Bir yardım eli..
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir yardım eli..
Cceleaner le bi pc yi tarat sonra kayıt defterine tıka ordanda bas sonra sorunları çözde nod32 kur pcne kasmaz antivirüsle tarattır.Önerebileğim bunlar.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ekran kartının kaç gb olduğu önemli değil kaç bit olduğu önemlidir. Yeni ekran kartı alacak olursan bunu göz önünde bulundur. Eğer bilgisayarın donuyor gibi oluyorsa soğutma sistemini gözden geçir. Fanları çıkartıp temizle veya ek olarak fan tak. İşlemcinin fanını çıkardıktan sonra macunun olup olmadığını kontrol et. Eğer takma çıkartma konusunda deneyimin yoksa hiç bulaşma teknik servise götür ve kasayı temizlet. İşlemcinin üzerindeki macunu unutma. Yardımcı olur umarım.
Patiklipenguen
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Fanlardan olabilicegini düşündüm evet. fakat şöyle bir şey var.. biliyorsunuz ki 4 fan var ; 1 güç kasasında 2 kasa çıkışında 3 anakart üstünde 4 ekran kartında.. Hepsni tek tek temizledim.. gıcır gıcırlar .) Tek sorun anakart üstündeki.. Çıkartma yönetimini bulamadım. Tak çıkar da deği, tornavidasınıda bulamadım.. bu fan ın içinin pislik oldugunu düşünüyorum.. Umarım öyledir, beni bir daha ek masrafa sokmasın .) Ayrıac sorun sadece ekran kartıysa ;
1 Gb / 128 bit almayı düşünüyorum../ Ayrıca bilgisayarda kasma diye bir şey yok .) Sadece donuyor.. Bildiginiz donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum.. reset atmak dışında .)
1 Gb / 128 bit almayı düşünüyorum../ Ayrıca bilgisayarda kasma diye bir şey yok .) Sadece donuyor.. Bildiginiz donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum.. reset atmak dışında .)
Sancak !

anakart ve ram uyumsuzluğu olabilir. Evimde iki bilgisayar var benim. Birisi masaüstü diğeri dizüstü. Şimdi masaüstü 1 gb/512 mb lık. ram ise 1 gb şidmi dizüstüm de ekran kartı 128 mb ve ram 512 mb. Masaüstü canavar gibi çalıştırıyor. Dizüstü de görüntüleri iyi göstermese de (mesela arka planı anca yüklüyor zor gözüküyor) oynatıyor ama donma olmadı. Şimdi senin ekrarn kartınla ram'İm birbiriyle uyumsuz olabilir. Bu tarz durumlarda yani donmalarda ram'in çok büyük önemi var. Bununla beraber iyi bir ekran kartı dahi durumunu kurtarabilir. Bir de ramlarin birden fazla parça olark mı toplam 1 gb gb. yoksa tek bir tane olarak mı 1 gb. Misal parça parça toplam 1 gb ise bu bile sıkıntı oluşturabilmekte.