Klanlara denge gelsin..
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klanlara denge gelsin..
Ben şahsen zorla arz olmuş insanları aramızda görmek istemem herkesin kendi bileceği iş.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Önemli olan sayı değil niteliktir.Bende Eminönü sunucusunda arz klanı mensubuyum.Eminönü sunucusundada Lodos sayısı fazla,lakin çoğu alanda Arz Klanı üstün.Bunu şu şekilde örneklendirebilirim;
-Kadim Hidra görevinde ilk günlerde 200 kişi başında toplanıyordu ama kesebilen çıkmadı. İyi bir gözlem,düşünce ve uygulama sonucunda Lonca olarak 24 kişi ile kesebildik bu güçlü OOK yi.
-İsmet Bey Suikast operasyonunda 25 Nisan 2010 tarihinde Arz klanını mensubu olan ROA Loncası olarak,diğer klan arkadaşlarımızdan yardım görmeden başarıya ulaştık.
-Kadim Hidra görevinde ilk günlerde 200 kişi başında toplanıyordu ama kesebilen çıkmadı. İyi bir gözlem,düşünce ve uygulama sonucunda Lonca olarak 24 kişi ile kesebildik bu güçlü OOK yi.
-İsmet Bey Suikast operasyonunda 25 Nisan 2010 tarihinde Arz klanını mensubu olan ROA Loncası olarak,diğer klan arkadaşlarımızdan yardım görmeden başarıya ulaştık.

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Az olsun öz olsun denilen bir söz vardır.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Artık plussızlar Lodos olamasın kısaca.(Sancak için geçerli)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
okbyMelankolik yazdı:Arkadaşlar bazı sunucularda klanlar arasında müthiş bir dengesizlik var.
Mesela bizim sunucumuzda 1 arz başına 3 4 lodos düştüğü kesin bir gerçek.
Bazı MMORPG oyunlarında klanlar arasında denge sağlanması için bir klan üyelerinin sayısında anormal bir artış görüldüğünde o klana üye alımı durduruluyor. Sayılar eşitlenmesi için sadece karşı klana üye alınıyor.(karahan oynayanlar bilir)
Bizde de böyle bir sistem olsa güzel olmaz mı?
Mesela bir sunucuda Lodos sayısı arz sayısının 3 4 katı olduğunda biri lodos muhafızının yanına gelip klana katıl dediğinde lodos muhafızı "üzgünüm klan çok kalabalık kendine başka klan bul" gibisinden bişey dese..
Evet görüşlerinizi alalım..
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı