyor 10 kişiden kaçı yapabilir bunu ? sırf boş yorum atmak yönetımı kotulemek ıcın dumenden sars kutubu bahane edıyorsun komık ınsan diğer hatalardan cokmu buyuk bir sorun
Kanka sen nasıl bir çeşitsin çözemedim, troll müsün
- bymehmett
- Demirci Çırağı
ne kadar takıldınız arkadaslar buna sars ya yürüme kutupda yürüme ne boş muhabbet bu
siz yokuş asağı giderken vitesi boşa alan yurdum ınsanınada laf edersınız ozaman
siz yokuş asağı giderken vitesi boşa alan yurdum ınsanınada laf edersınız ozaman