Kopya maden bono hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Kopya maden bono hk.

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SkyBlue yazdı: 19 Ara 2020 19:24
TOLGARDA yazdı: 19 Ara 2020 17:37
furkancan42 yazdı: 19 Ara 2020 16:39 Madenlere daha uygun fiyattan erişilebilirse herkesin üretim yapması daha da kolaylaşabilir diye düşünüyorum aslında.
O zaman oyun pay to win halini alırdı. Yani ödeme yapanın her zaman kazandığı bir hal. İKV'de bunun önüne geçmek için akçe sınırı bile var. Çoğu oyunda böyle bir şey yok.
Oyun şuan p2w değil mi? Silah yükseltme parayla dükkanda satılmıyor mu? :Dd

Ayrıca Akçe sınırının olması muhtemelen oyun motorunda yaşanan bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur.
Alakası yok, bahsettiğimiz pay to win ile oyundaki aynı şey değil. Silah yükseltme ve lonca pasaportu gibi şeyler fark sağlar evet ama oyunda çok parası olanın kazanacağı bir sistem yok. Harcayabileceğin şeyler belli bir limitte. Örneğin yükseltilmiş silahlar satışa sunulabilseydi bu p2w olabilirdi. Bu durum belki sadece kondritle bozulmaya başlamış olabilir o kadar. Sonuçta oyun da hayrına çalışmıyor bir noktada oyunculardan para alması lazım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KuRDaNKoLLaRR »

Oyun materyallerinin dükkanda satılmasını destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

TOLGARDA yazdı: 19 Ara 2020 23:38
SkyBlue yazdı: 19 Ara 2020 19:24
TOLGARDA yazdı: 19 Ara 2020 17:37
furkancan42 yazdı: 19 Ara 2020 16:39 Madenlere daha uygun fiyattan erişilebilirse herkesin üretim yapması daha da kolaylaşabilir diye düşünüyorum aslında.
O zaman oyun pay to win halini alırdı. Yani ödeme yapanın her zaman kazandığı bir hal. İKV'de bunun önüne geçmek için akçe sınırı bile var. Çoğu oyunda böyle bir şey yok.
Oyun şuan p2w değil mi? Silah yükseltme parayla dükkanda satılmıyor mu? :Dd

Ayrıca Akçe sınırının olması muhtemelen oyun motorunda yaşanan bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur.
Alakası yok, bahsettiğimiz pay to win ile oyundaki aynı şey değil. Silah yükseltme ve lonca pasaportu gibi şeyler fark sağlar evet ama oyunda çok parası olanın kazanacağı bir sistem yok. Harcayabileceğin şeyler belli bir limitte. Örneğin yükseltilmiş silahlar satışa sunulabilseydi bu p2w olabilirdi. Bu durum belki sadece kondritle bozulmaya başlamış olabilir o kadar. Sonuçta oyun da hayrına çalışmıyor bir noktada oyunculardan para alması lazım.
Akçe ile maden alabiliyoruz, iksir alabiliyoruz ve bunları satabiliyoruz. :)

Oyuna yatıracak çok param varsa, istediğim şeyi zorlanmadan elde edebiliyorum yani. Bu da p2w demek. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
camalokko06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bakkal

Mesaj gönderen camalokko06 »

Hoijdonk yazdı: 19 Ara 2020 20:15 Bende madenci takimindayim surekli maden donerim. Aslinda benimde bir onerim var. Mesela madenlerin çöpleri, suan oyunda ciddi anlamda çöp durumda, onlar icin recete satilsa mesela atiyorum saf bakir recetesi olsa 50 düz bakir (rakamlari gelisi guzel yaziyorum) recete ile 1 saf bakira dönüştürülse ben ve benim gibi sürekli maden toplayan arkadaşlari çok sevindirecegi kanaatindeyim.
Ben de madenciyi, aynı zamanda iksir üretim işiyle ilgileniyorum. Sizin dediğiniz olduğu takdirde oyunda iksir üretimi olmaz. Çöp maden birikiyor evet ama değerlendirme yöntemi yaratmalıyız ki ıkv bence buna imkan sağlıyor.
Sadece adaçayı turkuaz değil, aksine bakılınca az ilgilnenince en basitinden eminönündeki her çöp madeni değerlendirme imkanın oluyor, mesela meşe odunu hiç bir işe yaramaz diye baktığım madendi en son, 1 level kudret iksir reçetesinde istiyormuş bugün reçete çıkınca farkettim,değerlendirme yöntemleri var kısaca dostum
-Ticaret bizim işimiz-
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hoijdonk »

camalokko06 yazdı: 20 Ara 2020 22:59
Hoijdonk yazdı: 19 Ara 2020 20:15 Bende madenci takimindayim surekli maden donerim. Aslinda benimde bir onerim var. Mesela madenlerin çöpleri, suan oyunda ciddi anlamda çöp durumda, onlar icin recete satilsa mesela atiyorum saf bakir recetesi olsa 50 düz bakir (rakamlari gelisi guzel yaziyorum) recete ile 1 saf bakira dönüştürülse ben ve benim gibi sürekli maden toplayan arkadaşlari çok sevindirecegi kanaatindeyim.
Ben de madenciyi, aynı zamanda iksir üretim işiyle ilgileniyorum. Sizin dediğiniz olduğu takdirde oyunda iksir üretimi olmaz. Çöp maden birikiyor evet ama değerlendirme yöntemi yaratmalıyız ki ıkv bence buna imkan sağlıyor.
Sadece adaçayı turkuaz değil, aksine bakılınca az ilgilnenince en basitinden eminönündeki her çöp madeni değerlendirme imkanın oluyor, mesela meşe odunu hiç bir işe yaramaz diye baktığım madendi en son, 1 level kudret iksir reçetesinde istiyormuş bugün reçete çıkınca farkettim,değerlendirme yöntemleri var kısaca dostum
Tmm dostum ama 1 lvl iksiri kime satacaksin da paraya dönüştüreceksin?? Zaten düşük level oyuncularin iksire ihtiyaci olmuyor yüksek level oyuncularda kendisine tirnak kadar kudret verecek iksire para vermiyor yani çöp yine çöp oluyor
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

Hoijdonk yazdı: 21 Ara 2020 09:17
Tmm dostum ama 1 lvl iksiri kime satacaksin da paraya dönüştüreceksin?? Zaten düşük level oyuncularin iksire ihtiyaci olmuyor yüksek level oyuncularda kendisine tirnak kadar kudret verecek iksire para vermiyor yani çöp yine çöp oluyor
beyazköşkte tane 2m den meşe odunu sattığım çok oldu. bilmediğin bir ayrıntı olduğunu düşünerek eklemek istiyorum. yanılmıyorsam karaköy ile beraber gelen özellik ile iksirler seviye farkından etkilenmiyor. yani 500 kudret verecek 1 seviye iksir 59 seviyede de 500 kudret veriyor. hal böyle olunca eskiden çöp kabul edilen birçok iksir artık değerli. fare, tilki, sansar vb. iksirler çok iyi paraya satılıyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hoijdonk »

kargasa14 yazdı: 21 Ara 2020 09:27
Hoijdonk yazdı: 21 Ara 2020 09:17
beyazköşkte tane 2m den meşe odunu sattığım çok oldu. bilmediğin bir ayrıntı olduğunu düşünerek eklemek istiyorum. yanılmıyorsam karaköy ile beraber gelen özellik ile iksirler seviye farkından etkilenmiyor. yani 500 kudret verecek 1 seviye iksir 59 seviyede de 500 kudret veriyor. hal böyle olunca eskiden çöp kabul edilen birçok iksir artık değerli. fare, tilki, sansar vb. iksirler çok iyi paraya satılıyor.
Yalana gerek yok bilmiyordum.Ama diger taraftan baktiginda 1 lvl iksir 500 kudret yenilesin, 49 lvl bir oyuncudaki kudret barinin yuksekligini goz onunde bulundurdugumuzda 500 kudret o adam icin ne kadar yüzdelik bir alan dolduracak ki neden almaya gerek duysun zaten bir oturdama 1k kudret yenileyen bir oyuncu 500 kudret verecek bir iksiri neden alsin, alsada kullandığı zaman ona ne etkisi olacak bir skile 500 kudret harciyor zaten neden alsin ki
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

Hoijdonk yazdı: 21 Ara 2020 09:35 Yalana gerek yok bilmiyordum.Ama diger taraftan baktiginda 1 lvl iksir 500 kudret yenilesin, 49 lvl bir oyuncudaki kudret barinin yuksekligini goz onunde bulundurdugumuzda 500 kudret o adam icin ne kadar yüzdelik bir alan dolduracak ki neden almaya gerek duysun zaten bir oturdama 1k kudret yenileyen bir oyuncu 500 kudret verecek bir iksiri neden alsin, alsada kullandığı zaman ona ne etkisi olacak bir skile 500 kudret harciyor zaten neden alsin ki
aslında tam olarak bilmiyorum ama 1500-2000 arası kudreti olan savaşçılar için 1000 kudret veren bir iksir yarısını dolduruyor. savaşçılar için kudret son derece kısıtlı olunca bu iksirler önemli oldu. yani bu iksir olayı savaşçılar için daha önemli.

sadece bunlar da değil. zırh eşyası olmadığından savaşçılar 75 zırh tamamlamak için 1 seviye den itibaren her türlü zırh artırma iksiri ve fazla olmasa da direnç iksirleri de satılıyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Bir madenci olarak bunu kabul etmiyorum.

Oyun ne kadar kolaylaşırsa o kadar değersiz olur. Fikirlerine saygım var velakin işleyişi daha fazla değiştirir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

arkadaşlar, beni dikkatle dinleyin
bir zamanlar forumda bir game masterımız sunuculardaki bono sayısını dile getirdi.
Kimde,hangi sunucuda kaç bono olduğunu görüyorlar ve söylüyorlardı.En fazla bir sunucuda 450 kadar 10 m lik bono olduğu söylendi.

Şimdi 450 bonodan 1 milyon bonoyu rahat geçmiştir.
Aslında sizin envanterinizde bonoların hepsi kopya,madenlerinizinde bir kısmı kopya

Yani kopyacı dediğiniz insanların envanterini sorguluyorsunuz ya,
kendi envanteriniz bir kere kopya dolu.

Şu halde oyunu oynuyor ve saçmalıyorsunuz.
Sizinki olmuş artık stockholm sendromu.
Kimsenin umrunda da değilsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön