Selam,
Aktarımda YÖNETİCİ'ler araya girecek diyorum, bu işin dolandırıcıkla hiç bir alakası yok!
Herkesin niyeti başka.İnsan kendini diğerleriyle karıştırmasın.
Unutmayın kişi kişinin aynasıdır! sen oynu nasıl görüyorsan, bilki sende öylesindir ona göre haraket et.
İyi günler,
Esadullah
Tılsımda 50m verene, Meranda 50m Verilir!
Re: Tılsımda 50m verene, Meranda 50m Verilir!
Namuslu ve Şerefli Bir Adama Dolandırıcı Diyerek İftira Atıyosun. Adamı Tanımadan Yorum Yapma. Bu Durumda Sen Dolandırıcı Oluyorsun.
İnfaz Loncası Genel Başkanı : Louster...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
İşte tek söz budur, yukarıda gönderilmiş bir mesajdan birinden "insan insanın aynasınıdır, karşındaki nasıl görürsen bilki sen osun!"Louster yazdı:Namuslu ve Şerefli Bir Adama Dolandırıcı Diyerek İftira Atıyosun. Adamı Tanımadan Yorum Yapma. Bu Durumda Sen Dolandırıcı Oluyorsun.
Alın teriye neden iftira atılır bunu anlamam! Ersinciex herkesi senin gibi sanma
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Selam,
Öncelikle, başkanım kafanızı yormayın lütfen.Bu sunucuya yeni geldim ve sunucuya yakışır bir oyuncu olmak için geldim, onu bunu kazıklamak için değil ve öyle bir niyetim yok öyle bir niyetim olsa çoktan KAZIKLARDIM!
Ayrıca saygılı ve büyük bir lonca ailesinden olamazdım, almazdınız.
Unutma kardeş, bir özür borçlusun.Senden büyüklere edepli konuşmasını bilmelisin.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Öncelikle, başkanım kafanızı yormayın lütfen.Bu sunucuya yeni geldim ve sunucuya yakışır bir oyuncu olmak için geldim, onu bunu kazıklamak için değil ve öyle bir niyetim yok öyle bir niyetim olsa çoktan KAZIKLARDIM!
Ayrıca saygılı ve büyük bir lonca ailesinden olamazdım, almazdınız.
Ve bu mesajımın dikkate alınmasında ricada olunur.İnsanları kirletmek o kadar kolay değil, ayrıca konunun arkasında dur! yüzünü çevirme ve bir açıklama yap.Louster yazdı:Namuslu ve Şerefli Bir Adama Dolandırıcı Diyerek İftira Atıyosun. Adamı Tanımadan Yorum Yapma. Bu Durumda Sen Dolandırıcı Oluyorsun.
Unutma kardeş, bir özür borçlusun.Senden büyüklere edepli konuşmasını bilmelisin.
Tüm yorumlar için teşekkür ederim, gerekirse aktarmayı iptal ederim.Esadullah yazdı:Selam,
Aktarımda YÖNETİCİ'ler araya girecek diyorum, bu işin dolandırıcıkla hiç bir alakası yok!
Herkesin niyeti başka.İnsan kendini diğerleriyle karıştırmasın.
Unutmayın kişi kişinin aynasıdır! sen oynu nasıl görüyorsan, bilki sende öylesindir ona göre haraket et.
İyi günler,
Esadullah
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
hey hey dur orada işte ! bak ben m.ali abiyi tanırım benim eski loncanın başkanı idi lonca için yapmadığı yok ayrıca o söylediğini yapan kişidir nefer benide tanır onuda tanır noktax loncasini en yükseğe çıkardı ve senin gibileri yüzünden sunucu değiştirmek zorunda kaldı adamı çekemediniz mi böyle b.klar çıkarıyorsunuz varsa bir kanıtın oradan konuşursun adamla çek fotonu o zaman hepimiz inanalım bakalım adam güvenilir mi değil miErsinciex yazdı:görmeyeli dolandrıcılık taktiklerinde gelişme var
noktaxrecy yeni troyaxxaslan
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
Selam,
Arkadaşlar boşverelim lütfen, adam alacağı mesajı aldı açıklama yapmasını bekliyoruz onuda yapmadı.Bizim ona söylememiz bile hata! çünkü;
"Bir kişinin bir hatası varsa peygamber efendimizin sünnetini uygula, hatasını arama! o kendisi hatasını bulup düzeltsin, düzeltmiyorsa bırak o (zaten) insanlıktan çıkmıştır."
Konu içeriğini değiştirmeye önem yok.Konuyu büyütmeyelim, boşverin.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Arkadaşlar boşverelim lütfen, adam alacağı mesajı aldı açıklama yapmasını bekliyoruz onuda yapmadı.Bizim ona söylememiz bile hata! çünkü;
"Bir kişinin bir hatası varsa peygamber efendimizin sünnetini uygula, hatasını arama! o kendisi hatasını bulup düzeltsin, düzeltmiyorsa bırak o (zaten) insanlıktan çıkmıştır."
Konu içeriğini değiştirmeye önem yok.Konuyu büyütmeyelim, boşverin.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bence fazla abartınız ersin uzun süredir buralarda yok ve gerçektende yeni bir dolandırıcılık taktiği gibi gözüküyor olabilir sizleri tanımayan için siz kendinizi bildikten sonra bu kadar kelimeye hiç gerek yok !
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Birde Ben şuraya yorum yapan Ersinciex ve RealxHaggard'dan Başkasınıda Tanımıyorum..!!!Gargoyle35 yazdı:Bence fazla abartınız ersin uzun süredir buralarda yok ve gerçektende yeni bir dolandırıcılık taktiği gibi gözüküyor olabilir sizleri tanımayan için siz kendinizi bildikten sonra bu kadar kelimeye hiç gerek yok !

xXFENOMENXx
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar ..
Muhammed Ali ile oyunda Ufak da olsa Bir muhabbetimiz Bir samimiyetimiz oldu Tarzından olaylara Yaklaşım biçiminden
Böyle çirkin bir hareketini Bırak yapmayı düşündügünü bile sanmam
İyi Oyunlar ..
Muhammed Ali ile oyunda Ufak da olsa Bir muhabbetimiz Bir samimiyetimiz oldu Tarzından olaylara Yaklaşım biçiminden
Böyle çirkin bir hareketini Bırak yapmayı düşündügünü bile sanmam
İyi Oyunlar ..
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
Selam,
A. hepinizden razı olsun, beni yanlış anlamışsınız! (kısaca) şöyle izah edeyim.
# Ben adamı rencide falan etmek istemiyorum, normaldir beni tanımadığı için söylemiş olabilir.
# Bir yandan adam hakli olabilir, ama hemen böyle düşünmesi biraz kaba oldu.
# Her kimin kalbini kırdıysam, özür dilerim!
Meran'dan ve Tılsım sunucusundan gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, tılsım sunucusuna yeni geldiğimden dolayı farklı görüne bilirim ve bu normal birşey.Konu içeriğinin değiştirilmesini rica ederim.
Teşekkürlerimi sunarım,
M.Ali
A. hepinizden razı olsun, beni yanlış anlamışsınız! (kısaca) şöyle izah edeyim.
# Ben adamı rencide falan etmek istemiyorum, normaldir beni tanımadığı için söylemiş olabilir.
# Bir yandan adam hakli olabilir, ama hemen böyle düşünmesi biraz kaba oldu.
# Her kimin kalbini kırdıysam, özür dilerim!
Meran'dan ve Tılsım sunucusundan gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, tılsım sunucusuna yeni geldiğimden dolayı farklı görüne bilirim ve bu normal birşey.Konu içeriğinin değiştirilmesini rica ederim.
Teşekkürlerimi sunarım,
M.Ali
ÖZGÜR FİLİSTİN