Araf Kapısı Geldi mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Araf Kapısı Nereyedur

Mesaj gönderen Esadullah »

KraToSs yazdı: 12 Ağu 2021 16:23 aynen. 9. günün şafağında gökyüzünden inecek
Tüm sırrı bozdun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Leclerc
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Araf Kapısı Geldi mi

Mesaj gönderen Leclerc »

Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Araf Kapısı sadece bundan mi ibaret bu kadar mı yani
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Arayan bulurdan ne farkı var onu anlamadım en azından kapıyı tek kişinin geçemeyeceği yaratıklar koruyabilir ne bileyim cehennem tazilari katalizör etkili akrepler gizitim bıçakçı gibi slotlar korusa daha mantıklı olacağını düşünüyorum..
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
GameofThrones
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GameofThrones »

Equalero yazdı: 28 Ağu 2021 12:13 Arayan bulurdan ne farkı var onu anlamadım en azından kapıyı tek kişinin geçemeyeceği yaratıklar koruyabilir ne bileyim cehennem tazilari katalizör etkili akrepler gizitim bıçakçı gibi slotlar korusa daha mantıklı olacağını düşünüyorum..
Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim katılsan görürdün adamlar onu düşünüyor :') ipucu yok diyen arkadaş adamlar kapıyı bul diyor ne ipucusu ipucu olmadığı için arayan bulur gibi değil sen arıyorsun ipucu kovalamıyorsun mis gibi etkinlik antilop iksiriniz çok galiba laf söylüyorsunuz :') :')
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

GameofThrones yazdı: 28 Ağu 2021 12:22
Equalero yazdı: 28 Ağu 2021 12:13 Arayan bulurdan ne farkı var onu anlamadım en azından kapıyı tek kişinin geçemeyeceği yaratıklar koruyabilir ne bileyim cehennem tazilari katalizör etkili akrepler gizitim bıçakçı gibi slotlar korusa daha mantıklı olacağını düşünüyorum..
Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim katılsan görürdün adamlar onu düşünüyor :') ipucu yok diyen arkadaş adamlar kapıyı bul diyor ne ipucusu ipucu olmadığı için arayan bulur gibi değil sen arıyorsun ipucu kovalamıyorsun mis gibi etkinlik antilop iksiriniz çok galiba laf söylüyorsunuz :') :')
1.5 aydır girmiyordum en son 5 6 bin tane üretmişim antliop demekki etkinliğe katılıp boşuna zaman harcama gerek yokmuş :thinking_face:
Champion Class

GameofThrones
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GameofThrones »

Equalero yazdı: 28 Ağu 2021 13:50
GameofThrones yazdı: 28 Ağu 2021 12:22
Birden fazla kapı var kanka ben daha önce denk geldim
görürdün adamlar onu düşünüyor :') ipucu yok diyen arkadaş adamlar kapıyı bul diyor ne ipucusu ipucu olmadığı için arayan bulur gibi değil sen arıyorsun ipucu kovalamıyorsun mis gibi etkinlik antilop iksiriniz çok galiba laf söylüyorsunuz :') :')
1.5 aydır girmiyordum en son 5 6 bin tane üretmişim antliop demekki etkinliğe katılıp boşuna zaman harcama gerek yokmuş :thinking_face:
5-6 bin antilop ürettin demek biraz ufak atta civcivler yesin 😂ki bunu üretim değil kopya ile yapmış gibisin ve bu kadar agrafif davrandigina gore hesabin 999 banlanmıştr 😁
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Daha bugüne kadar hiç bir karakterim ,999 yemedi seviyoruz bişey stoklamayi
Champion Class