Oyunu düzelttiler mi acaba ?
-
gizemliasker
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunu düzelttiler mi acaba ?
Atı alan üsküdarı geçti
bu saatten sonra duzelse de bir şey ifade etmez.
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Yani senin teorini gore koskaca karakoy bolgesi cop olsunYigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 08:38 Oyunun kopya olayı bence şu şekilde düzeltilebilir:
( İmkansıza yakın ama milyonda bir ihtimal de olsa şans)
Ek grup bölgesi gelir.
Bu grup bölgesinden karakterlerin üstünü dizmek için uğraşılır.
ÜRETİM YOK !
Eşya düşme stop oranı arttırılır.
O zaman elde kalan malzemeler tamamıyla çöp olur !
Latifin bir estetiği vardı ve bu yüzden nostalji olsun diye bugün bile üretilebilir. Ama oğuz kılıcın bir estetiği mi var ki bir daha üretilsin ve onca malzeme ile !( İleriye dönük kıyaslama)
İllaki de üretim mi olacak. Bu üretim malzemelerinin ana materyalleri akçe ile Demirci Rüstem Amca satsın. Yıllardır Mısır'da boş boş duruyor. Azıcık çalışsın
Sözün özü; baştan dediğim gibi imkansızda olsa, ne yazık ki binlerce kopya ürün bulunan materyallerin çöp olması için üretimsiz yeni bölge şart.
Şahsi kanaatim bu.
Cok.mantikliymis hocam simdiue kadar bende dahil ustunu dizen herkes afedersin enayiymis yani ?!?!?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
her güzel bir şeyin sonu vardır
Tek çare: Meteor Bölgesi gibi bir bölge.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Bu bir teori değil öneri bile sayılır.Equalero yazdı: ↑26 Eyl 2020 10:08Yani senin teorini gore koskaca karakoy bolgesi cop olsunYigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 08:38 Oyunun kopya olayı bence şu şekilde düzeltilebilir:
Ek grup bölgesi gelir.
ÜRETİM YOK !
Latifin bir estetiği vardı ve bu yüzden nostalji olsun diye bugün bile üretilebilir. Ama oğuz kılıcın bir estetiği mi var ki bir daha üretilsin ve onca malzeme ile !( İleriye dönük kıyaslama)
İllaki de üretim mi olacak. Bu üretim malzemelerinin ana materyalleri akçe ile Demirci Rüstem Amca satsın. Yıllardır Mısır'da boş boş duruyor. Azıcık çalışsın
Sözün özü; baştan dediğim gibi imkansızda olsa, ne yazık ki binlerce kopya ürün bulunan materyallerin çöp olması için üretimsiz yeni bölge şart.
Şahsi kanaatim bu.
Cok.mantikliymis hocam simdiue kadar bende dahil ustunu dizen herkes afedersin enayiymis yani ?!?!?
Ayrıca 39 seviye eşyalarımız çöp olmadı mı ?
49 seviye eşyalarımız çöp olmadı mı ?
Defalarca belki sabahlara kadar çemberlitaşta harcadığınız emekleriniz çöp olmadı mı ?
Yeni bir bölge ( açık/kapalı ) gelecekse ki illaki zaten eğer oyunda geliştirilme çabası varsa ki benim böyle böyle bir beklentim yok ama inşallah olur 59 seviye ya da Karaköy eşyalarımız da çöp olacak.
Yani daha önce verilen emekler çöp olmadı da 3 senesi olacak Karaköy bölgesi için ya da 59 seviye eşyaları için yeniliği beklemiyor iseniz rica ediyorum oyun ile ilgili bir gelişme beklemeyin o zaman .
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Herhangi bir gelisme beklemiyoruz zaten kardesim Karakoy bolgesi oyunumza gelmis gecmis en devasa en iyi gelen acik bir bolgedir .YigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 11:42Bu bir teori değil öneri bile sayılır.Equalero yazdı: ↑26 Eyl 2020 10:08Yani senin teorini gore koskaca karakoy bolgesi cop olsunYigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 08:38 Oyunun kopya olayı bence şu şekilde düzeltilebilir:
( İmkansıza yakın ama milyonda bir ihtimal de olsa şans 😂)
Ek grup bölgesi gelir.
ÜRETİM YOK !
İllaki de üretim mi olacak. Bu üretim malzemelerinin ana materyalleri akçe ile Demirci Rüstem Amca satsın. Yıllardır Mısır'da boş boş duruyor. Azıcık çalışsın 😊
Şahsi kanaatim bu.
Defalarca belki sabahlara kadar çemberlitaşta harcadığınız emekleriniz çöp olmadı mı ?
Yeni bir bölge ( açık/kapalı ) gelecekse ki illaki zaten eğer oyunda geliştirilme çabası varsa ki benim böyle böyle bir beklentim yok ama inşallah olur 59 seviye ya da Karaköy eşyalarımız da çöp olacak.
Yani daha önce verilen emekler çöp olmadı da 3 senesi olacak Karaköy bölgesi için ya da 59 seviye eşyaları için yeniliği beklemiyor iseniz rica ediyorum oyun ile ilgili bir gelişme beklemeyin o zaman .
MMORPG tarzi oyunlarda bu tarzda bir acik bolge gelmesi rekabet sistemininher turlu zorlugu beraberinde getirdi ki bunu ben cok dogal ve cok iyi karsiliyorum ve grub bolgesi mantigina devam eden herkeze karakoyu kotuleyen herkzede asiri derece karisyim..
Istanbul kiyamet vakti 13 yili askin suredir ayakta durmayi basarbilen bir oyun bu sure zarfinda bir takim oyun hatalari olmasini normal karsiliyoruz artik duzelmeyecegini herkes bilsede artik oyunu bu sekilde kabullenip eglenceli vakit gecirmeye devam ediyoruz ...
Champion Class
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Senin fikrin. Ama benim gibi düşünen daha çoktur.Equalero yazdı: ↑26 Eyl 2020 12:06Herhangi bir gelisme beklemiyoruz zaten kardesim Karakoy bolgesi oyunumza gelmis gecmis en devasa en iyi gelen acik bir bolgedir .YigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 11:42Bu bir teori değil öneri bile sayılır.Equalero yazdı: ↑26 Eyl 2020 10:08Yani senin teorini gore koskaca karakoy bolgesi cop olsunYigidoSivasli yazdı: ↑26 Eyl 2020 08:38 Oyunun kopya olayı bence şu şekilde düzeltilebilir:
Ek grup bölgesi gelir.
ÜRETİM YOK !
Şahsi kanaatim bu.
MMORPG tarzi oyunlarda bu tarzda bir acik bolge gelmesi rekabet sistemininher turlu zorlugu beraberinde getirdi ki bunu ben cok dogal ve cok iyi karsiliyorum ve grub bolgesi mantigina devam eden herkeze karakoyu kotuleyen herkzede asiri derece karisyim..
Istanbul kiyamet vakti 13 yili askin suredir ayakta durmayi basarbilen bir oyun bu sure zarfinda bir takim oyun hatalari olmasini normal karsiliyoruz artik duzelmeyecegini herkes bilsede artik oyunu bu sekilde kabullenip eglenceli vakit gecirmeye devam ediyoruz ...
Ne mi ?
En iyi açık bölge bence meteor bölgesi idi.
Ve devasa olarak terimledigin Karaköy bölgesi meteor bölgesinden küçüktür. Hem ölçüm olarak hem de içinde barındırdığı yaratıklar olarak Meteor bölgesi kıyaslanamaz.
Ayrıca ben grup bölgesinden bahsetmedim yeni bir bölgeden bahsettim.
Ve yine ayrıca grup bölgesi bazı oyuncular arasında Sığınaklar gibi bir bölge olarak düşünülüyor. Ama nedense Karaköy de grupsuz yapılabilecek bir Boss kesimini göremedik. Açık bölgelerde grup bölgesi olarak tabir edilebiliyor demekki
Artık düzelip duzelmeyecegine zaten sadece kendi kendimize öylesine konuşarak gecistiriyoruz.
Ama sen,ben,o ve onlar bu kopya olayından memnuniyetsizliğini dile getiriyorsa kim ne derse desin , üretimi olmadan elde edilebilecek eşyalar ile bir bölgenin gelmesi şart. Kopya olayı sanırsam 2 senedir devam ediyor ve çözüm bulunmadiysa tek çare eskileri at yenisi al sistemi ...
-
umutiraker
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Meteor bölgesinin şahaneliği ile, karaköy rezilliği karşılaştırılamaz bile. Öznel bir yorum yapmıyorum sakın yanlış anlamayın. Karşılaştıramazsınız bile. Yeni bölge, çözüm getirir bu duruma fakat yeni bölge gelmesi an itibari ile çok zor.
kesinlikle katılıyorum ve ekliyorum; oyun motoru yeni bir eklenti daha kaldıramıyor! eğer yeni bir bölge istiyorsanız ya oyunun yeni versiyonu çıkacak yada bu oyun kapatılıp telifi vs neyse biri alıp baştan yeni motorla dizayn edecekumutiraker yazdı: ↑27 Eyl 2020 00:01 Meteor bölgesinin şahaneliği ile, karaköy rezilliği karşılaştırılamaz bile. Öznel bir yorum yapmıyorum sakın yanlış anlamayın. Karşılaştıramazsınız bile. Yeni bölge, çözüm getirir bu duruma fakat yeni bölge gelmesi an itibari ile çok zor.
malesef geri sarma devam ediyor