KARAKTER AKTARIMI ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GERBE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: KARAKTER AKTARIMI ???

Mesaj gönderen GERBE »

kısaca dıyor kı bloklu hesapların incelenmesı bıtmeden aktarımları açmayacağız.
Resim
Kullanıcı avatarı
AchelouS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AchelouS »

:unamused: Bekle bekle sabır taşı tükendi
Resim
duman1903
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SUNUCULAR ARASI KARAKTER AKTARIMI

Mesaj gönderen duman1903 »

Yaklaşık bir haftadır karakter aktarımı beklemede gözüküyor. Daha ne kadar kapalı kalıcak ? Desteğe yazıyoruz cevap yok. En azından tarih verilse veya bilgilendirme yapılsa zamanımız boşa gitmez.
Kullanıcı avatarı
Olsunbe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Shallow

Re: SUNUCULAR ARASI KARAKTER AKTARIMI

Mesaj gönderen Olsunbe »

Orti yazdı

Karakter transfer servisi incelemeler süresi içerisinde kapalı kalmaya devam edecektir.
Discord2023
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Discord2023 »

İnşallah hiç açmazlar karakter transferlerini herkesin tek derdi aktarım açılsın bir an önce karakterimi reel satayım elden çıkartayım burdan yönetim sesleniyorum aktarım açmayın kardeşim oyun dışı satış yaparak kazanç sağlamak yasak değil mi zaten birkaç yıl boyunca karekter transflerini kapalı kalması lazım orti kendi gözüyle ticaret sayfasında gördü reziliği herkes hesap satışı yapıyor umarım yönetim şu hesap satışının önüne geçer
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Terk İ Diyar

Mesaj gönderen okan54kaplan »

Saçmalama ozaman kapalı kalacaksa bütün oyuncular tek bir sunucuda olacak bu kadar basit. Sunucular arası hesap transferi şart.

İnşallah hiç açmazlar karakter transferlerini herkesin tek derdi aktarım açılsın bir an önce karakterimi reel satayım elden çıkartayım burdan yönetim sesleniyorum aktarım açmayın kardeşim oyun dışı satış yaparak kazanç sağlamak yasak değil mi zaten birkaç yıl boyunca karekter transflerini kapalı kalması lazım orti kendi gözüyle ticaret sayfasında gördü reziliği herkes hesap satışı yapıyor umarım yönetim şu hesap satışının önüne geçer
[/quote]
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.

Charrq7
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Charrq7 »

Discord2023 yazdı: 11 Nis 2023 23:00 İnşallah hiç açmazlar karakter transferlerini herkesin tek derdi aktarım açılsın bir an önce karakterimi reel satayım elden çıkartayım burdan yönetim sesleniyorum aktarım açmayın kardeşim oyun dışı satış yaparak kazanç sağlamak yasak değil mi zaten birkaç yıl boyunca karekter transflerini kapalı kalması lazım orti kendi gözüyle ticaret sayfasında gördü reziliği herkes hesap satışı yapıyor umarım yönetim şu hesap satışının önüne geçer
Valla kardeşim ben de aynı düşüncedeyim bu karakter aktarımları boş sunucularda reçete kasıp eminönüne getirip satmakla alakalı başka hiçbiriey değil. Biz eminönünde boss kaçıranlarla toksik oyuncularla mücadele verip reçete alamazken adamlar çatır çutur reçete kasıp eminönü sunucusna getirip reel satıyorlar. Biz de boss kesemediğimiz için almak zorunda kalıyoruz. Benim tahminimce bu boss kaçıranlar da reel reçete satan kişilerle işbirliği içinde veya ta kendileri. Kimisi de iksir bittiği için hesap aktarıp iksirleri kullancak çok azınlık kişiler eminönünde oynamak için transfer yapma istiyor onun haricinde gerisi boş.
Kullanıcı avatarı
Olsunbe
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Shallow

Mesaj gönderen Olsunbe »

okan54kaplan yazdı: 12 Nis 2023 01:28 Saçmalama ozaman kapalı kalacaksa bütün oyuncular tek bir sunucuda olacak bu kadar basit. Sunucular arası hesap transferi şart.

sunucular arası açsalar yeterli.
Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TRANSFERLER HAKKINDA ÖNERİM

Şimdi 1-2 kişi hesap satışlarını engellemek için aktarımların kapanmasını söylemiş bunun çözüm olacağını düşünüyorlar, Satmak isteyen insan mail hesabıylada verebilir. bu aklınızda olsun.
2. Aktarımlar kapalı olacaksa oyun sadece tek 1 sunucudan ibaret olmak zorundadır benim oynamış olduğum sunucuya eminönüne aktarmak istediğim 50 Lv karakterlerim var çünki.
3. Bazı hesaplarda 3 karakter olabiliyor bunları ayırmak içinde hesaplar arası transfer şart olduğunu ön görmekteyim.

Uzun lafın kısası bu oyunda zamanında aktarım zamanında vaar olduğu gibi şimdide vaar olmasının gerektiğini düşünüyorum
ve kısa bir not yazmak istiyorum incelemeli hesaplar yüzünden aktarım kapalıysa şuan aktarım, daha önceden aktarımı onaylanıp tamamlanmayan hesapları inceleyipte duruma göre aktarabilirsiniz. Teşekkür ediyorum 2-3 kişinin düzenli bir çalışması sonucunda oyunun en iyi noktaya geleceğini bütün herkes biliyor bir susturma attınız sunucuda ne bos kaçırma nede küfür kaldı. :blush:

Kullanıcı avatarı
okan54kaplan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: TRANSFERLER HAKKINDA ÖNERİM

Evet satışı hertürlü yapmak isteyen yapar kanaatina varıyoruz buradan :) Ama transfer işlemleri biz ikv severlere gerçekten lazım olduğunun herkes bunun farkında çünkü biz kendi hesaplarımızı 2 oyun açarak kasıyoruz yeri gelince, Ve 3 Ana karakterim bir hesapta olduğundan aktarımı açıp bunları ayırmayı düşünüyorum.. Ve diğer sunucudaki arkadaşlarımda ortak bir sunucuda oynayacağız kalabalık sunucuda eminönü gibi.

[/quote]

Oyunun ayakta durmasının ana nedenlerinden biri hesap satışlarının devam etmesi, transfer süreç birkaç ay daha sürerse çok fazla oyuncu kaybı olabilir, yönetimin zaten discord vb sayfalar da hesap satışların zaten farkında.Hotmail hesapları ile ticaret konusuna gelince o konuda güvenip alışveriş yapmanız önermem hotmail hesabının asil sahibi kolay bir şekilde hesabı tekrar geri çekebilir kimseye güven olmaz o konuda
[/quote]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön