CaptainAtx Nerull yayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: CaptainAtx Nerull yayın

Mesaj gönderen benibanladilar »

Çalmam yardım ederim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Sevgili Nerull'un oyuncular hakkında ki düşüncesi

Mesaj gönderen ejedrogl »

AGRESIF yazdı: 26 Ağu 2021 15:14
ejedrogl yazdı: 26 Ağu 2021 15:04 Aslında,pandemi dönemi olmasaydı,Nihat abi bu sunucuları ne kadar çaba gösterse de açık tutamayacaktı belki de. Pandemi dönemi ikv için çok faydası oldu gerçekten. Ama şu an bence tarihinin en az online oyuncu sayısını yaşıyor. İki sunucu hariç nerdeyse diğer sunucularda oyuncu kalmadı. Karaköy gelmeden önce,hatta karaköy güncelleme haberi gelmeden önce bile en az 4 sunucu kalabalık,1 tane sunucuda çok kalabalık yazardı. Şimdi bakıyorsun incil top oynuyor. Tabi bunun en büyük sebebi Karaköy oldu,çok fazla hatalar,boss kaçırma ve banlanma olayları oldu,bu olaylar insanları iyice soğuttu oyun da. Biz oyuncular olarak elimizden geleni yapıyoruz keza Nihat abide. Türk Telekom üst yönetimin,Nihat abinin sunduğu oyun hataları raporlarına inşallah olumlu cevap verir de bir nebze de olsun faydalı şeyler olur. Ama artık pek ümitli değilim bu oyuna karşı.
boss kaçırma banlanma olayları bir kenara herkes kopya yüzünden bıraktı oyunu ben dahil. Oyunda bir uğraş kalmadı benim emekle saatlerce uğraşıp düşürdüğüm materyaller 2 dakikada tonlarca kopyalanırsa kimse emek harcamak istemez.
Tabi bu da çok kötü bir şey.
Kullanıcı avatarı
VotkaSarap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VotkaSarap »

Oyun, aynı sistem ile farklı bir altyapıyla tekrar sunulması gerekiyor. Eminim tekrar aynı sistem ile sunulursa oyuncu sayısında patlama yaşayacaktır. Türk oyuncular MMORPG bulamıyor ve bu boşluk değerlendirilmeli.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

arkadaşlar şunu bilmelisiniz ki bu oyun, bu şekilde oynanmaz çünkü oynanacak ne durumu var ne gidişatı. Şu kopya olmuşsa bir kere ben bu oyunu oynamam kardeşim. Kimse de başlamaz. Nihat bey yeni sunucu açılmayacak diyorsa o zaman mail atmam ben nasıl düzelteceksin o zaman? Yapan yapmış? Ha 39 daki gibi (bilen kalmamıştır forumda) tüm şanlar ve klan paraları, materyaller sıfırlanmıştı Yap bunu ben oynayayım. Yok haksız materyal,yok haksız para, yok illegal naylon, kp eskiden adını hatırlayamadığım bir gm naylon yapan arkadaşıma napıyorsunuz burda deyip oyundan atmıştı : D görün oyun nerden nereye gelmiş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

KraToSs yazdı: 28 Ağu 2021 10:43 arkadaşlar şunu bilmelisiniz ki bu oyun, bu şekilde oynanmaz çünkü oynanacak ne durumu var ne gidişatı. Şu kopya olmuşsa bir kere ben bu oyunu oynamam kardeşim. Kimse de başlamaz. Nihat bey yeni sunucu açılmayacak diyorsa o zaman mail atmam ben nasıl düzelteceksin o zaman? Yapan yapmış? Ha 39 daki gibi (bilen kalmamıştır forumda) tüm şanlar ve klan paraları, materyaller sıfırlanmıştı Yap bunu ben oynayayım. Yok haksız materyal,yok haksız para, yok illegal naylon, kp eskiden adını hatırlayamadığım bir gm naylon yapan arkadaşıma napıyorsunuz burda deyip oyundan atmıştı : D görün oyun nerden nereye gelmiş
yeni sunucu açmak ne kadar zor olabilir ya imkansız gibi söylemiş o röportajda ':)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön