İsim vermeden bir iki örnek de ben yazayım.
Lodos olduğumda lodos sayısı tepegözlerden bile azdı.
Tecrübeli arkadaşların arz olduğu görünce lodosların eksik olduğunu hissettim.
Oyunda arz sayısının lodostan fazla olduğu tek server Merandı.
İnsanların birbirine saygı duyduğu zamandı klanlar arasında.
Naylon ve KP nin insanları çirkinleştiriğini gördüm.
Şimdi birbirine saygı duymayı özleyen bir çok kişinin şuandaki saygısızlığım sebebi olduğunu gördüm.
Abilik yapanların kardeşlerini soyduğunu abi diyenlerin sadece yalaka olduğunu gördüm..
Şuanda kendini beta da oynadığını sanan bir sürü çocuğun o zaman itemden anlamadığını gördüm.
Ve şuanda kendini eski sanan bir sürü kişiden bedava sayılacak itemler aldım .
Vs atmasının öğrettiğim bir çok kişinin naylonla kendini adam zannettiğini gördüm.
Eski saygının sadece paraya ve iteme olduğunu gördüm.
Bende çekildim kenarı ve dışarı ile ilişkilerimi azalttım.
Loncam harici 4 yada 5 den fazla kişiye güvenemeceğimi anladım.
(SAMAEL)
Vay eski günler vay
Re: Vay eski günler vay

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
sağolun da bende bir şey hatırlatayım eski günlerde böle bahane arayıpta sorun çıkaran insanlar olmazdı ama ne yazık ki var.Bana sertce hayvanca söyleyeceğinize insanca söylemek daha doru olurdu değilmi.işte fark bu saden bir sürü kanı bozuk insanlar var şimdi ama eski günlerde herkes saftı neredeyse kendini zeki sanan insanlar var parası çok diye havalanan insanlar 1 lvl çar açıp herkese küfür edenler,çar çalma olayları ve bunun gibi birsürü benzeri yanları.
Özür dilerim ama bir kere Yüce Allahım'a küfür olsaydı bu imzam adanalı dizisinde söylenmezdi öle değilmi ? Eğer küfür olsa bile bana hayvanca söylemeniz hiç doğru değil !!! Bir kere "kesin bu fark varıda dinliyodur" anlayamadım ?? fark varın nesi var oda bir şarkı değilmi bnun kötü yanı ney ? sende o zmn başka şarkı dinliosn onada aynısını diyeyim ben.Saçma saçma konuşmayın ve konuya odaklanın adanalı çıktığında fark varı neredeyse tüm türkiye dinliodu ama ses çıkaran yoktu şimdi tarihi geçmiş diye "kesin fark varıda dinliyodur" demenin ne anlamı var ? Herkesin zevkleri aynı değildir ve herkesin zevklerine saygı duyulması GEREKİR !!
Özür dilerim şimdi eski günlerinizi yazabilir bizimle paylaşabilirsiniz....
Özür dilerim ama bir kere Yüce Allahım'a küfür olsaydı bu imzam adanalı dizisinde söylenmezdi öle değilmi ? Eğer küfür olsa bile bana hayvanca söylemeniz hiç doğru değil !!! Bir kere "kesin bu fark varıda dinliyodur" anlayamadım ?? fark varın nesi var oda bir şarkı değilmi bnun kötü yanı ney ? sende o zmn başka şarkı dinliosn onada aynısını diyeyim ben.Saçma saçma konuşmayın ve konuya odaklanın adanalı çıktığında fark varı neredeyse tüm türkiye dinliodu ama ses çıkaran yoktu şimdi tarihi geçmiş diye "kesin fark varıda dinliyodur" demenin ne anlamı var ? Herkesin zevkleri aynı değildir ve herkesin zevklerine saygı duyulması GEREKİR !!
Özür dilerim şimdi eski günlerinizi yazabilir bizimle paylaşabilirsiniz....
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Ahh Ahh
Ama Meranın en güzel zamanlarında Lodosun aşırı üstünlüğü vardı.Eminönünde arz görmek çok zordu.Ama açıkçası oyunun klan gücünü tek belirleyen lonca Alayınax Loncasıydı.Onlar varken Lodos olmak bi şerefti.Dağılınca Arzlar egemenlik kurdu.Şimdi ise çok sıkıcı ve zevksiz.Millet KP alıp satıor.Kimsenin savaştığı yok.Ben Meranın 2. gününde gelmiştim.O günden bu yana içimde hala Alayınax Loncası hayranlığı vardır.Hatta dağılmadan 2-3 hafta önce üyede olmuştm.Ama Meranın o güzel günlere dönüceni sanmıorum..
Ama Meranın en güzel zamanlarında Lodosun aşırı üstünlüğü vardı.Eminönünde arz görmek çok zordu.Ama açıkçası oyunun klan gücünü tek belirleyen lonca Alayınax Loncasıydı.Onlar varken Lodos olmak bi şerefti.Dağılınca Arzlar egemenlik kurdu.Şimdi ise çok sıkıcı ve zevksiz.Millet KP alıp satıor.Kimsenin savaştığı yok.Ben Meranın 2. gününde gelmiştim.O günden bu yana içimde hala Alayınax Loncası hayranlığı vardır.Hatta dağılmadan 2-3 hafta önce üyede olmuştm.Ama Meranın o güzel günlere dönüceni sanmıorum..
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
heh vander ben senden daha eskimişim
ben 2 saat sonra girdim len
ben 2 saat sonra girdim len
Eski Günler Unutulmaz , Unutulmucak Tabikide
/b]
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı

size yemin ederimki eskiden Emin önünde fevzi bey vardı Allah çarpsın beni çok severdi Gm olmuş şimdi Game master Haberim yok Belki beni tanır - Ölllllll- Çalındı ama. sonra emin önünde kartel kurdum. merana geçdim
Fevzi bey in hiç arkadaşı yok du Bana 20 lwl in FAre görevini yapmışdı Hep mısır çarşısının yanında durur ona soru sorulmadıkça cevap vermez sanki birisini bekler yada oyundaki kişiler konturol edermiş gibiydi Zwartanı gördüm sonra uçagın orda. FEvzi abi geldi beraber gine 20 lwl farelere gittik Bi görev daha vardı onu yapdık sonra mısır önünde 60 lwl taş kanat çıkdı fevzi abim guruba aldı daldı ben dalcak dım korkdum herkez dalınca bende daldım nede olsa ölünce seviye düşmüyoruz fevzi abi kesdi Sonra Aradan baya geçince Fevzi Abi Game Master olmuş haberim yokdu sonra Zeybekoğlu çıkdı onu ne zaman görsem Bankanın sag tarafında oturur du selam verdim A.s Dedi ne zamn görsem ısırgan otu çekerdi Fevzi abiyi tabi o aralar hiç ama hiç görmemişdim çarı ban yedi yada oyunu bırkdı diye çok korkmuşdum çünkü hiç arkadaşım yokdu Abim yokdu. Herkez eziodu beni sonra zembekloğlu elimi tuttu 2 - üç item verdi Beawulf (T) ile başlayan biri vardı sagolsun o ögretti bana bazı şeyleri şimdi merandalar. işde ama o abi yok o loncada neyse sonra Taşkanat görevi oldu toplama görevi Metaor SEt veriyordu birden ortaya Herman sermen çıkı verdi kaşla göz arasında Adam resmen şow yapıyordu tüm taş kanatları kesdi topladı topladı Zembek oğlunun üstü o zaman çok saglamdı istese hepsini keserdi ama Herman sermen o görevi bitirdi. Sonra jandarma aliye görevi vermeye giderken bbankada bana selam dedi a.s dedim beni tanıomusun dedi dedim hayır Ama çok güçlü oldugunu biliorum dedim o da sen nie hep bu seviyedesin görev yap sana. dedim ki Fevzi Abimi bekliorum o bana yardım edicek di 3 hafta oldu oyuna girmiyor dedim sonra bana hiç bişe demeden koşa koşa jandarma aliye gitti oyundan çıkdı
benim seriüvenim de bu kadar = ÖlLLLL = 26 lwl Eminönü O bir Efsane. Kartel Efsanesi.
Fevzi bey in hiç arkadaşı yok du Bana 20 lwl in FAre görevini yapmışdı Hep mısır çarşısının yanında durur ona soru sorulmadıkça cevap vermez sanki birisini bekler yada oyundaki kişiler konturol edermiş gibiydi Zwartanı gördüm sonra uçagın orda. FEvzi abi geldi beraber gine 20 lwl farelere gittik Bi görev daha vardı onu yapdık sonra mısır önünde 60 lwl taş kanat çıkdı fevzi abim guruba aldı daldı ben dalcak dım korkdum herkez dalınca bende daldım nede olsa ölünce seviye düşmüyoruz fevzi abi kesdi Sonra Aradan baya geçince Fevzi Abi Game Master olmuş haberim yokdu sonra Zeybekoğlu çıkdı onu ne zaman görsem Bankanın sag tarafında oturur du selam verdim A.s Dedi ne zamn görsem ısırgan otu çekerdi Fevzi abiyi tabi o aralar hiç ama hiç görmemişdim çarı ban yedi yada oyunu bırkdı diye çok korkmuşdum çünkü hiç arkadaşım yokdu Abim yokdu. Herkez eziodu beni sonra zembekloğlu elimi tuttu 2 - üç item verdi Beawulf (T) ile başlayan biri vardı sagolsun o ögretti bana bazı şeyleri şimdi merandalar. işde ama o abi yok o loncada neyse sonra Taşkanat görevi oldu toplama görevi Metaor SEt veriyordu birden ortaya Herman sermen çıkı verdi kaşla göz arasında Adam resmen şow yapıyordu tüm taş kanatları kesdi topladı topladı Zembek oğlunun üstü o zaman çok saglamdı istese hepsini keserdi ama Herman sermen o görevi bitirdi. Sonra jandarma aliye görevi vermeye giderken bbankada bana selam dedi a.s dedim beni tanıomusun dedi dedim hayır Ama çok güçlü oldugunu biliorum dedim o da sen nie hep bu seviyedesin görev yap sana. dedim ki Fevzi Abimi bekliorum o bana yardım edicek di 3 hafta oldu oyuna girmiyor dedim sonra bana hiç bişe demeden koşa koşa jandarma aliye gitti oyundan çıkdı
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

sallama kralııııı evveeett açıklıyooruuuummmm....
Hermaaaan sermaaaan
Hermaaaan sermaaaan
hadi daha kalmadımı anılar 
OYunda çok eskıden İlk karakterımle bir anım oldu Ben(baristr) Şava gfbramazan Birbey Canxxkurtaran ve bi 3 4 kişi daha vardı meranda kalabalktı:D herkes moddayken savaşıodu falan topluca herkesi kesioduk:D bizi kesemıolardı cunki kalabalktk we hepmız savaşcıydık:D ortalığı bırbırne katıoduk hatta videomda vardr yanı kanıt olarak googly"ee ikv meran yazın çıkan videoların hepsı bana ait en üstte olmak üzere:D qawaktr barisatav86 emrahatav hepsı bnm kullanıcımdr:)
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz
Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar 
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

bi adam vardı bize dedi ki 2 büyücüydük geçn moda beni kesn bakalm kesebileceiniz mi dedi
Lan biz tüm büyülerle dalıoz da dalıoz adamn canı 100 den aşaı inmedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şaşrdm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: adam nası yaptı hatırlamıorm hala
Lan biz tüm büyülerle dalıoz da dalıoz adamn canı 100 den aşaı inmedi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şaşrdm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: adam nası yaptı hatırlamıorm hala
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)