YENİÇERİX KÜLLERİNDEN DOĞUŞ.....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: YENİÇERİX KÜLLERİNDEN DOĞUŞ.....

Mesaj gönderen mesgenccom »

Her zaman söylerim çocukla çocuk olmayın diye....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Ha
Drowxcorellon yazdı:zuhahhahaha kop kop kesiomuydun lan sen beni 40 yıl uğraşsan gene kesemezsin ezme herif :D ben sizin gibi it deilim bnm arkama bi arz takılır arzın arkasına 5 tane lodos ;) bu sana son uyarım bir daha bnm hakkımda doğru düzgün yorumlarda bulun
Ezme herif mi ?? Nedense bu lafı herkez kullanmaya başladı artık senin arkanda 1 arz takılmadı canım ben kardeşim gibi gördüğüm adamı kesen büyücüye daldım sen ona yardım ettin sen de kaşındın 3 ünüz beni zor kestiniz evet zor kestiniz it lafına geLince söyLeyecek bi laf bulamayınca insanlara hakaret etmek tam sana göre ... Bana son uyarınmış sen değiLmiydin böLgeden atıp tutan hani düşmanındık şimdi son uyarımı oLdu ?? Siz busunuz işte ne diyebiLirmki
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol.

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

mesgenccom yazdı:Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol.
Yemeyince kayboL tam da yeniçerixdadawanın yalakasına yakışan bir söz...Benimle ilgili ve Efelerx le ilgili oLan her konuya atLarım sen rahat oL..Bitik bir Lonca diyosun ama savaş başLayınca reisin Yusuf Yusufdu ...Atax ler yeri öpmekten bıktı hala bize laf atıyosunuz...Oyunda savaşamıyosunuz Forumda Ötüyorsunuz..Tam size yakışan davranış aynen devam edin...;)...EFELERX TOPARLANDI UYANDIRİM ;)
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
mesgenccom yazdı:Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol.
Yemeyince kayboL tam da yeniçerixdadawanın yalakasına yakışan bir söz...Benimle ilgili ve Efelerx le ilgili oLan her konuya atLarım sen rahat oL..Bitik bir Lonca diyosun ama savaş başLayınca reisin Yusuf Yusufdu ...Atax ler yeri öpmekten bıktı hala bize laf atıyosunuz...Oyunda savaşamıyosunuz Forumda Ötüyorsunuz..Tam size yakışan davranış aynen devam edin...;)...EFELERX TOPARLANDI UYANDIRİM ;)
Bize yakışan davranış ne?? ilk önce onu açıklarmısın sizin her yerde fotonuz var ;) 1 tane Yeniçerix varmı sizin gibi adı cıkan??

2. si ise bizim konuların altına maydonoz olma ;)

Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Yemeyincemi Yalakamı :D Bebe seni Atalar yeri öptü bide hemi :D:D:D Gülmekten kırıldım :D Dün akşam efeler nasıl oyundan çıkacaklarını şaşırdılar bizzat şahit oldum :D Ayrıca benim reisim kimmiş :D hahah Bebe bi araştır bakalım ben kimmişim :D sizin gibi 3-5 item peşine milletin orasını burasını yalamıyoruz biz :D ezme sürüsü o kadar yüreklisin akşam oyunda bul benide görelim :D

Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Merak ediyorum reisiniz niye bıraktı eski sunucunuzda neden dışlandınız :D sonra efelerin çogu neden bıraktı loncayı :D hırsız sürüsü bak adamlar boy boy foto koymus size koyarcasına :D verilebilecek cevabınız yokmu :D

Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Aramıza uzun bi aradan sonra tekrar hoşgeldin. Lonca kurucularımız bilicektir loncayı açtığımız ilk dakikadan itibaren bizimleydin ve bu geri dönüş bizi çok sevindirdi.

Diğer bi konuya gelirsek görüyorum ki burda 1-2 tane armut laf ebeliği yapıyor. Bize küfür eden kişiye zaten cevap versem benim terbiyesizliğim olur ama diğer küfür eden kişiyi şakşaklıyan efeler loncasında ki kişiye bizim ne verdiğimiz acı olmuş veyahut biz onun düşmanlığını kazanıcak ne yaptık gerçekten bilmiyorum. Zaten İKV'yi reklam yaptılar nerde ipsiz sapsız işi gücü olmayan boş insan varsa oyuna foruma dadandı. Herzaman arkadaşlarımla savunduğum bi kampanya var '' Kamilliğe Hayır..! '' senide bu kampanyaya davet ediyorum efecik.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

lan dengesiz mahlukat ne biçim loncasınız lan anlamıyorum vallaha bi ortak karar alın biri gelio seni böle bilmezdik düşmanımız deildin başkası gelio düşmanımızsın sonuna kadar laf atıo lan ne karaktersizsiniz yaa siz kaşındınız olum bana bulaşmıcakdınız nokta burada olay bitti artık tam karşınızda olacam öpücem sizi
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Selam Yeniçeri Sancak Ailesi...
yeniçeri Loncanızın Bir araya gelmesini sevindim.
CÜnki yeniçeri Farklı bir Grp Farklı bir Ekip...
Ben TIlsım yeniçeri Loncası Kurucsuyum ve İLk Acıldıgı günden beri ayaktayız İyi ve deE Kötü
Sizlerinde daima Ayakta bir arada Olmasını temmeni ederim.
Saygılar yeniçeri kardeşlerim.
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan

“Genel Sohbet” sayfasına dön