.raw formatı nasıl açılır ?
Re: .raw formatı nasıl açılır ?
VLC açabilir illa dönüştürmek istersen Format Factory adlı program ile dönüştürebilirsin ayarlarını iyi yapman gerek yoksa ya ses uzaydan gelir ya da cızırtıdan bir şey dinleyemezsin.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Re: .raw formatı nasıl açılır ?
Burda kimi gördüm0LIVERA yazdı: ↑11 Eki 2020 00:28Çoktan hepsi kırıldı yürüme sesleri karakter sesleri vs. hepsi değiştirildi denendi bile.Equalero yazdı: ↑05 Eki 2020 12:53Datalarla oynanabilirse cok sasali olur ozelikle bayan karakter icin bi suru ses efegi eksik ins onuda halledersin zuvay0LIVERA yazdı: ↑05 Eki 2020 12:51raw to mp3 tarzı bir converter bulun mp3'e çevirin değişikliği yapın tekrar raw'a çevirin.Zuvay yazdı: ↑04 Eki 2020 21:45 Belki bilirsiniz ben oyundaki fxlerle ve grafik kodlarıyla oynayıp birtakım videolar yayınladım.Bu değişiklikler halihazırda oyun dosyalarında bulunan dökümanlarlı editlemekle olan şeyler.Oyun dosyalarında birde oyun içi sesleri bulunuyor fakar bunlar sesle ilgili olmayan .raw formatıyla kayıtlı.Bu formatı açmayı bilen birileri var mı aramızda ?
fakat ana ses dosyalarından biri ise launcher kontrolune takılma ihtimali var.
işiniz bitince salt okunur yapın onuda çözersiniz.![]()
gerçekten kimse düşünmedimi karakterlerin ayak seslerini daha net duymak için farklı bir ses kullanılmasını