YENİÇERİX KÜLLERİNDEN DOĞUŞ.....
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: YENİÇERİX KÜLLERİNDEN DOĞUŞ.....
Her zaman söylerim çocukla çocuk olmayın diye....
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ha
Ezme herif mi ?? Nedense bu lafı herkez kullanmaya başladı artık senin arkanda 1 arz takılmadı canım ben kardeşim gibi gördüğüm adamı kesen büyücüye daldım sen ona yardım ettin sen de kaşındın 3 ünüz beni zor kestiniz evet zor kestiniz it lafına geLince söyLeyecek bi laf bulamayınca insanlara hakaret etmek tam sana göre ... Bana son uyarınmış sen değiLmiydin böLgeden atıp tutan hani düşmanındık şimdi son uyarımı oLdu ?? Siz busunuz işte ne diyebiLirmkiDrowxcorellon yazdı:zuhahhahaha kop kop kesiomuydun lan sen beni 40 yıl uğraşsan gene kesemezsin ezme herifben sizin gibi it deilim bnm arkama bi arz takılır arzın arkasına 5 tane lodos
bu sana son uyarım bir daha bnm hakkımda doğru düzgün yorumlarda bulun
Efelerxgamsız
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
Melanqolik
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol.
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
Yemeyince kayboL tam da yeniçerixdadawanın yalakasına yakışan bir söz...Benimle ilgili ve Efelerx le ilgili oLan her konuya atLarım sen rahat oL..Bitik bir Lonca diyosun ama savaş başLayınca reisin Yusuf Yusufdu ...Atax ler yeri öpmekten bıktı hala bize laf atıyosunuz...Oyunda savaşamıyosunuz Forumda Ötüyorsunuz..Tam size yakışan davranış aynen devam edin...mesgenccom yazdı:Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol.
Efelerxgamsız
Melanqolik
Melanqolik
Bize yakışan davranış ne?? ilk önce onu açıklarmısın sizin her yerde fotonuz varEfeLerxGaMsiZ yazdı:Yemeyince kayboL tam da yeniçerixdadawanın yalakasına yakışan bir söz...Benimle ilgili ve Efelerx le ilgili oLan her konuya atLarım sen rahat oL..Bitik bir Lonca diyosun ama savaş başLayınca reisin Yusuf Yusufdu ...Atax ler yeri öpmekten bıktı hala bize laf atıyosunuz...Oyunda savaşamıyosunuz Forumda Ötüyorsunuz..Tam size yakışan davranış aynen devam edin...mesgenccom yazdı:Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol....EFELERX TOPARLANDI UYANDIRİM
2. si ise bizim konuların altına maydonoz olma
Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yemeyincemi YalakamıEfeLerxGaMsiZ yazdı:Yemeyince kayboL tam da yeniçerixdadawanın yalakasına yakışan bir söz...Benimle ilgili ve Efelerx le ilgili oLan her konuya atLarım sen rahat oL..Bitik bir Lonca diyosun ama savaş başLayınca reisin Yusuf Yusufdu ...Atax ler yeri öpmekten bıktı hala bize laf atıyosunuz...Oyunda savaşamıyosunuz Forumda Ötüyorsunuz..Tam size yakışan davranış aynen devam edin...mesgenccom yazdı:Efe uza konuyu kirletme yorum yapmak zorunda değilsin her konuya atlama sazan gibi.. Efeler bitik hırsız bir loncadır bak boy boy fotolarınızı koymuslar. Hala o isim altında utanmadan karaktersizce dolasıyorsunuz. Bu konu senin seviyenin çok üstünde onun için şimdi kaybol....EFELERX TOPARLANDI UYANDIRİM
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merak ediyorum reisiniz niye bıraktı eski sunucunuzda neden dışlandınız
sonra efelerin çogu neden bıraktı loncayı
hırsız sürüsü bak adamlar boy boy foto koymus size koyarcasına
verilebilecek cevabınız yokmu
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Aramıza uzun bi aradan sonra tekrar hoşgeldin. Lonca kurucularımız bilicektir loncayı açtığımız ilk dakikadan itibaren bizimleydin ve bu geri dönüş bizi çok sevindirdi.
Diğer bi konuya gelirsek görüyorum ki burda 1-2 tane armut laf ebeliği yapıyor. Bize küfür eden kişiye zaten cevap versem benim terbiyesizliğim olur ama diğer küfür eden kişiyi şakşaklıyan efeler loncasında ki kişiye bizim ne verdiğimiz acı olmuş veyahut biz onun düşmanlığını kazanıcak ne yaptık gerçekten bilmiyorum. Zaten İKV'yi reklam yaptılar nerde ipsiz sapsız işi gücü olmayan boş insan varsa oyuna foruma dadandı. Herzaman arkadaşlarımla savunduğum bi kampanya var '' Kamilliğe Hayır..! '' senide bu kampanyaya davet ediyorum efecik.
Diğer bi konuya gelirsek görüyorum ki burda 1-2 tane armut laf ebeliği yapıyor. Bize küfür eden kişiye zaten cevap versem benim terbiyesizliğim olur ama diğer küfür eden kişiyi şakşaklıyan efeler loncasında ki kişiye bizim ne verdiğimiz acı olmuş veyahut biz onun düşmanlığını kazanıcak ne yaptık gerçekten bilmiyorum. Zaten İKV'yi reklam yaptılar nerde ipsiz sapsız işi gücü olmayan boş insan varsa oyuna foruma dadandı. Herzaman arkadaşlarımla savunduğum bi kampanya var '' Kamilliğe Hayır..! '' senide bu kampanyaya davet ediyorum efecik.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
lan dengesiz mahlukat ne biçim loncasınız lan anlamıyorum vallaha bi ortak karar alın biri gelio seni böle bilmezdik düşmanımız deildin başkası gelio düşmanımızsın sonuna kadar laf atıo lan ne karaktersizsiniz yaa siz kaşındınız olum bana bulaşmıcakdınız nokta burada olay bitti artık tam karşınızda olacam öpücem sizi
Drowxdadawa
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Selam Yeniçeri Sancak Ailesi...
yeniçeri Loncanızın Bir araya gelmesini sevindim.
CÜnki yeniçeri Farklı bir Grp Farklı bir Ekip...
Ben TIlsım yeniçeri Loncası Kurucsuyum ve İLk Acıldıgı günden beri ayaktayız İyi ve deE Kötü
Sizlerinde daima Ayakta bir arada Olmasını temmeni ederim.
Saygılar yeniçeri kardeşlerim.
yeniçeri Loncanızın Bir araya gelmesini sevindim.
CÜnki yeniçeri Farklı bir Grp Farklı bir Ekip...
Ben TIlsım yeniçeri Loncası Kurucsuyum ve İLk Acıldıgı günden beri ayaktayız İyi ve deE Kötü
Sizlerinde daima Ayakta bir arada Olmasını temmeni ederim.
Saygılar yeniçeri kardeşlerim.
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan