Tüm sırrı bozdun
Araf Kapısı Geldi mi
Re: Araf Kapısı Nereyedur
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Araf Kapısı Geldi mi
Arayan bulurdan ne farkı var onu anlamadım en azından kapıyı tek kişinin geçemeyeceği yaratıklar koruyabilir ne bileyim cehennem tazilari katalizör etkili akrepler gizitim bıçakçı gibi slotlar korusa daha mantıklı olacağını düşünüyorum..
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- Salgın Koruyucusu
Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim katılsan görürdün adamlar onu düşünüyor
- Equalero
- Labirent Rehberi
1.5 aydır girmiyordum en son 5 6 bin tane üretmişim antliop demekki etkinliğe katılıp boşuna zaman harcama gerek yokmuşGameofThrones yazdı: ↑28 Ağu 2021 12:22Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim katılsan görürdün adamlar onu düşünüyoripucu yok diyen arkadaş adamlar kapıyı bul diyor ne ipucusu ipucu olmadığı için arayan bulur gibi değil sen arıyorsun ipucu kovalamıyorsun mis gibi etkinlik antilop iksiriniz çok galiba laf söylüyorsunuz
![]()
![]()
Champion Class
-
- Salgın Koruyucusu
5-6 bin antilop ürettin demek biraz ufak atta civcivler yesinEqualero yazdı: ↑28 Ağu 2021 13:501.5 aydır girmiyordum en son 5 6 bin tane üretmişim antliop demekki etkinliğe katılıp boşuna zaman harcama gerek yokmuşGameofThrones yazdı: ↑28 Ağu 2021 12:22Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim
görürdün adamlar onu düşünüyoripucu yok diyen arkadaş adamlar kapıyı bul diyor ne ipucusu ipucu olmadığı için arayan bulur gibi değil sen arıyorsun ipucu kovalamıyorsun mis gibi etkinlik antilop iksiriniz çok galiba laf söylüyorsunuz
![]()
![]()
![]()
- Equalero
- Labirent Rehberi
Daha bugüne kadar hiç bir karakterim ,999 yemedi seviyoruz bişey stoklamayi
Champion Class