hayır benim anlamadığım item düşüren insan niye f4 çeker yani Taksim'e koşup kutlama mı yapacaktın napıcaktın? ne olur itemi alıp çantanda şöyle bi baksan, giyip çıkarsan, birilerine yansıtsan? daha itemi aldığını bile görmeden, çanta penceresini bile açmadan hangi amaçla oyundan çıkıyosunuz aklım almıyor. esas tecrübe etmen gereken şey torba kaybolması değil bu olmalı.
ayrıca torba kaybolma muhabbeti de oyunun %90'ı gibi saçmalıktan ibaret, saatte kasarken sırf torbalar kaybolmuyor diye gir-çık atıyordum ve girdiğimde yerde daha çok torba görüyordum. kaybolsun ya da olmasın torbaların görülmeme problemi mevcut. torbanın kaybolduğundan emin olmak için 2-3 kere gir-çık atmak bu gibi durumlarda daha faydalı olacaktır.
Acı tecrübe
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Solo Turk
Re: Acı tecrübe
En azından grupta olduğunuz için çantadan aldı yazısını bile görebilirdiniz. Hiç dikkat etmemişsiniz.
AnkarasızNamık
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Acı tecrübe
Olayın ayrıntısı aslında şöyle:
Gruptasınız...Yaratığı kesen BAŞKASI ama size çanta düştü.Cantayi açmayın gruptan çıkın ve o çantayı almayı deneyin.Muhtemelen o çanta açılmıyor açılsa da eşya alınmıyor orada kalıyor. Ve şöyle ki esc/fr atana kadar o çanta o noktada duruyor . Çok yaşadım .
Şöyle bir durum daha var... Grupta olun veya olmayın( genelde grupta iken) , yaratık kesimlerinizde bir süre sonra esc değilde f4 atın oyuna girin yerde size ait çantalar oluyor.
Buna benzer bir durumu da maden çekerken yaşadım. Hakir yolunda grupta iken maden çekiyordum ve o ara ölmemek için maden çektikten sonra çantayı açmadan f4 atmıştım. Oyuna girince maden çantasının olmadığını gördüm ama başka bir zaman f4 değilde esc ile çıkınca çanta durmuştu.
Bu oyunun büyük bir hatası. Nice takılar düşmüştür de bizler o çantaları göremediğimiz için alamamışızdır bunda eminim.
Tavsiyem 10 dakikada bir kesim yapıp çık gir yapın oyuna.
Gruptasınız...Yaratığı kesen BAŞKASI ama size çanta düştü.Cantayi açmayın gruptan çıkın ve o çantayı almayı deneyin.Muhtemelen o çanta açılmıyor açılsa da eşya alınmıyor orada kalıyor. Ve şöyle ki esc/fr atana kadar o çanta o noktada duruyor . Çok yaşadım .
Şöyle bir durum daha var... Grupta olun veya olmayın( genelde grupta iken) , yaratık kesimlerinizde bir süre sonra esc değilde f4 atın oyuna girin yerde size ait çantalar oluyor.
Buna benzer bir durumu da maden çekerken yaşadım. Hakir yolunda grupta iken maden çekiyordum ve o ara ölmemek için maden çektikten sonra çantayı açmadan f4 atmıştım. Oyuna girince maden çantasının olmadığını gördüm ama başka bir zaman f4 değilde esc ile çıkınca çanta durmuştu.
Bu oyunun büyük bir hatası. Nice takılar düşmüştür de bizler o çantaları göremediğimiz için alamamışızdır bunda eminim.
Tavsiyem 10 dakikada bir kesim yapıp çık gir yapın oyuna.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar