o zaman canta sılah yaratıklarda kaldırılsın onlarda alıntıilker3491 yazdı:diğer oyunlarda gördüğünüz özellikler ( yok pazar yeri yok sevgili sistemi ) ikvyede eklenirse oyunumuzun diğer oyunlardan ne farkı kalır ?Stanley yazdı:zaten siz böyle yorumlar yaptıkça olacağı varsa da olmaz
benim önderim de evimizin olması tabi herkesin evinin girişi aynı yerden olacak ama tıkladığında kendi karakterimizin evine gidilecek buraya arkadaşlarımızı davet edebileceğiz ve sevgili sistemi gelsin aynı grupta olduğumuzda normalden fazla tecrübe puanı gelsin vb.
böyle özellikler olabilecek şeyler aslında ama siz böyle olumsuz yorumlar yaptıkça yönetim de zaten oyuncular gereksiz bulmuş uğraşmaya gerek yok diye düşünürler ama siz destek verseniz yapma ihtimali yükselir
Oyunda Tavla-Satranç Vb. Olsun Diyenler....
Re: Oyunda Tavla-Satranç Vb. Olsun Diyenler....
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- emretuncbilek
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ya benim amacım diğer sitelerde okey,tavla fln oynamak deil bunu oyun içinde tatmak istedim,beklemekten sıkılan,canı sıkılan,eklenti beklemekten iyice bıkan arkadaşlar için iyi olur diye düşündüm... .yoksa bende biliorum mynet gibi sitelerde oynamayı ben bizim oyunda oynamayı tatmak istedim düşünsenize çarlar oturuo karsılıklı satranc :d
Dipnot bunun yan etkileride olabilir örnek: adam okeyi kumar gibi itemine oynayabilir orası beni bağlamaz ona önlem olarak ne olur bilmem
Dipnot bunun yan etkileride olabilir örnek: adam okeyi kumar gibi itemine oynayabilir orası beni bağlamaz ona önlem olarak ne olur bilmem
bizim oyunumuzun farkı bu biz sadece o oyunu oynucaz oyunun içinde oyun aramanın sapıklık yapmanın lüzmu yok
Merhabalar
Aslında Kötü Olurmu , Olmaz Tabiki : Türk Kültürüne Uygun Oyunlar ( Satranç Ölemidir Bilmem ) Ama Tavla Olabilir Aslında AMA
Bunu Buraya Değer İkv/destek Yollasan , Belki ciddiye Alırlar ( Belki Diyorum ) Foruma Yazman , Birşeyi Değiştirmez
Ama Eğer , Destek Olurmusunuz Dersen , Ben Şahsen Olurum ( Özellikle Tavla İçin )
Aslında Kötü Olurmu , Olmaz Tabiki : Türk Kültürüne Uygun Oyunlar ( Satranç Ölemidir Bilmem ) Ama Tavla Olabilir Aslında AMA
Bunu Buraya Değer İkv/destek Yollasan , Belki ciddiye Alırlar ( Belki Diyorum ) Foruma Yazman , Birşeyi Değiştirmez
Ama Eğer , Destek Olurmusunuz Dersen , Ben Şahsen Olurum ( Özellikle Tavla İçin )
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
al oyunu çöpe at ozaman verdiğin örneği hiç okudunmu merak ettim ?fenomen yazdı:o zaman canta sılah yaratıklarda kaldırılsın onlarda alıntıilker3491 yazdı:diğer oyunlarda gördüğünüz özellikler ( yok pazar yeri yok sevgili sistemi ) ikvyede eklenirse oyunumuzun diğer oyunlardan ne farkı kalır ?Stanley yazdı:zaten siz böyle yorumlar yaptıkça olacağı varsa da olmaz
benim önderim de evimizin olması tabi herkesin evinin girişi aynı yerden olacak ama tıkladığında kendi karakterimizin evine gidilecek buraya arkadaşlarımızı davet edebileceğiz ve sevgili sistemi gelsin aynı grupta olduğumuzda normalden fazla tecrübe puanı gelsin vb.
böyle özellikler olabilecek şeyler aslında ama siz böyle olumsuz yorumlar yaptıkça yönetim de zaten oyuncular gereksiz bulmuş uğraşmaya gerek yok diye düşünürler ama siz destek verseniz yapma ihtimali yükselir
em de oyunu aşşağa indir aç tavlanı oyna
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oyun Şuanki Tarihe doğru ilerliyor... Biliyorsunuz selami kelaynak karaya veda 2006 demişti bu demektirki bu zamanlara doğru ilerliyoruz tavla,okey satranç olması doğal ,insanlar hep kıyametle mi uğrasacak azıcık eğlensinler diye olabilir.emretuncbilek yazdı:Biliyorum Kimileri Yok daha neler,oyunda okadar duzeltilmesi gereken bir çok şey varken o nerden çıktı,oyun hikayesine uymuyor gibi bir şeyler diyecek ama olaya şöyle bir açıdan bakın;
Mesela Meteorda Bab-ı ali'de,eminönünde hamit pehlivanın ordan,yeraltında domuzun ordan bir yer,bir masa olsa 2 kişilik gruplarla satranç,4kişilik gruplarla okey,tavla fln oynansa hem biz sabırsızlar eklenti beklemek yerine biraz eğlenmiş oluruz,hemde mantığımız gelişmiş olurOyun Hikayesiyle uyuşmuyor fln ne alakası var oyunla fln demeyin, Oyun Şuanki Tarihe doğru ilerliyor... Biliyorsunuz selami kelaynak karaya veda 2006 demişti bu demektirki bu zamanlara doğru ilerliyoruz tavla,okey satranç olması doğal ,insanlar hep kıyametle mi uğrasacak azıcık eğlensinler diye olabilir.
Sadece ermeydanı,teşkilimpiyatlar yetmiyor eğer olursa satranç,tavla turnuvası fln teşkilimpiyatlara eklenebilir ilerde aslında iyide olur diğer online oyunlardan farkımız olur
Destekleyenler olursa desteğe göndereceğim,
Sadece ermeydanı,teşkilimpiyatlar yetmiyor eğer olursa satranç,tavla turnuvası fln teşkilimpiyatlara eklenebilir ilerde aslında iyide olur diğer online oyunlardan farkımız olur
Burada kardeşimize katılıyorum Hep kıyamet ile mi uğraşacaz ya
Eğer böyle bir etkinlik olsaydı çok güzel olurdu bence
Hep kıyamet ile uğraşamayız değil mi
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
Stanley yazdı:zaten siz böyle yorumlar yaptıkça olacağı varsa da olmaz
oldu olacak çocukta yapın bari...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

diğer oyunlarda var diyorsunuz da hangi oyunda var bunlar bir kere sevgili ve ev sistemini hiç bir online oyunda görmedim bunlar çok doğal örnek evin bir bedeli olur 20 milyon gibi evimize eşyalar alabiliriz para ile
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an