bann

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: bann

Mesaj gönderen TOLGARDA »

seafightes yazdı: 26 Kas 2020 00:16
TOLGARDA yazdı: 23 Kas 2020 12:19 Plus ve susturmanın alakası yok diye biliyorum. Varsa da etik değil
Reis bişey dicem ben seni uzun zamandır forumda görüyorum oyunu oynuyor musun oynuyorsan hangi sunucu ve nickin ne birlikte takılmak isterim
Hocam Kuklacı'dayım ama oyunda kimse yok diye ben de girmiyorum. Varsa karakterin direkt gel girelim. Bilgisayarda İKV kurulu hep bekliyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen umutiraker »

TOLGARDA yazdı: 26 Kas 2020 00:10
Equalero yazdı: 25 Kas 2020 13:31
Sonne yazdı: 25 Kas 2020 12:02
AhiEvran yazdı: 25 Kas 2020 11:57 Merhabalar;

Öncelikle Plus paketiniz olup olmaması ceza sistemimiz üzerinde her hangi bir etkisi bulunmamaktadır. Plus paket sizlere sınırsız ögürlük taşımadığı hatırlatmak isterim. Ve yine Plus paket almanız diğer oyuncularımızı rahatsız edebileceğiniz anlamı taşımamaktadır. Oyun evresi içerisinde diğer oyuncularımızı rahatsız etmeniz durumunda elbette gereken moderasyon tarafınıza uygulanır. Her ne kadar siz buna "Rezil olmak" diyorsanız da böyle bir eyleminizin sonucunda böyle düşünmeniz gayet doğal...!

Ceza sistemimizi tekrardan hatırlamamız gerekir ise;

Ceza Sistemi sıralı ve katlanarak artan bir yapıya sahiptir. Susturma cezalarının ardından yasaklama (banlama) cezalarına geçilir. Maddeler halinde sorularınızı yanıtlayayım;

1) Bir oyuncu sıradaki susturma cezasını aşmış ise yasaklama (banlama) cezası almaya başlar. Sıralama haricinde: dini, milli, manevi değerlere küfür, siyasi propaganda ve söylemler, ırkçılık, oyun açığının bilerek lehine kullanılması, yasadışı örgüt propagandası gibi durumlarda, başka oyuncuların isimlerine benzer isimler açarak hırsızlık girişiminde bulunmak gibi durumlarda, macro diye tabir edilen ikinci parti yazılım kullanımı durumlarında, küfürlü, argo ve ahlak dışı isim içeren karakter açma durumlarında, etkinlikler esnasında etkinliği zedeleyici söylem ve davranışlar bulunulduğunda, oyun dataları ile oynanılması gibi benzeri ciddi suç teşkil eden durumlarda da yasaklama (banlama) cezası verilebilir.

2) Son 14 günlük susturma cezanızın ardından 3'er günlük yasaklama (banlama) cezaları almaya başlarsınız.

3) Yasaklama (banlama) cezaları 3-3-3, 5-5-5, 7-7-7, 14-14-14, 30-30-30 ve son olarak 999 gün şeklinde ilerlemektedir.

Merhabalar, 999 gün cezaları, 999 günden sonra açılıyor mu ?
Açılıyor çoğu kez rastladım ... mantiken siteden bakinca bir süre gösteriyor süre bitince açılıyor yani ...
999 günün ardından oyuna girip tekrar ceza alacak bir tavır sergilersek kaç gün alırız
hocam nolsun istiyosun dava mı açsınlar
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

umutiraker yazdı: 26 Kas 2020 06:03
TOLGARDA yazdı: 26 Kas 2020 00:10
Equalero yazdı: 25 Kas 2020 13:31
Sonne yazdı: 25 Kas 2020 12:02
AhiEvran yazdı: 25 Kas 2020 11:57 Merhabalar;

Öncelikle Plus paketiniz olup olmaması ceza sistemimiz üzerinde her hangi bir etkisi bulunmamaktadır. Plus paket sizlere sınırsız ögürlük taşımadığı hatırlatmak isterim. Ve yine Plus paket almanız diğer oyuncularımızı rahatsız edebileceğiniz anlamı taşımamaktadır. Oyun evresi içerisinde diğer oyuncularımızı rahatsız etmeniz durumunda elbette gereken moderasyon tarafınıza uygulanır. Her ne kadar siz buna "Rezil olmak" diyorsanız da böyle bir eyleminizin sonucunda böyle düşünmeniz gayet doğal...!

Ceza sistemimizi tekrardan hatırlamamız gerekir ise;

Ceza Sistemi sıralı ve katlanarak artan bir yapıya sahiptir. Susturma cezalarının ardından yasaklama (banlama) cezalarına geçilir. Maddeler halinde sorularınızı yanıtlayayım;

1) Bir oyuncu sıradaki susturma cezasını aşmış ise yasaklama (banlama) cezası almaya başlar. Sıralama haricinde: dini, milli, manevi değerlere küfür, siyasi propaganda ve söylemler, ırkçılık, oyun açığının bilerek lehine kullanılması, yasadışı örgüt propagandası gibi durumlarda, başka oyuncuların isimlerine benzer isimler açarak hırsızlık girişiminde bulunmak gibi durumlarda, macro diye tabir edilen ikinci parti yazılım kullanımı durumlarında, küfürlü, argo ve ahlak dışı isim içeren karakter açma durumlarında, etkinlikler esnasında etkinliği zedeleyici söylem ve davranışlar bulunulduğunda, oyun dataları ile oynanılması gibi benzeri ciddi suç teşkil eden durumlarda da yasaklama (banlama) cezası verilebilir.

2) Son 14 günlük susturma cezanızın ardından 3'er günlük yasaklama (banlama) cezaları almaya başlarsınız.

3) Yasaklama (banlama) cezaları 3-3-3, 5-5-5, 7-7-7, 14-14-14, 30-30-30 ve son olarak 999 gün şeklinde ilerlemektedir.

Merhabalar, 999 gün cezaları, 999 günden sonra açılıyor mu ?
Açılıyor çoğu kez rastladım ... mantiken siteden bakinca bir süre gösteriyor süre bitince açılıyor yani ...
999 günün ardından oyuna girip tekrar ceza alacak bir tavır sergilersek kaç gün alırız
hocam nolsun istiyosun dava mı açsınlar
Birleşmiş Milletler güvenlik konseyi ne bildirilecektir önce 😂😂
LOSTinSPACE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LOSTinSPACE »

Seninki de dert mi kardeşim. 1.5 yıl pcye giriş yaptığım 4 hesabım birden ip ban yedi. Ceza aldığıma dair mesaj atmadılar onuda dükkandan baktım. Ceza-itiraza 3 ayda bir yazmama rağmen hala cevap gelmedi. Ben saldım zaten artık. 1.5 yıl cevap veremiyorlar yazık.
singleshot23
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen singleshot23 »

plus paketin sövme, ahlaksızlık konusunda da ayrıcalık sağladığını düşünmek de ne bileyim... 🤨
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Bir soru 2

Mesaj gönderen Bubyo »

Sohbette kelimelerin içerdiği harfleri değiştirip aynı anlama gelecek şekilde kullananlara şikayet gelmesi durumunda susturma cezası veriliyor mu?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Bir soru 2

Mesaj gönderen kargasa14 »

bunu bende merak ediyorum. hatta tek küfür kelimesi kullanmadan yedi sülaleni dahil edecek şekilde hakaret edenler var. bunlar dikkate alınıyor mu bunu da merak ediyorum.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Yönetim bu konuda çok yanlış yapıyor.

Züppenin birisini oyun içinde sürekli kestiğim rahatsız ettiğim için, bana iki gün sonra tüm aile fertlerini filan bölgede göreceksin diyerek. Faceden beni arıyormuş 😁

Hala oyunda yazıyor aileni ikv de yazacam. Bölge klan diye tehdit ediyor defalarca kez şikayet ediyorum değişen bir şey yok.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

02ARMA02 yazdı: 27 Kas 2020 14:24 Yönetim bu konuda çok yanlış yapıyor.

Züppenin birisini oyun içinde sürekli kestiğim rahatsız ettiğim için, bana iki gün sonra tüm aile fertlerini filan bölgede göreceksin diyerek. Faceden beni arıyormuş 😁

Hala oyunda yazıyor aileni ikv de yazacam. Bölge klan diye tehdit ediyor defalarca kez şikayet ediyorum değişen bir şey yok.
Bunun için züppe olmaya gerek yok gerçekten manyak olduktan sonra 5 liraya tüm bölgelerden konuşma paketi alır sürekli söver durursun. En kötü 2-3 saate yönetim onu susturur ama o zamana kadar bir şeyler yapabilir bu doğru. Böyle bir durumda kaldığında manyak galiba deyip bir daha muhatap olmamak daha iyi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

TOLGARDA yazdı: 28 Kas 2020 02:50
02ARMA02 yazdı: 27 Kas 2020 14:24 Yönetim bu konuda çok yanlış yapıyor.

Bunun için züppe olmaya gerek yok gerçekten manyak olduktan sonra 5 liraya tüm bölgelerden konuşma paketi alır sürekli söver durursun. En kötü 2-3 saate yönetim onu susturur ama o zamana kadar bir şeyler yapabilir bu doğru. Böyle bir durumda kaldığında manyak galiba deyip bir daha muhatap olmamak daha iyi.

Cidden bir şey yapılmalı bu konuda. Böyle bir huya sahip çevremde bir insan vardı çok bi' merhabamız yoktu ama denk geldikçe konuşuyorduk. Bi ara bölgeden delicesine hakaretler savurmuştu. Bende fısıltıdan sakin ol gibisinden yazınca hazır sus yedim buna da söveyim gibisinden bana da sövmüştü. Ne garip.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön