Bir Dur Deme Vakti Gelmedimi Sizce? Sayın Yönetim...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir Dur Deme Vakti Gelmedimi Sizce? Sayın Yönetim...

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

İyi ozaman 39 luklarda kala kala birgün patlamayın yeni lvl yeni lvl die ikv gelşme aşamasnda olan bir oyun..
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Evet, İKV gelişen bir Oyun. Fakat benim düşüncemde yoktu Geri gelinsin diye, Şu oyun bırakılmalarına bir çözüm bulunsun diyorum...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

woLveRiNe yazdı:Evet, İKV gelişen bir Oyun. Fakat benim düşüncemde yoktu Geri gelinsin diye, Şu oyun bırakılmalarına bir çözüm bulunsun diyorum...
Hiç kimsenin kararlarina müdahale edilemez isteyen gider isteyen kalır.
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Aslında ıyı bır mantıkla acılmıs bır konu ama baslık acısından bakınca cok can alıcı olmuyor.. b u tıp oyunlar ceres nıtelıgındedır.. oynanır sıkılırsın bırakırsın bu normal bır dongu .. oyunda heyecanı sureklı ustte tutmak zor ıstır.. Hem bılgı ve tecrube gerektırır (kı bu su an ıcın bızım oyun ekıbınde en az olan kısım) hemde sabır ve oz sermaye.. bununda asırı oldugunu sanmıyorum :P ..Genel baslangıc acısından ele alırsak .. onlıne oyunlar ıcersınde ozellıkle turk oyunu olmasının avantajı ıle oyun ılk baslangııcı hem yenı oyuncular ıcın kolay ve basıt anlasılır hemde aktıf sohbet kanalrının kullanımı oldukca basıt bu yonlerden bence her oyundan ıyı durumda.. ama oyunun gelısımı ıle bırlıkte oyun ıcerısınde zengınlık ve cesıtlılık beklerken .. yapım ekıbının oyunu ılk yaratısdakı tum kabılıyetlerı sanırım yok olmmus zıra.. sıra ıle 39 ve 49 lvl sevıyelerı geldıkce oyunun albenısı kaybolmaya baslmaıstır.. saatlerce vaktı gecırmeyı bırakınız 1,2 saat duzenlı oyun oynuyan her oyuncu 2-3 ayda oyunun tamaını bıtırcek duzeyde olur kı buda yasayan oyun platformları acısından ıyı bısı degıldır.. Sozum ona oyuncuların kendını gelıstırmelrını zorlastırmak adına efsunlu esya uretımını ve madenlerı zorluk derecelerını arttırmıslar ama bu mantıksız bır fıkır oldgu ıcın ıyı olacagına tabıkı busbutun oyunun bence kalıtesını dusurmustur.. sure glene zaman ıcınde ıyı denenmemıs ve planlanmamıs bır em ve ardından gelen alel acleel yeraltı ve kadım eklentılerı maalsef yılını bıtıren bır oyuna yakısmıyacak sevıyededır. sımdı herkezın merakla bekledıgı konu yanı gelıcek grup bolgelerınınde bu hayal kırıklıgındamı suregelecegı veya beklentılerı karsılayabılecekmı.. Acıkcası benım hıc umudum yok zıra hem on yapılan acıklamar hem gosterılen reklam nıtelıgındekı efsunlu esylar ve hemde testlerden gleen bır ıkı ark fıkırlerı gosterıyorkı .. cok super olucak deselerde aynı tas aynı hama nıtelegınde olucaktır.. Daha once bır cok konuda degındıgım gıbı zorluk derecelerı artırıldıkca ve oyunda grup etkınlıklerının fazlalasması ve benımsene bılmesı ıcın mevcut yetenek sıtemı ıle olucak seyler degıldır.. stad puanlarını oyuncular kendı vermedıgı surece ve tek duze bır oyuncu profılı olusturldugu surece onlıne oyun mantıgı otomatıkmen ortadan kaldırılmıs olmaktadır.. Verılen karakter yeteneklerı ıle yapıla bılecek kombınasyonlar zaten kısıtlı ve bır cogu gereksız maksat eklentı olsun amaclı yeteneklerdır.. Bunu bız oyuncular goruyorsa emınım bunu yaratan ve gleıstıren arkadaslarda goruyordur ama sanırm oyunun temel dınamıklerınde sorunlar varkı gerıye donus yapamamaktadırlar kı oyle ıse acıkcası oyun 100 lvl olsada bu sıstemle artık oyun hep kendını tekrarlıyan bır dongu ıcınde kalmaya mahkumdur .. Umarım teknık acıdan duzelmıyecek sorunlar yoktur da daha eglencelı ve gelsımıs bır oyun platformu ıle oynama fırsatı yakalrız ama benım ızlenımım yersen bu yemesen gule gule edasında her yapım ve yonetım ekıbındekı arkadaslarımız ..Belkı burdan yazdıklarımız bır onerı veya ders nıtelıgnde olurda kendılerı ıcın bu oyunda artık bısılerın duzlecegını dusnmuyorum belkı yaratılacak dıger oyunlar ıcın bır bırıkım olur kendılerıne saygılarımla......................................BlackFox
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

FromXXXhELL yazdı:Aslında ıyı bır mantıkla acılmıs bır konu ama baslık acısından bakınca cok can alıcı olmuyor.. b u tıp oyunlar ceres nıtelıgındedır.. oynanır sıkılırsın bırakırsın bu normal bır dongu .. oyunda heyecanı sureklı ustte tutmak zor ıstır.. Hem bılgı ve tecrube gerektırır (kı bu su an ıcın bızım oyun ekıbınde en az olan kısım) hemde sabır ve oz sermaye.. bununda asırı oldugunu sanmıyorum :P ..Genel baslangıc acısından ele alırsak .. onlıne oyunlar ıcersınde ozellıkle turk oyunu olmasının avantajı ıle oyun ılk baslangııcı hem yenı oyuncular ıcın kolay ve basıt anlasılır hemde aktıf sohbet kanalrının kullanımı oldukca basıt bu yonlerden bence her oyundan ıyı durumda.. ama oyunun gelısımı ıle bırlıkte oyun ıcerısınde zengınlık ve cesıtlılık beklerken .. yapım ekıbının oyunu ılk yaratısdakı tum kabılıyetlerı sanırım yok olmmus zıra.. sıra ıle 39 ve 49 lvl sevıyelerı geldıkce oyunun albenısı kaybolmaya baslmaıstır.. saatlerce vaktı gecırmeyı bırakınız 1,2 saat duzenlı oyun oynuyan her oyuncu 2-3 ayda oyunun tamaını bıtırcek duzeyde olur kı buda yasayan oyun platformları acısından ıyı bısı degıldır.. Sozum ona oyuncuların kendını gelıstırmelrını zorlastırmak adına efsunlu esya uretımını ve madenlerı zorluk derecelerını arttırmıslar ama bu mantıksız bır fıkır oldgu ıcın ıyı olacagına tabıkı busbutun oyunun bence kalıtesını dusurmustur.. sure glene zaman ıcınde ıyı denenmemıs ve planlanmamıs bır em ve ardından gelen alel acleel yeraltı ve kadım eklentılerı maalsef yılını bıtıren bır oyuna yakısmıyacak sevıyededır. sımdı herkezın merakla bekledıgı konu yanı gelıcek grup bolgelerınınde bu hayal kırıklıgındamı suregelecegı veya beklentılerı karsılayabılecekmı.. Acıkcası benım hıc umudum yok zıra hem on yapılan acıklamar hem gosterılen reklam nıtelıgındekı efsunlu esylar ve hemde testlerden gleen bır ıkı ark fıkırlerı gosterıyorkı .. cok super olucak deselerde aynı tas aynı hama nıtelegınde olucaktır.. Daha once bır cok konuda degındıgım gıbı zorluk derecelerı artırıldıkca ve oyunda grup etkınlıklerının fazlalasması ve benımsene bılmesı ıcın mevcut yetenek sıtemı ıle olucak seyler degıldır.. stad puanlarını oyuncular kendı vermedıgı surece ve tek duze bır oyuncu profılı olusturldugu surece onlıne oyun mantıgı otomatıkmen ortadan kaldırılmıs olmaktadır.. Verılen karakter yeteneklerı ıle yapıla bılecek kombınasyonlar zaten kısıtlı ve bır cogu gereksız maksat eklentı olsun amaclı yeteneklerdır.. Bunu bız oyuncular goruyorsa emınım bunu yaratan ve gleıstıren arkadaslarda goruyordur ama sanırm oyunun temel dınamıklerınde sorunlar varkı gerıye donus yapamamaktadırlar kı oyle ıse acıkcası oyun 100 lvl olsada bu sıstemle artık oyun hep kendını tekrarlıyan bır dongu ıcınde kalmaya mahkumdur .. Umarım teknık acıdan duzelmıyecek sorunlar yoktur da daha eglencelı ve gelsımıs bır oyun platformu ıle oynama fırsatı yakalrız ama benım ızlenımım yersen bu yemesen gule gule edasında her yapım ve yonetım ekıbındekı arkadaslarımız ..Belkı burdan yazdıklarımız bır onerı veya ders nıtelıgnde olurda kendılerı ıcın bu oyunda artık bısılerın duzlecegını dusnmuyorum belkı yaratılacak dıger oyunlar ıcın bır bırıkım olur kendılerıne saygılarımla......................................BlackFox
Oyunu kolay yapmalarının haksızlık olduğuna kesinlikle katılıyorum.

1) 1 ayda (en fazla) 49 oluyoruz ve bu can sıkıyor.
2) Oyuna başlayalı çok olmadı ama şimdi Vs eşyaları dizsem en sağlam Vs'ciyi bile en azından bir kere keserim çünkü rakibinle tüm özelliklerin eşit. Eğer vuruşların sekerse rakibin kazanıyor, zihin atarsan sen kazanıyorsun.
3) Mareşal olmak, diğer oyunlarla kıyaslanamayacak kadar zor. Oyunda sürekli kaos mu olsun? Herkes, her an, her gördüğü karşı klan üyesine mi saldırsın? O zaman da herkes oyunu bırakmaz mı? Oyun M2 oyuncu kitlesine hitap etmez mi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Vallahi insanlar ne sabır ne bişey..Grup bölge heyecanı gitti ki bu yönetim son şansıydı..Kaç ay oldu be biraz mantıklı düşünerek yapılsaydı şu acıklama böyle olmazdı...Koydunuz oraya 10 15 item hadi seyredin..Bizim itemlerimiz çöp oldu 3/1 fiyatına zor satıyoruz yahu bu ne acımazsızlık bu ne insafsızlık..Gece gündüz demeden kazanmaya calısıtk o itemleri..Bilmiyorum artık naparlar o kadar oyuncuyu nerden bulurlar..39 lvl zamanında plussuz oyuncunun oyuna girmesi imkansız gıbı bırseydı..Yönetim eskisi gibi klan savaşı yapın item kasın dıyor...Yeter 39 lvlde cok klan kastık sıkıldık yeni heyecan istioyurz..İtemini kasan kastı milletin en az 3 carı full dizili..Lonca sistemini hiç saymıyorum oyuna başladığım gündn beri var ama icraat yok..Oyunun böyle yok olup gitmesi içimi sızlatıyor..O kadar seven varken, her türlü emeğini elinden geldiğince veren, oyuncu olduğu halde oyuna birşey katıp yükseltmek isteyen, her cafede tanıtıp posterini asan vs vs insalara yazık değil mi ? Bu mu yaptıklarının karşılığı ? Grup bölgesi gelsede bişey olmaz o eskı oyuncu sayısı gelmez artık mıllet sıkıldı artık..Gene koycaklar kadım hıdra gibi bi canavar uğras babam uğras..Millet ondanda sıkılcak zaten kp kasan kastı yeni gözlüklerinde değeri kalmadı..Bilmiyorum bu kadar mı zordu bunların acıklamasını geç koymak..Hidrayı ne güzel koydunuz 1 hafta sonra getirdiniz anlamıyom kı napmaya calsııyonuz ?Yaz yaz, anlat anlat bitmez bu dertler ne diyelim inşallah ikv'nin son şansı olan grup bölgesi iyi gelir..
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

İtemlerler çöp olmuşmuş. :D Kendinizi kandırmayın, bölgeler gelir gelmez hepimiz üzerimizi Vocati, Işık dizebilecek miyiz sanıyorsunuz?

Oyunda 1 kişide Vocati'nin Koruması Ayakkabı bulunacak, iki kişide Işık Hanım Ceket bulunacak:"Fiyatı 200 mdir," diye etiketini de yapıştıracaklar, almak isteyen basacak parayı alacak daha da satmayacak. O kadar hayal ettiğiniz yerlerden bize Kritik Şansı + Büyü Kritik Şansı morlu eşyalar düşecek Suzan'ın görevde verdiği gibi.

Bence hiç hayal etmeyin, ama siz bilirsiniz. Sonra umduğunu bulamayıp oyunu bırakırsınız.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

complex yazdı:İtemlerler çöp olmuşmuş. :D Kendinizi kandırmayın, bölgeler gelir gelmez hepimiz üzerimizi Vocati, Işık dizebilecek miyiz sanıyorsunuz?

Oyunda 1 kişide Vocati'nin Koruması Ayakkabı bulunacak, iki kişide Işık Hanım Ceket bulunacak:"Fiyatı 200 mdir," diye etiketini de yapıştıracaklar, almak isteyen basacak parayı alacak daha da satmayacak. O kadar hayal ettiğiniz yerlerden bize Kritik Şansı + Büyü Kritik Şansı morlu eşyalar düşecek Suzan'ın görevde verdiği gibi.

Bence hiç hayal etmeyin, ama siz bilirsiniz. Sonra umduğunu bulamayıp oyunu bırakırsınız.
Aslında arkadasım oyunu az cok bılen yada onlıne oyun oynamayı bılen dıyım her ksı zaten yenı bısı gleınce gokten zembbılle herkeze dusmuyecegını bılır.Anlatılmak ıstenılen kulakdan dolma degıl bız bılerek ve gorerek soyluyoruz yaplan her eklentı ve yapılandırma yanlıs bır temel ustune ınsa edılıoyr.. Sızlerde geldıkce gorucek ve anlıyacaksınız ha muneccımmısınız dıye sorucak olursan arkadasım degılız ama oyun war oldgundan berı bız buralardayız az cok bırseyler bılmemız normaldır :)
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön