Karakter tranfveri
Re: Karakter tranfveri
aktarmanı tavsiye etmem . sıfırdan açıp kasarsan daha keyifli olur . şayet madenlerin çoksa aktar ki üretim yapabilesin onun dışında değmez.
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN
çt migrat sığınak filan atmaya yani öyle takılıp zaman geçirmeye keyfi yani bir beklentim çar dizeyim filan yok çarlar zaten çt zamanının full çarları m1 m23 filan var çt migrat ve sığınaklara yeter herhalde
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
MaraSalvatrucha yazdı: ↑03 Nis 2021 22:23çt migrat sığınak filan atmaya yani öyle takılıp zaman geçirmeye keyfi yani bir beklentim çar dizeyim filan yok çarlar zaten çt zamanının full çarları m1 m23 filan var çt migrat ve sığınaklara yeter herhalde
dostum köşke gel bence yardımlaşmayı seven insanlarda var ileride loncaya katılır eğlenir gidersin
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

e.ö ne aktardım gitti
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

maalesef umduğumu bulamadım en ufak bir göreve bile yardım eden yok onu bırak görev almak için npc yerini soruyorum ona bile yardımcı olan yok milyon diye bir kavram kalmamış zaten trilyonlardan bahsediliyor ben çarlarım 49 level çt nin ful karakterleri olmasına rağmen ilerlemem çok zor yeni başlayanları düşünemiyorum bile elveda ikv
- cehennemsogugu
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
para konusunda gözünün korkacağı bir şey yok aslında. eskiden 1 milyon olan koni çiçeği bugün 1 trilyon, hatta koni çiçeği saf platin saf gümüş gibi madenler çekerek bir iki tanesine karşılık karaköy 3. derece madenleri bile satın alabilirsin. kısacası alım gücü fazlalaştı çünkü bazen bi madenin ikinci derecesi üçüncü derecesi ile çoğu zaman eşit pahada hatta bazen pahalı bile olabiliyor. aslında tek yapman gereken biraz sabredip karakterlerini yüksek seviyelere çıkartmak. sonrasında çorap söküğü gibi ardı geliyor. ticaretle ya da maden çekerek en kısa zamanda hem tılsım satın alıp hem de üretim yapabilirsin. bol şans dilerim bırakıyorsan da bırakmıyorsan da 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
köşkte adamlar menfaatleri için o tuşuna basıp enerji ve kudretlerini yenilemiyorlar. o adam buraya gelsin dolanır durur yani.Sancakxyazar yazdı: ↑04 Nis 2021 12:35MaraSalvatrucha yazdı: ↑03 Nis 2021 22:23çt migrat sığınak filan atmaya yani öyle takılıp zaman geçirmeye keyfi yani bir beklentim çar dizeyim filan yok çarlar zaten çt zamanının full çarları m1 m23 filan var çt migrat ve sığınaklara yeter herhalde
dostum köşke gel bence yardımlaşmayı seven insanlarda var ileride loncaya katılır eğlenir gidersin