Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

öncelikle sabri sana katılıyorum bende bu konuda bir sürü mail attım fakat ne bir cevap neden uygulama göremedim zaten okuduklarındanda emin degilim şikayet sistemi iyi oldu foto yollamak bazı arkadaşlara zor geliyor yada yapamıyorlardı fakar şikayet sisteminin düzgün bi şekilde işledigini ve cezaların yeterli olmadıgı kanaatindeyim aslında ıp ban bende olabilir diye düşünüyorum fakat lastsin arkadaşmızın yazdıklarını okuduktan sonra bende o şekilde bi ban olmayacagı kanaatine vardım eger adam kafeden oynuyorsa böyle bir ceza sonucunda zarara ugrayan kafe sahibi olur ama ceza sisteminin susturlma degil ban olması gerekli mesela 5 kez bandan sonra blok olması gerektigi düşüncesindeyim veyahut arkadaşın dedigi gibi yönetici yada momt uygalamasının tekrar geri gelmesi lazım tabikide bu uygulamayı getirirlerse her yönetici belirli saatlerde girmesi lazım ve ayrıca mesala kuklacı serverından seçilen yöneticinin bu sunucuda yönetici degil başka bi sunucuda yöneticilik yapması lazım çünkü eskidende gördgümüz gibi aynı sunucudan seçilen yönetim hiç bir şekilde begenilmiyo haksızlık yapmasalar bile görmedikleri zaman bile herkesin aklına gördüde arkadaşı diye bişey yapmadı diye içine bi kurt düşüyo egerki farklı sunuculardan yönetici seçip hepsini bilmedikleri bi sunucuya görevli olarak verseler bence ortada haksızlık yapılıyor diye bir düşüncede olmaz tabiki bunları yazıyorum aynısını mail olarakta atacagım düşüncelerimin ama bi işe yaramıyacak onuda biliyorum ama şunuda unutmayın belki herkes aynı şekilde mail atarsa büyük bi ihtimalle yapmak zorunda kalırlar zaten ikv son zamanlarda çok oyuncu kaybetti yapımcılar bununda farkındalar mecburen herkes istedikten sonra yapmak zorundular bu oyunda asıl önemli olan yönetici degil oyuncudur bizler istedikten sonra yöneticilerde degişir istedigimz ve yapılabilecek her şeyde yapılr çünkü biz onlara muhtaç degiliz bu oyun dünyanın sonuda degil bu oyun olmazsa herkes gider başka bi oyun oynar fakat bu oyunun kapanması halinde asıl zarara ugrayan yönetim olur onlarda bunun farkındalardır merrak etmeyin fakat bizim tek hatamız böyle konuları mail atmak yerine forma konu açarak dile getirmemiz bu konuyu okuyan ve bu düşüncelere katılan arkadaşlar eger mail atarlarsa bir şeylerin degişeceginden eminim

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Bazı konuda haklısınız Lastsinin dediğide olabilir benim istedigim sadece daha temiz bir ikv ama olur ama olmaz bunu bir kampanya gibi düşünün bugun 10 kisi yarın 100 kisi ve bir şekilde bunu yapma zorunlulugu isticekler o kapattıkları momt ekibini yeniden toplayıp ceza sistemini sadece onlara devredebilirler ve buda eminimki GM ve DEV kadrosunu birazda olsa yükünü hafifletir oyun içinde yönetici olsun aynı sunucudan olsun fark etmez ama yaptırım gücü yüksek olan yönetici olsun adam bölgeden küfür ediyordur yöneticiyi görür susar özelden devam eder ve öyle bir durumda bu yönetici hemen şikayet butonun kayıt altına aldıgı bölümden direk işlem yapabilmeli kuru kuruya sadece susturma verebilecek bir yöneticinin zaten bir katkısı olmaz bu sunucuya benim sizlerden istedigim zaten bu maillerinizi atın isteklerde bulunun ki illa ki istedigimizi alırız ama öyle ama böyle biz değil onlar bize muhtaç unutmayın ki birlikten kuvvet doğar her zaman biz birlik olduktan sonra istedigimizi alırız sadece tasın altına elinizi korkmadan sokmakta bitiyor olay umarım herkez azıcıkda olsa bu tasın altına elini sokucaktır bütün temennim aramızda bulunan arsız ahlaksız aile terbiyesinden yoksun insanların temizlenmesi buda benim gayem bir adamı klanda kestim diye 1 aydır yemedigimiz küfür kalmadı eğerki yönetim buna sessiz kalıyorsa o zaman benim aklıma gelen tek sey milleti birbirine düşürmektir en son bir gun birinin tepesi atar alır eline bıcak silah her neyse gider vurur öldürür o zaman bu oyun cokmu daha iyi hale gelir bunların olmamasını istiyorsak daha sakin bir oyun istiyorsak bunları yapmak zorundalar demektir. Anlayışınıza ve destek olan herkeze tşk ediyorum destege bir mail atarak sizlerde destek cıkarsanız cok mutlu olurum iyi forumlar

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z

“Genel Sohbet” sayfasına dön