İKV MONOTONLAŞIYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: İKV MONOTONLAŞIYOR

Mesaj gönderen Barmen »

Geç Olsun , Güzel Olsun : ;)
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen pasakadir »

Eskitoprak yazdı:Yeni bölgelerin gelme tarihi hemen hemen belli , yenilik her zaman ikv ye ne zaman geliyor yazın başında veya şubatın ortalarında. İkv bölgeleri Haziran dan aşağı getirmez. Sebebi ise yazın 3 ay tatil verilen öğrenciler 3 ay boyunca İkv oynayacak bu zaman diliminde de plus paket alacaklar , eğer bölgeler yazın gelmez ise çok kişi oyunu bırakır . Oyuncuların yaz ağırlıklı oynaması sebebiyle bölgeler yazın başlarında gelecektir. En geç haziran 15 diyorum ben , en erkende mayıs 20.
Hocam dediğine kesinlikle katılmıyorum bende öğrenciyim ama her ay plsu alıyorum bu oyunda grup bölgesinde başarılı olcak adam öle 3 ay oynayarak bi yere gelemez diye düşünüyorum .eyer öleyse keza öğrenci olmayan büssürü oyuncu var ne yani onlar 9 ay afedersiniz inek gibi beklicek 3 ay oyun oynıcak bence yok böle sçmalık yönetimiz eksikliklerini sölemeyerek bir yere varamayız
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

pasakadir yazdı:
Eskitoprak yazdı:Yeni bölgelerin gelme tarihi hemen hemen belli , yenilik her zaman ikv ye ne zaman geliyor yazın başında veya şubatın ortalarında. İkv bölgeleri Haziran dan aşağı getirmez. Sebebi ise yazın 3 ay tatil verilen öğrenciler 3 ay boyunca İkv oynayacak bu zaman diliminde de plus paket alacaklar , eğer bölgeler yazın gelmez ise çok kişi oyunu bırakır . Oyuncuların yaz ağırlıklı oynaması sebebiyle bölgeler yazın başlarında gelecektir. En geç haziran 15 diyorum ben , en erkende mayıs 20.
Hocam dediğine kesinlikle katılmıyorum bende öğrenciyim ama her ay plsu alıyorum bu oyunda grup bölgesinde başarılı olcak adam öle 3 ay oynayarak bi yere gelemez diye düşünüyorum .eyer öleyse keza öğrenci olmayan büssürü oyuncu var ne yani onlar 9 ay afedersiniz inek gibi beklicek 3 ay oyun oynıcak bence yok böle sçmalık yönetimiz eksikliklerini sölemeyerek bir yere varamayız

Bu oyunda yapılan her yenilik yaza yakın yapıldı , herşeyin bir sebebi vardır oyunu oynayanların çoğunluğu öğrenci çünkü , şu an Er Meydanları bile gündüz vakti isteyen girebiliyor. Yazın Er Meydanları bile full oluyordu hatta ve hatta Eminönü sunucusuna giremeyen kişiler oluyordu. Yazın daha fazla oyuncu oyunla meşgul olacağından dolayı yeni bölgeler yine söylüyorum Haziranda gelecek.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bir online oyun 6 ay da bir yeenilik yapma durumunda siz hala küçük detaylara takılıyorsunuz adamlar siz item kazanın diyemi yenilik yaptı sanıyosun sana bişe diyimmi ayrıca o oynuyo dediğin oyuncular 12-9 yaş arası grup keza ben onların 18 lw y geçtiğini görmedim abartmaya gerek yok bu oyunu oynayan başarılı olmak için yazında oynuyor kışında oynuyor benim demek isteğim şu aldığım plsu un hakkı verirsin başka bişe demek istemiyorum
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Kardeş tamam gaza geldin ben tahminimi söyledim sadece. :D
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

doğru zaten biz sadece gaza geliyoruz hep hata bizde hep biz fazlasını istiyoruz oyunun ismini vermicem ama şu kadrını diyim internkdeki yabancı bir çok oyunun haber sayfasına bkrsmn kaç günde bir güncel alıyorum nası bir etkinlik penceri var biz saygı ve sevgimizden oyuna her zaman balı kalıyoruz ama hala emeğimize saygı görmüyoruz
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

YaLnIzKaLp yazdı:Sabrın Sonu Selamettir. ;)
:D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Yeni bölgeler gelecek sorun bitecekmi bitmeyecek o bölgelerde problem çıkacak onlarla uğraşacaklar ohoo sen en iyi şuanki duruma şükret.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

KAdirim boşver yeni bölgele gelse nolacak yine düşcez yine düşcez belki daha fazla haddi hududu olmayan düşmeler olacak zevki sefayı süremeyecez hiç bir yaratık kesmeden zevk alamayacağız belkide :)

Bir etkinlikte teşkilat sunucusu çökmüştü.Grub bölgelerinde Allah hayırlısını versin :)
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

gurur abi yemin ederim artık canım yanıyo vermiyolar emeğimin hakkını vermiyolar paramın hakkını .3sene oldu oynuyoruz yerli oun diye hiç bıkmadık oynadık para harcamaktan çekinmedik ama bu kadarıda fazla değilmi neden yani hak emiyormuyuz millet diyo bu oyunu dev bi kadro yapmadı 6 kişi yaptı bu bzm hatamızmı sölesinler düzeltelim ama kendi eksiklerinide saklamasınlar
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön