KARAKTER TAKLİTLERİ VE BUNA ÇÖZÜM BULUNMASI HERKES İÇERİ!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KARAKTER TAKLİTLERİ VE BUNA ÇÖZÜM BULUNMASI HERKES İÇERİ!!!

Mesaj gönderen Soulreaper »

viewtopic.php?f=4&t=16977&start=20

Alıntı : "KIZILYANGIN yazdı:

Merhabalar,

Öncelikle üzücü bir durum emeği giden arkadaşa çok geçmiş olsun.

Burda üstüne basarak belirtmek istediğim bir mevzu var ;

Değerli İKV sever oyuncular ve sevgili Arkadaşlar oyun içerisiden çok yaygın olarak kullanılan bu tip hesap çalma girişimlerinde bölge ve klan kanallarından sizlerde oyun severleri uyarabilirsiniz son zamanlarda bu tip uyanık geçinen kimseler en yakınlarındaki kişileri baz alarak planlı hesap çalma girişimlerinde bulunuyorlar bunun aslında en basit ve en yaygın olanıda yine Nick name ' e benzeterek yapılanıdır.Bu sebeple yapılacak tek bişey var katiyen kesinlikle tanımadığınız yada tanıdığınız halde oyun içerisinde ne İD nede şifre verme gibi girişimlerde bulunmayınız.Pekala bunu illada yapma gereksinimi duyuyorsanız telefon aracılığı ile samimi arkadaşınızla teyidleşmenizde yarar var.

ikinci husus olarakda size mail aracılığı ile gelen hesap çalma girişimleri bunlarada çok sık rastlıyoruz.

Örn. Merhaba ben felan kız yada felanca erkek benim resmim , videom v.s gibi şeylerimi xxxxbook'da paylaşmıssın kime sordun yada çok güzel olmuş işte linki v.s gibisinden çokca bilinen ve gönderilen maillere dikkat ediniz.Ayrıca size durup dururken Sobee yada GM arkadaşlardan herhangi bir mail gelmez.Bu tip durumlar için belirli bir format ve şablon vardır.

Daha dikkatli ve eğlenceli bir oyun dileğimle,

kızılyangın

Saygılarımla

eminönü / SoulReapeR
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
CEZALANDIRICI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CEZALANDIRICI »

evt bende kayılyorum
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karanlikgece »

Selamlar
Hasan'ım ben bu konuyu dier arkadaşlarımızda okusun ve benim gidi destek ekibine bu öneriyi sunsun diye açtım zaten maksatım forumdan yönetimin dikkatini çekmek degil bu öneriyi bütün oyuncular destek ekibine mail atsın die açtım zaten ve konunun başındada belirttim.
Karanlıkgece//İhtiyardelikanlı//Come//Tuttkun // Ömerbey

Aydınlığın İçindeki KaRaNLıK İNSAN!!!!
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

kızılyangın evet doru söylüyorsun konu başındada oyundan önlem alabilcegimiz şekilleride dile getirdim ama Hasan'ın dedigi gibi oyundayken insanın dalgınlıgına geliyor ve verebiliniyo. ama benim bu önerim bi çok oyunda da da bulunuyor ayrıca senin için bi anlam taşıyan nicki sadece senin kullana bilmen daha güzel olmaz mı? oyunda bi çok nick birbirine benziyo oyunda bişiler yapıyolar suçsuz insanlarıda suçlaya biliyolar ve olaylar dahada büyüye biliyo bence benim önerim güzel bi öneri. LÜTFEN herkes destek ekibine mail atsın ve bu önerimiz göz önünde bulunsun.

Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

Oyunda hırsızlar artıyor ve bunların çogu karakter taklitlerinden oluyor ama Gm ler buna izin veriyor :evil: :evil: Nedenini açıklayabileceklermi acaba? açıklamak isterlerse açıklasınlar banlamama nedenlerini adam anamıza küfür eder susturulmaz
bizse durduk yere susturuluruz :evil: :evil: :evil: .Demek ki Gm ler ayrımcılık yapıyor iyixkötü ya da zayıfxgüçlü olarak bakıyor olabilirler kesinlikle :evil: :evil: :evil: .
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dreamer »

Daha kolay yöntemi var adınızı farklı şekıllerde yazın Örneğin: Likenoother bunu Lıkenoother Lıkenother Likenother v.b şeklınde yazarak adınız o şekılda başka kımsenın açmamasını sağlayabilirsiniz xlienootherde yaparsa o kadarınıda arkınız anlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Cs hesabı yani ;) Bu servera aynı nick te 2 kişi girince sonra gıren ban yer :)
Kullanıcı avatarı
karanlikgece
İskele Babası
İskele Babası

dreamer güzel kardeşim önenli olan nicklerinin binbir çeşitini açarak engelleyemezsin bunu bu oyunda türkçe karakterler kullanılıyor ve 'o' yerine 'ö' harfi koya bilir senin karakterin için ve bu oyunda pek fazla belli olmuyo dikkatlice bakmadıgın sürece. benim burada demek istedigim bir nick açıldıgında onun binbir türlü bile kominasyonu oluşturulsa dahi açılamamıdır. Demek si bir kişi sana gelip ' o ' yerine 'ö' harfi kullanıp gelse misal bi arkadaşının nickinde sende orjinal sanıp vericeksindir demektir şifreni senin açıklamana göre.

“Genel Sohbet” sayfasına dön