Teşekkür ederim dostum. Sizsiz olmazdı.
2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: 2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER
Çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık.
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Teşekkürler güzel geri dönüşün için.
Keşke direkt tt.gg vs sitesi üzerinden yapsan daha güzel olurdu. Yinede ellerine, emeğine sağlık.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Öncelikle teşekkürler. Üzgünüm , kolayıma kaçan buydu ve böyle yaptım malesef. Zaten website üzerinden yapsam daha fazla RAM yiyecekti (tahmini 250-400 MB RAM). Şu an program 90 MB RAM yiyor. O yüzden şimdilik en iyisi bu , indirmesi de zahmetsiz.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çok güzel olmuş. Emeğine eline sağlık
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Teşekkür ederim.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
geliştirebilir yakınlaştırma uzaklaştırma yok içersin de dosya türünü swf yapsan gayet mantıklı o daha kullanışlı pencere küçülünce harıtada küçülüyor kullanım açsında biraz yorucu başarılarının devamını diliyorum eline sağlık 2 dakika içersin de gözlemim gözüme takılan bunlar
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Geri dönüş için teşekkürler. Pencere küçülünce hepsinin küçülmesi olayını bilerek yaptım. Benim şahsen 2. ekranım olduğu için fullscreen bakabiliyorum fakat yan ekranı olmayan çok kişi var. Ve sandboxie uygulaması yüzünden insanlar küçük ekran ikv oynuyor. Bu yüzden ben de her çözünürlüğe ve ekran boyutuna özel yapmak istedim bu olayı.sonsuzadek45 yazdı: ↑05 Mar 2021 17:11 geliştirebilir yakınlaştırma uzaklaştırma yok içersin de dosya türünü swf yapsan gayet mantıklı o daha kullanışlı pencere küçülünce harıtada küçülüyor kullanım açsında biraz yorucu başarılarının devamını diliyorum eline sağlık 2 dakika içersin de gözlemim gözüme takılan bunlar
Ayriyeten kabul ediyorum harita üzerindeki simgeler biraz küçük. Bunun nedeni de iç içe geçmesinler diye yaptım. Eminönü dışındaki harita simgelerini büyük yapmaya çalıştım. Eğer bununla alakalı bir kaç geri dönüş alırsam programı günceller ve simgeleri daha büyük yaparım.
Ellerine sağlık. Çok faydalı bir konu.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR