Boos kaçırmak ceza sebebi.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Boos kaçırmak ceza sebebi.
Arkadaş oyunda var olanı yazmış bütün sıkıntıların sebebi oyunun buna imkan vermesi onu da çözecek biri yok. İşimiz gücümüz yok beş para etmez adamların videolarını alın diyorlar.
"Böyle olmasını siz istediniz, biz de yaptık." dedi Nihat Bey. Şimdi neden ağlıyorsunuz anlamıyorum. Aracın direksiyonunu ne tarafa çevirirsen o tarafa gider. Dümeni oyuncuların eline verirsen olacağı budur. Allahtan Kenan'ı Eminönü'ne salmadılar zamanında oyunculara sorupta. Artık sokak sokak peşimizden koşup dururdu. 
Yani bossların kaçırılmaması için tek çözüm grup bölgesi yapmak mı? Yeraltında kimse ifliss'i, kadim'i kaçırabiliyor mu mesela? Hiç bu açıdan baktın mı olaya?Skull yazdı: ↑27 Ara 2020 19:58 "Böyle olmasını siz istediniz, biz de yaptık." dedi Nihat Bey. Şimdi neden ağlıyorsunuz anlamıyorum. Aracın direksiyonunu ne tarafa çevirirsen o tarafa gider. Dümeni oyuncuların eline verirsen olacağı budur. Allahtan Kenan'ı Eminönü'ne salmadılar zamanında oyunculara sorupta. Artık sokak sokak peşimizden koşup dururdu.![]()
Göster
TOLGARDA yazdı: ↑28 Ara 2020 02:42Yani bossların kaçırılmaması için tek çözüm grup bölgesi yapmak mı? Yeraltında kimse ifliss'i, kadim'i kaçırabiliyor mu mesela? Hiç bu açıdan baktın mı olaya?Skull yazdı: ↑27 Ara 2020 19:58 "Böyle olmasını siz istediniz, biz de yaptık." dedi Nihat Bey. Şimdi neden ağlıyorsunuz anlamıyorum. Aracın direksiyonunu ne tarafa çevirirsen o tarafa gider. Dümeni oyuncuların eline verirsen olacağı budur. Allahtan Kenan'ı Eminönü'ne salmadılar zamanında oyunculara sorupta. Artık sokak sokak peşimizden koşup dururdu.![]()
O zaman çilingirlerde tatile gidenlerin evinin kapısını açıp kapıyı açık bıraksın. Nasıl olsa onunda yeteneği, işi o deyip ceza verilmesin. Sırf zevkine veya yapabiliyorsun diye bir şeyi yapmak başkalarının haklarına tecavüz etmektir. Özgürlük anlayışını bir gözden geçir diyeceğim ama öyle kapasite olsa bunu buraya yazmadan düşünürdün.arena7759 yazdı: ↑26 Ara 2020 21:571- Karaköy bölgesinde bir X grubu boss keserken, Y oyuncusu gelip bossu kaçırıyor. Ve Y oyuncusu ban yiyor. Oysa oyunun amacı gereği Y oyuncusunun böyle bir hakkı mevcut, yetenekleri buna göre ayarlanmış tamamen oyun mekaniği kullanıyor. Hile falan da yok. Ne amaçla hangi mantıkla bu oyuncu ban yiyor ?Göster
...
- furkancan42
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
O yetenekler boss kesimlerinde işini kolaylaştırsın diye var kullanım amacı belli sen kötü niyetle kullanıyon huzur bozuyon hak yiyon sonra vay efendim niye ban daha çok ağlarsınız bu kafayla
Bir Efsanedir İKV
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Yöneticiler de kendi mekaniklerini kullanarak boss kaçıranları blokluyorlar dostum o da onların mekanik kısmı
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Onuda çok kez yaptılar, sonra kesimler sessiz sessiz yapıldı, lakin gözetmeye gelirdiler hep .dTOLGARDA yazdı: ↑28 Ara 2020 02:42Yani bossların kaçırılmaması için tek çözüm grup bölgesi yapmak mı? Yeraltında kimse ifliss'i, kadim'i kaçırabiliyor mu mesela? Hiç bu açıdan baktın mı olaya?Skull yazdı: ↑27 Ara 2020 19:58 "Böyle olmasını siz istediniz, biz de yaptık." dedi Nihat Bey. Şimdi neden ağlıyorsunuz anlamıyorum. Aracın direksiyonunu ne tarafa çevirirsen o tarafa gider. Dümeni oyuncuların eline verirsen olacağı budur. Allahtan Kenan'ı Eminönü'ne salmadılar zamanında oyunculara sorupta. Artık sokak sokak peşimizden koşup dururdu.![]()
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- ikvkalbimizde
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Oyunda küfür etmekte serbest ona bakarsan ama ban sebebi?