Çemberlitaş Görevleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Çemberlitaş Görevleri Hk.

Mesaj gönderen melihbey »

kargasa14 yazdı: 13 Eyl 2020 16:40
melihbey yazdı: 10 Eyl 2020 23:20 Birde şu açıdan düşünün bir mmorpg oyununda bütün dünyayı ve hikayeyi daha iyi keşfetmek için oyunun görev sistemine, genişleme paketleri sirasina uyulması son derece önemlidir. Bizler zamanında cemberlitas gelmeden önce ejder asalarimizi aahaplarimkzi migrat sığınak itenlerimizi vb hazirlamistik, bu sayede kesebiliyorduk. Şimdi hop diye havadan bu aşamaların hepsini atlayarak çemberlitaş görevlerinin yapılabilir olmamasi gerektiğini düşünüyorum. Burada işte dirençler 600 e düştü, zırh desmeler azaldı bu itemler toplansa dahi kesim yapılamaz diyen çok kişi olucaktir, lakin bu kesimleri yapmak için illa 4 büyücü 1 şifa 1 tank gitmek zorunda değilsiniz. Geç olsun güç olmasın 2 büyü 2 şifa 2 tanktan oluşan bir grup dediğim item eksiklerini sığınak ve migrat ile beraber tamamladıkları taktirde çemberlitaş görevlerini yapabilirler. Hicbirimize bu görevler gökten inmedi herkes efor sarfederk bu görevleri tamamladı. İkv bu yüzden zor bir oyun ve oynamak isteyenlerin uzun süre sıkılmadan keyif almalarının tek yolu bu adımları izlemek.
cümleni kopyalayalım şuraya.

Geç olsun güç olmasın 2 büyü 2 şifa 2 tanktan oluşan bir grup dediğim item eksiklerini sığınak ve migrat ile beraber tamamladıkları taktirde çemberlitaş görevlerini yapabilirler

demişsin de. kardeş o eşyaları gruplarda tamamlayana kadar 55 olursun sonrada hepsi çöp. onuda geçtim ben o dediğin eşyaları 1.5-2 yıl sığınak migrat girerek tamamladım. çt yi yazmıyorum bile. 2 yılını karaköye girebilmek için bom boş sokaklarda geçirerek keyif alacak varsa buyursun haklısın.
Kendiniz de cok guzel ifade etmissiniz keyif almak isteyen buyursun diye zaten problem keyif alacak kimsenin kalmamasi yeni oyuncu dongusu olsa bu dedigim seyler yapılabilir nlakin yeni oyuncu oyuna baslamadigindan yapilacak birsey yok

Karaköy
Ultron
Megatron

“Genel Etkileşim” sayfasına dön