Rutinleşen karaköy zamanında neler yapıyorsunuz?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Rutinleşen karaköy zamanında neler yapıyorsunuz?
Sana katiliyorum.onun icin dedim ya 30 dakikdan fazlasi sarmiyor artik oyunda yapacak birsey yok ...gizemliasker yazdı: ↑10 Eki 2020 14:29Çok hakli bi yorum bende bu şekilde devam ediyordum taaki dune kadar artık herkes aynı şekilde karakterlere sahip olduğu için kim daha mantıklı tuşa başarsa o kazanır haldeEqualero yazdı: ↑10 Eki 2020 07:24Gunde yarim saatimi ayirarak 10 ar daakika tum siniflarla savasiyorum tamam daha fazla yapcak birsry oldugunu sanmiyorum bu oyunda ....xWINCHESTERx yazdı: ↑09 Eki 2020 17:50 Merhaba herkese, bildiğiniz gibi pandemi sürecinde oyuncu sayısı bir hayli arttı ve herkes gerek bireysel gerek de lonca olarak farklı aktiviteler ile meşgul oluyor. Forumda da etkileşimin azaldığını gördüğüm için beraber bir şeyler paylaşalım istedim. Siz bireysel veya lonca olarak neler yapıyorsunuz? Karaköy zamanlarını nasıl geçiriyorsunuz? Sizin için İstanbul Kıyamet Vakti macerası nasıl gidiyor? Bize sorarsanız bu rutinleşen düzenden sıkıldık ve kendimizi er meydanlarına verdik. İlgili videoyu mesajımın alt kısmına ekliyorum. Siz de neler yapıyorsunuz paylaşın beraber vakit geçirelim![]()
https://youtu.be/qoZYEiGa1kYbende bu ikv serüvenine son verdim
Nereye baksan herkez ayni farkli bi kombinasyon yetenek yok afedersin kor birisi bile olsa rasgele 1 2 ye bassa oyunda bosda keser klan savasida yapar herseyi yapar...
Bende oyunun her kulvarda son noktasina gelmis biri olarak oyuna gunde yarim saatlik zaman ayiriyorum
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Yardımcı olacağım sizlere dostum FRİGG ZeusKabadayı Mendaxx BlackPanther bu kişilere akşam vakitlerinde mesajlar atabilirsin. Ama sırada o kadar fazla kişi varki onlarıda beklettiğimiz için çok üzülüyoruz. Gerçek hayatımıza uyarlamaya çalışıyoruz kimse madur kalmasın diye. Ancak bu kadarını yapabiliyoruz ki konunun hepsine bakarsanız beyaz köşkte 30 kişiyi geçik kişinin görevini yaptık. 1.5Saatten hesaplasan en hızlı 45 saat yapar
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
biliyorum baya kişiye yardım ettiniz. etkinlik bekliyorum ama onlardan da ses yok.Emoscann yazdı: ↑10 Eki 2020 18:02
Yardımcı olacağım sizlere dostum FRİGG ZeusKabadayı Mendaxx BlackPanther bu kişilere akşam vakitlerinde mesajlar atabilirsin. Ama sırada o kadar fazla kişi varki onlarıda beklettiğimiz için çok üzülüyoruz. Gerçek hayatımıza uyarlamaya çalışıyoruz kimse madur kalmasın diye. Ancak bu kadarını yapabiliyoruz ki konunun hepsine bakarsanız beyaz köşkte 30 kişiyi geçik kişinin görevini yaptık. 1.5Saatten hesaplasan en hızlı 45 saat yapar![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Sen o konuya lütfen karakter isimlerini ve sınıflarını yazar mısın Beyaz köşk panelinde konumuz var Gaffar Bey Görevini yapamayanlar diye. Ve sizlere forumdan ulaşacağım ben Karaköye girmenizi sağlamak istiyoruz.kargasa14 yazdı: ↑10 Eki 2020 18:22biliyorum baya kişiye yardım ettiniz. etkinlik bekliyorum ama onlardan da ses yok.Emoscann yazdı: ↑10 Eki 2020 18:02
Yardımcı olacağım sizlere dostum FRİGG ZeusKabadayı Mendaxx BlackPanther bu kişilere akşam vakitlerinde mesajlar atabilirsin. Ama sırada o kadar fazla kişi varki onlarıda beklettiğimiz için çok üzülüyoruz. Gerçek hayatımıza uyarlamaya çalışıyoruz kimse madur kalmasın diye. Ancak bu kadarını yapabiliyoruz ki konunun hepsine bakarsanız beyaz köşkte 30 kişiyi geçik kişinin görevini yaptık. 1.5Saatten hesaplasan en hızlı 45 saat yapar![]()
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Pandeminin ilk zamanları arkadaşım ile kadın karakter açıp insanları trolleyerek eğlenmiştik şuan oyuna bile girmiyoruz 
Kimse ile muhatap olmadan, tartışmadan, maden çekiyor sonra yine maden çekiyor en son gerekli madenleri var olan madenlerle takas ediyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni nesil FPS oyunlarını ne kadar oynasam da, hiçbirinden ikv oynarken aldığım zevki aldığımı söyleyemem. İki hafta önce eminönünde bulunan büyücüme gireyim dedim öylesine ama bir de ne göreyim, piyasa oyun içi uçmuş ama gerçekte herşey değer kaybetmiş(Arz-Talep meselesi). İlk işim asa zırh basmak oldu büyücüye. Sonrasında da klasik bosslar işte. Aslında büyücü oynamayı sevmediğimi öğrendim ve hemen savaşçı kasmaya başladım. Üç günde de karaköy'ü bulduk onunla. Peşine de kesimlere girdim, nadide düşürdüm. Hatta o kadar şanslıydım ki; peş peşe Afrika ve oğuz pantolon aldım. Ertesi günü de işte oğuz eldiven ile ayakkabı derken ufak ufak dizme işini bitiriyordum ta ki karakter bloklanana kadar. 7/10'dan 21/10'a kadar erişim engellendi. Tabi içimde bulunan ikv hevesi de birden sönüverdi.
Kim bilir görev yaparken birisinin üstüne slot yönlendirmişimdir de beni desteğe yollamışlardır. İşte benim rutinim de bundan ibaret.
Kim bilir görev yaparken birisinin üstüne slot yönlendirmişimdir de beni desteğe yollamışlardır. İşte benim rutinim de bundan ibaret.
Anti hetero
- xWINCHESTERx
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Güzel bir işe vesile oluyorsunuz. Yorumunuz için de teşekkür ederiz.Emoscann yazdı: ↑10 Eki 2020 10:16Bizlerde Beyaz Köşk sunucusunda oynamaktayız. Zuvay arkadaşımızın söylediği gibi onun yapmış olduğu bu tasarımlar için kendisine fikirlerimizi sunuyor ve yardımcı oluyoruz. Genel olarakta oyuna yeni başlayan ve zincir görevlerini yapamayan kişilere Karaköy Yeni Nefer Yetiştirme adı altında yardımcı oluyoruz. Sizlerin de er meydanı videolarını izledim. Karşıdan dökülen cümleler tam bir çocuk işi. Er meydanı orası bileği kuvvetli olan kazanır.xWINCHESTERx yazdı: ↑09 Eki 2020 17:50 Merhaba herkese, bildiğiniz gibi pandemi sürecinde oyuncu sayısı bir hayli arttı ve herkes gerek bireysel gerek de lonca olarak farklı aktiviteler ile meşgul oluyor. Forumda da etkileşimin azaldığını gördüğüm için beraber bir şeyler paylaşalım istedim. Siz bireysel veya lonca olarak neler yapıyorsunuz? Karaköy zamanlarını nasıl geçiriyorsunuz? Sizin için İstanbul Kıyamet Vakti macerası nasıl gidiyor? Bize sorarsanız bu rutinleşen düzenden sıkıldık ve kendimizi er meydanlarına verdik. İlgili videoyu mesajımın alt kısmına ekliyorum. Siz de neler yapıyorsunuz paylaşın beraber vakit geçirelim![]()
https://youtu.be/qoZYEiGa1kY
Youtube kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCU8cWe ... ivflPGfD1Q
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming